Προς το περιεχόμενο

Πολλαπλές ενέργειες χωρίς να το θέλω

Pireotis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και ενα διμηνο ο υπολογιστης που χειριζομαι στο γραφειο,οτι κανει το κανει 3 φορες.δηλαδη ανοιγω τα εγγραφα μου κανοντας μια φορα κλικ αυτα ανοιγουν 3 φορες.συνηθως αυτο συμβαινει με τους φακελους.θελω να παω πισω μια σελιδα στο ιντερνετ αυτο παει 2 η 3 σελιδες πισω...τι εχει παιξει???:shock:

Δημοσ.

Για κάνε κανένα check με κάποιο malware και με κάποιο antivirus...!

Επίσης έλεγξε το sensitivity από τις ρυθμίσεις του ποντικιού σου και τέλος δοκίμασε να δεις αν συμβαίνει και με άλλο ποντίκι...!

Δημοσ.

με συγχωρειτε αλλα αυτο που λετε το λαμβανω ως κοροιδια...το πιο απλο ηταν να το καθαρισω και το εχω κανει....ποση ωρα το σκεφτηκατε αυτο ειλικρινα???:whistle::whistle::fear::fear::fear: μηπως πρεπει να τρεξω κατι στο run ??

Δημοσ.

Φίλε μου μην εκνευρίζεσαι....

Ξεκινάμε από τις πιο απλές λύσεις και μετά πάμε στις πιο σύνθετες...

Αλλιώς, κάνε ένα format, πάρε και ένα καινούριο ποντίκι και θα σου λυθεί σίγουρα το πρόβλημα..

Δημοσ.
με συγχωρειτε αλλα αυτο που λετε το λαμβανω ως κοροιδια...το πιο απλο ηταν να το καθαρισω και το εχω κανει....ποση ωρα το σκεφτηκατε αυτο ειλικρινα???:whistle::whistle::fear::fear::fear: μηπως πρεπει να τρεξω κατι στο run ??

Διάβασε και μερικά άλλα ποστ,να δεις τη αγνωσία παίζει, να καταλάβεις ότι δεν σε κοροϊδεύουμε,αλλά κάνουμε λίγη πλακίτσα.

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να καθαρισεις το ποντικι σου ή να το αντικαταστησεις.

Ειχα ενα ms intellimouse optical απο το 2003 ως τις αρχες του ετους, το οποιο εκανε τυχαια διπλο κλικ.

Το αλλαξα με ενα ms intellimouse με μπιλια και το αλλο το εχω μονο για κανενα παιχνιδι σοβαρο :P

Δημοσ.

αγνωσία

...και το αντίθετο του μπροστινός είναι το αμπρόστινος. :o

με συγχωρειτε αλλα αυτο που λετε το λαμβανω ως κοροιδια...το πιο απλο ηταν να το καθαρισω και το εχω κανει....ποση ωρα το σκεφτηκατε αυτο ειλικρινα?

Άλλο mouse δοκίμασες; (χρόνος σκέψης 0,541 sec)

Δημοσ.

Το έπαθα πρόσφατα με το προηγούμενο ποντίκι μου. Μάλλον μηχανικό πρόβλημα στο αριστερό πλήκτρο που προκαλούσε παρόμοιο θέμα με το δικό σου, αλλά εις διπλούν, όχι εις τριπλούν. Πάρα πολύ εκνευριστικό!

Δοκίμασα το ποντίκι και σε άλλο PC, όπου έκανε τα ίδια ακριβώς. Οπότε: πέταμα, παρήγγειλα νέο και ησύχασα.

Δημοσ.

Μήπως σκάλισες το "κέντρο διευκόλυνσης πρόσβασης" (accesibility) που είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...