Προς το περιεχόμενο

Αγορά Vigor 120

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε οχι και χειροτερο το stock του πλαισιου σε πολλες ευκαιριες ειναι πολυ καλα.

καποις φορες αξιζει καποιες αλλες δυστυχως οχι

Καλά, τα γυρνάς τώρα;

Τι να πω, νόμιζα ότι οι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι, τώρα αποδεικνύεται ότι έκανα λάθος... :P

Όχι, τώρα θέλω vigor.

Ευχαριστώ αλλά μάλλον έφυγε κι από εκεί. Σημειωτέον ότι δεν θέλω οποιοδήποτε Draytek, τα ακριβότερα μοντέλα (wifi κλπ) τα βρίσκω. Ήθελα το απλό Vigor 120 για να συνδέσω επάνω του ένα ήδη υπάρχον router (συγκεκριμένα το Apple Time Capsule).

δεν στα γυρναω.εγω σου ειπα να περνες κανα πιο ακριβο vigor εσυ κολησες με το 120.και τωρα ψαχνεις αυτο αντι να παρεις κατι που υπαρχει ηδη και ειναι λιγο...:P πιο ακριβο.καταλαβα αν δεν παιξει το vigor καλα θα βριζεις εμενα που σου ειπα να το παρεις και θα βριζεις εσενα που πηρες το 120:P.χαχα.

• Super Moderators
Δημοσ.
ε οχι και χειροτερο το stock του πλαισιου σε πολλες ευκαιριες ειναι πολυ καλα.

ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι αυτό που αγοράζεις και οι 6 μήνες εγγύησης είναι απλά για γέλια...

Δημοσ.

και περα απο αυτο πολλες φορες αμα χαλασει δεν υπαρχει κατι να στο αλλαξουν οποτε απλα παιρνεις ενα πιστωτικο.οι 6μηνες ειναι ετσι και ετσι.ουτε λιγο ουτε πολυ

Δημοσ.

Για Vigor δες εδώ.

Αν δεν έχει διαθέσιμο το μοντέλο που θες mail/τηλ.

1. Τα vigor-ια είναι κορυφαίες λύσεις σε soho\corporate επίπεδο. (Σωστά διάβασες.)

2. Το 120 δεν ανήκει στις κορυφαίες λύσεις της Draytek. (Δεν το θες.)

3. Προτείνω από τη σειρά 2710 όποιο σε καλύπτει. (Αυτά το θες.)

/sc

Δημοσ.
Για Vigor δες εδώ.

Αν δεν έχει διαθέσιμο το μοντέλο που θες mail/τηλ.

1. Τα vigor-ια είναι κορυφαίες λύσεις σε soho\corporate επίπεδο. (Σωστά διάβασες.)

2. Το 120 δεν ανήκει στις κορυφαίες λύσεις της Draytek. (Δεν το θες.)

3. Προτείνω από τη σειρά 2710 όποιο σε καλύπτει. (Αυτά το θες.)

/sc

απλα παει λιγο ακριβα το 2710 και για αυτο ειπε το 120.και το 120 γραφουν οτι παιζει τελεια με αυτο της apple Που εχει(time capsule)/εγω ελεγα να βγει στην αχρηστεια αυτο..αλλα δεν αποφασιζω εγω.κατα τα αλλα καπου θα το βρει

• Super Moderators
Δημοσ.
Για Vigor δες εδώ.

Αν δεν έχει διαθέσιμο το μοντέλο που θες mail/τηλ.[...]

Είναι το κατάστημα στο οποίο η δεσποινίς που λαμβάνει παραγγελίες μου είπε "απ' ότι με πληροφορεί ο τεχνικός μας, το συγκεκριμένο μοντέλο (Vigor 120) βγαίνει μόνο σε Annex A".

Δεν τους έδωσα τα διάφορα links για να πάνε να το τσεκάρουν και μόνοι τους, βαρέθηκα. :-)

Δημοσ.

ε ναι θα μπορουσες να τους το πεις αλλα μαλλον δεν εχει νοημα.απο την αλλη βεβαια θα ελεγε να της το πεις μπας και το μαθει και ο τεχνικος.

Δημοσ.

Αν σου είπε το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι, σημαίνει ότι μόνο Αννεχ α φέρνει η αντιπροσωπεία εδώ ελλάντα.

Ίσως για αυτό δεν μπορείς να το βρείς και αλλού ;) για αυτό σου είπα να ρωτήσεις εκεί.

Τί το θες το σπιρτόκουτο όμως;

Τα router σε χαμηλή κατηγορία τιμής μέντολες connections και concurrent αντέχουν (αν με πιάνεις ;) ) με τους επεξεργαστές μνήμες που φοράνε.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

/sc

Δημοσ.
Αν σου είπε το συγκεκριμένο κατάστημα έτσι, σημαίνει ότι μόνο Αννεχ α φέρνει η αντιπροσωπεία εδώ ελλάντα.

Ίσως για αυτό δεν μπορείς να το βρείς και αλλού ;) για αυτό σου είπα να ρωτήσεις εκεί.

Τα router σε χαμηλή κατηγορία τιμής μέντολες connections και concurrent αντέχουν (αν με πιάνεις ;) ) με τους επεξεργαστές μνήμες που φοράνε.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

/sc

εγω κατι εχασα.σαν να αντικρουεται το σπιρτοκουτο με το αποκατω..

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα από κοντά.

/sc

Αλλαζουν αυτα φιλε.......... σχετικα ευκολα....... οσο για επεξεργαστες που λες, το να φοραει infineon για 50 ευρω, το τιμαει. Δεν ειναι τυχαιο που η Intel εδωσε μαχη να την εξαγορασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...