petergi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ΜΑΚΡΟ...απο διαφιμιστικο στο σπιτι μου το βρηκα....
dimitris212 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και δω μια καλή προσφορά http://www.kotsovolos.gr/site/leaflet.pdf αλλά με 350 ευρώ και κάποια έξτρα! Στο makro.gr πάντως στο φυλλάδιο δεν είδα ps3. Του κωτσόβολου αξίζει τι λέτε?
fonsde Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αμα σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια που δινει αξιζει
Silvershot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 αμα σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια που δινει αξιζει E ουσιαστικα ΕΣΥ πληρωνεις τα παιχνιδια εμεσα... οποτε δεν μπορεις να πεις οτι αξιζει
dimitris212 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά είναι με δίσκο 320! Μόνο του το φθηνότερο έχει 310 €! Τα Platinum games τι είναι?? Σωστός Thank you!
Silvershot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά είναι με δίσκο 320! Μόνο του το φθηνότερο έχει 310 €! Τα Platinum τι είναι?? Σωστός Thank you! Σωστος! Δεν το προσεξα
Innersense Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 και εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν το έχει στον κατάλογο... 199+ΦΠΑ να φανταστώ ε; Ποια έκδοση ακριβώς;
petergi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 και εμένα μου φαίνεται περίεργο που δεν το έχει στον κατάλογο... 199+ΦΠΑ να φανταστώ ε; Ποια έκδοση ακριβώς; Φιλε λαθος μου που δεν το εγραψα και στον τιτλο...σωστα + ΦΠΑ το ειχα ξεχασει οτι το μακρο δεν το βαζει...το slim ητανε αλλα δεν γνωριζω ποια εκδοση δινουν λογω του οτι εχω ps3 απλα μου εκανε εντυπωση η τιμη και το ανεφερα εδω...το φυλαδιο το πεταξα αλλα καπου θα το ξαναβρω...θα σας πω αν βρω αλλο λεπτομερειες...πιστευα οτι καποιος αλλος θα εχει ενα φυλλαδιο γι αυτο δεν ειπα παραπανω και απλα εκανα αναφορα...
morfeas-dsl- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά είναι με δίσκο 320! Μόνο του το φθηνότερο έχει 310 €! Τα Platinum games τι είναι?? Σωστός Thank you! Τα μικροτερης χωρητικοτητας καταργηθηκαν δεν ειναι οτι κοστιζουν λιγοτερο. Στην ουσια η σονυ στην τιμη του 120 θα δινει το 160 και στην τιμη του 250 θα δινει το 320
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη βγαίνει 246... τιποτα ιδιαίτερο... ασε που μπλεκεις με τιμολογια και κάρτες μέλους μονο για επαγγελματιες...
Genatos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη βγαίνει 246... τιποτα ιδιαίτερο... ασε που μπλεκεις με τιμολογια και κάρτες μέλους μονο για επαγγελματιες... Τιμολογια αμα θες παιρνεις απο το Μακρο, αλλιως αποδειξη κανονικα. Επισης για την καρτα μελους που λες, δεν γινεται αλλιως, για να αγορασεις κατι πρεπει να σαι επαγγελματιας (δηλαδη για να βγαλεις την καρτα πρεπει να δωσεις ΑΦΜ επιχειρησης) ή τουλαχιστον να βρεις καποια καρτα. Κατα τα αλλα οπως το ειπες, 250€ δεν ειναι δα και τρομερη προσφορα σε αντιθεση με τα 199€!
tlmamps Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παντως και με φοιτητικο πασο μπορεις να αγορασεις απο το μακρο.. δεν χρειαζεται απαραιτητα επαγγελματικο αφμ, αρκει να εισαι φοιτητης (τουλαχιστον στην πατρα ισχυει αυτο.)
szaf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παντως και με φοιτητικο πασο μπορεις να αγορασεις απο το μακρο.. δεν χρειαζεται απαραιτητα επαγγελματικο αφμ, αρκει να εισαι φοιτητης (τουλαχιστον στην πατρα ισχυει αυτο.) αυτό κατά 99% ισχύει μόνο στην Πάτρα! Δείτε το φυλλάδιο http://www.makro.gr/makro_mail/Download-PDFs/MM_nonfood_cre_egn_kif_pal_pat_21.pdf
petergi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αυτό κατά 99% ισχύει μόνο στην Πάτρα! Δείτε το φυλλάδιο http://www.makro.gr/makro_mail/Download-PDFs/MM_nonfood_cre_egn_kif_pal_pat_21.pdf Μπραβο ναι αυτο ειναι το φυλλαδιο....καλα ντε δεν ειναι super προσφορα μη βαρατε αλλα ειναι φθηνοτερο απο αλλου οπως και να χει...φιλικα...η προσπαθεια μετραει Αλλωστε το 250gb εχει 282€ το φθηνοτερο στο skroutz και χωρις παιχνιδια....αρα ειναι προσφορα οπως και να το κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.