Προς το περιεχόμενο

e-sata θυρα τι συνδεουμε?

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Παιδια εστησα ενα καινουργιο συστημα με αυτη τη μητρικη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528492

Θελω να κανω ομως μα ερωτηση.Εχει 6 usb τις οποιες και εχω καλυψει.απο οτι βλεπω πισω εχει κατι πορτοκαλι θυρες.Απο οτι καταλαβα οι δυο απο αυτες ειναι e-sata.Tι μπορω να συνδεσω εκει?Μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο και αν οχι τι μπορω να συνδεσω?

Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου.

Δημοσ.

Απο ότι ξέρω στη θύρα αυτή βάζεις σκληρούς δίσκους, αρκεί να το υποστηρίζουν, και μεταφερεις δεδομένα σε τριπλάσια σχεδόν ταχύτητα. Ελπίζω να τα λέω σωστά και να βοηθησα

Δημοσ.

Απο οτι ειδα το βυσμα ειναι το ιδιο με τη usb.Μπορω δηλαδη να συνδεσω τον εξωττερικο μου σκληρο απο το βυσμα της usb?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι βέβαια δεν είναι ίδιο, πρέπει ο εξωτερικός σκληρός να έχει e-sata port αλλιώς δεν γίνεται δουλειά...

Δημοσ.

Ναι καποια στιγμη. Προς το παρον ομως τα χρησιμοποιουν αρκετοι, κυριως οσοι δεν θελουν να δωσουν εξτρα χρηματα ειτε για νεα μητρικη ειτε για καρτα USB3. Εξαλλου εχουν παρομοιες ταχυτητες και τα δυο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά καμία συμβατότητα αν ο άλλος δεν έχει e-sata port :P

τουλάχιστον το usb3.0 stick θα παίζει και σε usb2.0 mode (στα τέρματα) :-)

Δημοσ.

αΠΟ οτι μου ειπαν και εμενα απο το eshop οι δυο πορτικαλι ειναι και αυτες usb αλλα οχι 3(βγαινει το ιδο μοντελο οπου οι πορτοκαλι ειναι 3) θα τις δοκιμασω και θα σας πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...