ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα, μικρή ερώτηση: Εχει/ειχε κανείς το Citroën C4? Του έβγαζε προβλήματά? (τα Citroën και γενικα τα Γαλλικά αυτοκίνητα δεν τα γνωρίζω καθόλου, στα θέματα αξιοπιστίας...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Έγινε split από το προηγούμενο topic γιατί: 2. Τα μέλη παρακαλούνται να περιοριστούν σε ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος, ήτοι ερωτήσεις-απορίες που ΔΕΝ καλύπτονται από τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες του insomnia.gr. Η ερώτηση καλύπτεται από την παρούσα ενότητα (Auto & Moto). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ΞΑδερφος μου εχει C4 χωρις ιδιαιτερα προβληματα απ'οτι ξερω(2-3 αποβλεπτες επισκεψεις σε συνεργειο στα 5 χρονια,εννοω εκτος των προγραμματισμενων σερβις). Εγω εχω xsara 1,6 του 2001, επισης ευχαριστημενος στο θεμα αξιοπιστιας. Σχεδον 140.000 km χωρις προβληματα, βεβαια τηρω ευλαβικα τα σερβις του αυτοκινητου. Οι αποβλεπτες βλαβες στα σχεδον 10 χρονια που το εχω πρεπει να ειναι κατω απο 500 ευρω, τα θεωρω ενα πολυ λογικο νουμερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια ειναι πως ειμαι ανάμεσα σε τρια C4 - Megan kai Focus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αναμεσα στα 3 που αναφερεις για το C4 και το Focus εχουν ηδη παρουσιαστει οι αντικαταστατες τους,αναμενονται στην ελληνικη αγορα μεσα στους επομενους μηνες. Το megane ειναι περιπου 1 χρονο και κατι στην αγορα και απο αυτη την αποψη ειναι πιο λογικη αγορα. ΜΕ την προϋποθεση οτι μιλας για καινουριο παντα. Σα μεταχειρισμενα ειναι καλες επιλογες και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparmpampilios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Μπαρμπα Μπίλιος.... είχε ενα γάλλο..... Πολλυ μεγαλοοο.... Κι όλο τον ετάιζε.... Μέλι και φυτίνη... Για να τονε παχύνει.... Κι όλο τον ετάιζε ψωμί κι αλάτι...... Για να του φτιάξει πλάτη.... Κι όλο τον ετάιζε μέλι με καρύδια.. Για να του φτιάξει ***δια ........................ ................. ....................... Και ήρθε μια μέρα... Με μπόλικο Ηλιο... κι ο γάλλος γ**σε το Μπαρμπα Μπίλιο Μου εμεινε αμανατι τελικα. Μακρια απο γαλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτοχος Xsara 1.8 του 98...πολύ λίγα προβλήματα...όλα φήμες..ούτε ηλεκτρικά προβλήματα ούτε τίποτα...ένα φλοτέρ και κάτι άλλα ψηλά μου έβγαλε μόνο... Μιας και είμαι στο club της Citroen και συναντιόμαστε για καφεδάκια κτλ...όλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι... Απλά δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι πέρνεις Citroen...ας πούμε ..θα τρίζουν μερικά εξαρτήματα λιγάκι κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Απλά δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι πέρνεις Citroen...ας πούμε ..θα τρίζουν μερικά εξαρτήματα λιγάκι κτλ.. Δεν με πειράζει να τρίζουν, ειχα Lancia, να ξεκολλάνε δεν θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν με πειράζει να τρίζουν, ειχα Lancia, να ξεκολλάνε δεν θέλω. Να φεύγουν δεν ξέρω...εμένα τώρα άρχισαν αλλά είναι και 12 ετών το αμάξι... ..λεπτομέριες μωρέεε...τώρα και να σου φύγει - ξεκολίσει καμιά κονσόλα..έλληνας είσαι..λίγο βίδα μονοτική και είναι μια χαράααα.... αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 εκ των 3 θα προτεινα focus. είναι μακραν το καλύτερο. Εχει ο πατερας μου το προηγούμενο μοντέλ και φυσαει... για το xaara οφείλω να ομολογήσω οτι ειναι ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο που εχει βγάλει ever H citroen. To c4 βγαζει ψιλοηλεκτρονικα αποσο ειχα ακουσει (ας σου πει καλύτερα καποιος κατοχος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτοχος c4 εδώ και 3 χρόνια ,του έχω κάνει 70000km , άχνα δεν έχει βγάλει ..Αυτά περί ηλεκτρονικών και λοιπά είναι απλά τρίχες (προς το παρών ) ..Τα έχεις δει τα αυτοκίνητα που θέλεις από μέσα ? Γιατί το c4 με το focus είναι μέρα με τη νύχτα ..Για το megane δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές και απ' τα 3 που αναφέρεις. Μόνο και μόνο αυτό το καθυστερημένο τιμόνι που έχει το C4 φαίνεται τι αυτοκίνητο είναι. Πάντως ανάμεσα σ΄αυτά τα 3 εννοείται το focus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές και απ' τα 3 που αναφέρεις. Μόνο και μόνο αυτό το καθυστερημένο τιμόνι που έχει το C4 φαίνεται τι αυτοκίνητο είναι. Πάντως ανάμεσα σ΄αυτά τα 3 εννοείται το focus. E όλα και όλα δεν υπάρχει πιο βολικό τιμόνι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Σε καλη παραπλησια τιμή ειναι και το Volvo S40 αν θυμαμαι καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Για το Focus μου εχουν πει πως ειναι σκυλί. Σε C4 εχω μπει και οι χώροι μπροστά ηταν βολικοί. Το τιμόνι δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.