alkis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετω τους συνforumiτες-ισεες. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το PCακι μου. Ειχα μια εκδοση των windows 7 περιπου για 6 μηνες και τον τελευταιο καιρο ειχα τραγικα κολλήματα, οποτε εκανα format. Eκανα 3 format. Δεν bootαρουν τα windows με τιποτα! κολλαει το συστημα στην εισαγωγικη οθονη των windows 7 δηλαδη εκει που φορτωνει. Οι εκδοσεις των windows που εχω δοκιμασει ειναι πληρως λειτουργικες, εχουν δοκιμαστει σε πολλα pc απροβληματιστα. Δεν ξερω τι να κανω... Τα φωτα σας: (ακολουθει συνοπτικη περιγραφη του pc μου) Eκδοσεις windows 7 ultimate. ram 2gb ddr2 vga ati 3870 512 mb amd phenom triple core ( δε θυμαμαι μοντελο) hdds 3 2 file storage 1 με 2 partition (back up + system) :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:
alquiii Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαιρετω τους συνforumiτες-ισεες.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το PCακι μου. Ειχα μια εκδοση των windows 7 περιπου για 6 μηνες και τον τελευταιο καιρο ειχα τραγικα κολλήματα, οποτε εκανα format. Eκανα 3 format. Δεν bootαρουν τα windows με τιποτα! κολλαει το συστημα στην εισαγωγικη οθονη των windows 7 δηλαδη εκει που φορτωνει. Οι εκδοσεις των windows που εχω δοκιμασει ειναι πληρως λειτουργικες, εχουν δοκιμαστει σε πολλα pc απροβληματιστα. Δεν ξερω τι να κανω... Τα φωτα σας: (ακολουθει συνοπτικη περιγραφη του pc μου) Eκδοσεις windows 7 ultimate. ram 2gb ddr2 vga ati 3870 512 mb amd phenom triple core ( δε θυμαμαι μοντελο) hdds 3 2 file storage 1 με 2 partition (back up + system) :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty: Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν φταινε τα windows. ΚΑτα πασα πιθανοτητα ο σκληροσ σου
alkis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν φταινε τα windows.ΚΑτα πασα πιθανοτητα ο σκληροσ σου Ο σκληρος ε; Εκανα καποια μικρα τεστακια αλλα δε μου εδιξε κατι... :rolleyes:
SwAToNeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είτε φταίει ο σκληρός είτε φταίει κάποιος driver. δοκίμασε να μπείς σε ασφαλή λειτουργία και βγάλε όλους τους drivers είτε δοκίμασε να κάνεις repair μέσω του win7 dvd
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εκανες διαγνωστικά σε όλους τους δίσκους ή μόνο σε αυτόν με τα win;
alkis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το κανω λιαν συντομος και θα σας πω...παντως καινουργιος seagate σκληρος 500gb και χαλασε παλι! Αν ειναι δυνατον!
V.I.Smirnov Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν αρκετό καιρό πέρασα τα 7 στο pc μου, παρόμοιων χαρακτηριστικών με το δικό σου. Είχα σοβαρό πρόβλημα στην εκκίνηση. Ο υπολογιστής έκανε ότι φόρτωνε και πριν σταθεροποιηθεί έσβηνε. Όχι πάντα αλλά στο 90% των περιπτώσεων. Πατούσα power on και προσευχόμουν να μην σβήσει. Τι κι' αν έκανα ένα σωρό φορές recovery...το πρόβλημα εξακολουθούσε και μάλιστα μετά ακριβώς από το recovery ήταν πιο έντονο. Υποπτευόμουν βλάβη στην μητρική και αποφάσισα να πάρω καινούριο μηχάνημα. Πριν αγοράσω έκανα μια τελευταία προσπάθεια με format όμως. Όλα πήγαν καλά. Προφανώς κάποιος driver δεν είχε εγκατασταθεί σωστά και το recovery δεν έφερνε αποτέλεσμα διότι η αποθήκευση του αντιγράφου είχε γίνει με την εσφαλμένη εγκατάσταση και αναπαρήγαγε το πρόβλημα. Τώρα όλα είναι εντάξει. Εφόσον είσαι βέβαιος οτι δεν έχει βλάβη το hardware (στην περίπτωσή μου δεν ήμουν) ξανακάνε format και πέρασέ τα όλα προσεκτικά. Θα δουλέψουν. Αλλά βεβαιώσου ότι οι drivers είναι αυτοί που πρέπει και εγκαταστάθηκαν σωστά - πιθανότατα εκεί οφείλεται το πρόβλημα κι όχι στον δίσκο. Δεν χαλάνε εύκολα οι δίσκοι εκτός αν πέσεις στην περίπτωση.... "Δεν bootαρουν τα windows με τιποτα! κολλαει το συστημα στην εισαγωγικη οθονη των windows 7 δηλαδη εκει που φορτωνει." Aν το κάνει αυτό αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των win και ΠΡΙΝ βάλεις τους οδηγούς τότε μάλλον δεν είναι θέμα drivers αλλά κάτι άλλο. Δοκίμασε μετά την εγκατάσταση και πριν βάλεις τους οδηγούς να κάνεις επανεκκίνση. Αν την κάνει σωστά τότε οι drivers φταίνε - δεν τους βάζεις σωστά... -
SwAToNeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά όταν τα windows είναι στην Welcome Screen τότε το λειτουργικό φορτώνει drivers.
mvaggel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ μια εποχή που είχα κολλήματα, αποδείχτηκε τελικά ότι έφταιγε το ανεπαρκες τροφοδοτικο. Μόλις ζορίζονταν λίγο οι δίσκοι έσκαγε μπλε οθόνη και γεια σας. Θυμάσαι να είχες αλλάξει/προσθέσει κάποιο hardware (πχ δίσκο) την εποχή που άρχισαν τα συμβάντα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 κατέβασε το memtest πέρνα το σε bootable usb stick και testαρε την RAM σου, τουλάχιστον 20 loops/passes...
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 κατέβασε το memtest πέρνα το σε bootable usb stick και testαρε την RAM σου, τουλάχιστον 20 loops/passes... +1 Πολλες φορες κολληματα στο Load γινονται η λογο μνημων η λογο Overclock.
alkis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το τεστ για τον σκληρο το εκανα μονο στο δισκο που ειναι το λειτουργικο. να κανω memtest? οκ θα το κανω και αυτο. bootαρω απο usb stick ετσι; Το τροφοδοτικο ειναι 550W, ενα φτηνο premier, γενικως απο θεμα ισχυς ειμαι καλυμενος. ---------- Προσθήκη στις 17:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:44 ---------- @ Ανακεφαλαίωση: Ο δίσκος που με προβλιματίζει ειναι ενας 500gb seagate στον οποιο υπαρχουν 2 partition. Αυτη τη στιγμη κανω format (το αργο οχι το γρηγορο) στο πartition oπου "εγκαθίσταται" το λειτουργικό. Έχουν μπει 3 διαφορετικα cd των windows 7. ΤΟ memtest τρεχει τωρα, να φανταστω οτι θα παρει ωρα το τεστ ετσι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αρκετή ώρα δυστυχώς μέχρι να περάσεις τα 20 loops
alkis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αρκετή ώρα δυστυχώς μέχρι να περάσεις τα 20 loops loop=test?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.