Προς το περιεχόμενο

Αγορά Vigor 120

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαιρετώ. :-)

Ψάχνω κατάστημα το οποίο έχει προς πώληση το Draytek Vigor 120 Annex B (για γραμμή ISDN). Δυστυχώς, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν το βρίσκω διαθέσιμο. Το μόνο κατάστημα που φαίνεται να το έχει είναι το Xpatit αλλά, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο και ότι ίσως έρθει Οκτώβριο και βλέπουμε.

Δεν ξέρω εάν υφίσταται θέμα συμβατότητας με το ελληνικό τηλεφωνικό δίκτυο σε περίπτωση που επιλέξω να το πάρω από το εξωτερικό. Αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μήπως γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο online κατάστημα;

Δεν βάζω αγγελία ζήτησης γιατί το θέλω καινούργιο, με τιμολόγιο κλπ. Εν ανάγκη βέβαια, θα το κάνω κι αυτό.

Επίσης δεν με ενδιαφέρει να πάρω άλλο μοντέλο modem ή router - τουλάχιστον εάν δεν αποκλείσω παντελώς την αγορά του Vigor 120.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους ασχοληθούν. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Kοιτα σε Γερμανια μερια , που παιζει πολυ ISDN και ετσι εχει πληθωρα διαθεσιμων annex b modem-routers.

Για πες καμιά ιδέα, κανά αξιόπιστο κατάστημα.

Αν πεις σε κανα μαγαζι να στο φερει σε Β........ δεν εχεις τυχη?

Προσπαθώ και γενικώς έχω συναντήσει μία δυσκολία.

Για παράδειγμα, ο τεχνικός σε ένα κατάστημα με πληροφόρησε ότι το Vigor 120 βγαίνει μόνο σε Annex A. Περιέργως, ένας τύπος στο amazon.co.uk πουλάει Annex B, μάλλον δεν τον πληροφόρησε ο έλλην τεχνικός...

Δημοσ.

Αυτοί στέλνουν και στην ΕΕ δοκίμασε να κάνεις τσατ η στείλε τους μαιλ.

http://www.routershop.nl/products/modems/bekabeld/adsl-over-isdn/eenvoudig/draytek-vigor-120-adsl2-2-modem-annex-b.htm

το στέλνουν με ΤΝΤ

http://www.routershop.nl/klantenservice/bestellen-betalen-verzenden/betrouwbare-bezorging/

Δημοσ.

δεςκαι αmazon αν υπαρχει.οχι δεν εχεις θεμα συμβατοτητας επειδη ειναι απεξω.απλα να ειναι annex b.αν και βλακεια που ενεργοποιησες εκει isdn γραμμη.καλυτερα μιa pstn οτε και μια pstn απο αλλο παροχο.ολα τα ρουτερακια βγαινουν σχεδον σε annex a annex b και συνηθως ειναι το ιδιο μοντελο απλα στο τελος εχει το γραμμα i gia isdn.πχ

jetspeed 520 jetspeed 520i.η εχει το γραμμα b απο το annex b η σε πολυ σπανια περιπτωση ειναι διαφορετικο μοντελο.νομιζω αν θυμαμαι σωστα d link 664 kai dlink 624.παρτο απο εξωτερικο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτοί στέλνουν και στην ΕΕ δοκίμασε να κάνεις τσατ η στείλε τους μαιλ.

http://www.routershop.nl/products/modems/bekabeld/adsl-over-isdn/eenvoudig/draytek-vigor-120-adsl2-2-modem-annex-b.htm

το στέλνουν με ΤΝΤ

http://www.routershop.nl/klantenservice/bestellen-betalen-verzenden/betrouwbare-bezorging/

Thanks, θα τους στείλω mail. Αν και, απ' ότι βλέπω στη λίστα των χωρών που έχουν στο checkout, απουσιάζει η Ελλάδα... :fear:

δεςκαι αmazon αν υπαρχει.οχι δεν εχεις θεμα συμβατοτητας επειδη ειναι απεξω.απλα να ειναι annex b.αν και βλακεια που ενεργοποιησες εκει isdn γραμμη.καλυτερα μιa pstn οτε και μια pstn απο αλλο παροχο.ολα τα ρουτερακια βγαινουν σχεδον σε annex a annex b και συνηθως ειναι το ιδιο μοντελο απλα στο τελος εχει το γραμμα i gia isdn.πχ

jetspeed 520 jetspeed 520i.η εχει το γραμμα b απο το annex b η σε πολυ σπανια περιπτωση ειναι διαφορετικο μοντελο.νομιζω αν θυμαμαι σωστα d link 664 kai dlink 624.παρτο απο εξωτερικο.

Άσε, γιατί εσύ φταις που με έβαλες στην πρίζα για τα παλιο-Vigor και τώρα τρέχω να βρω. Μη μιλάς καλύτερα, μη μιλάς.

Εκτός αν είναι να μου το παραγγείλεις εσύ... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ λέει ότι δεν θέλει καν μεταχειρισμένο και θα αγοράσει από το stock του Πλαισίου που είναι "χειρότερα"? :P

Δημοσ.

και το βασικο ειναι οτι οκ το παιρνει απο το stock.εχει λιγοτερη εγγυηση και αμα χαλασει μετα πιστωτικο γιατι αλλο δεν θα υπαρχει.οποτε καλυτερα eite ebay ειτε κανα amazon η γενικα εξωτερικο.

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω σου ειπα να παρεις πιο ακριβο vigor.χαχα.οκ παρε Netgear τοτε.η ελλαδα απουσιαζει απο παντου

Καλά, τα γυρνάς τώρα;

Τι να πω, νόμιζα ότι οι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι, τώρα αποδεικνύεται ότι έκανα λάθος... :P

Όχι, τώρα θέλω vigor.

draytek εχω την εντυπωση οτι εχει στο στοκ house του πλαισιου.

Ευχαριστώ αλλά μάλλον έφυγε κι από εκεί. Σημειωτέον ότι δεν θέλω οποιοδήποτε Draytek, τα ακριβότερα μοντέλα (wifi κλπ) τα βρίσκω. Ήθελα το απλό Vigor 120 για να συνδέσω επάνω του ένα ήδη υπάρχον router (συγκεκριμένα το Apple Time Capsule).

Δημοσ.

Προσεξε ομως αν το παραγγειλεις απο το εξωτερικο να παιζει σιγουρα στις συχνοτητες dsl ελλαδος, ή να εχει country region, αλλιως δε θα σου παιξει ποτε καλα και θα εχεις αποσυνδεσεις. Αυτο μαλλον δεν το ηξερες. Αν παρεις κατι απο αγγλια θα σου παιξει πιο δυσκολα απο κατι της γερμανιας χωρις να ειναι standard βεβαια. Εχω ακομη σπιτι ενα γερμανικο fritz, που δε παιζει ελλαδα. Επαιξε βεβαια επειδη του αλλαξα το modulator με συμβατο απο zyxel.....

Παντως για να μη σε τρομοκρατω, το συκγεκριμενο που ψαχνεσε, νομιζω πως διαθετει country region και ειναι και πολυ καλυτερο απο τα 80-100 ευρω ρουτερς που κυκλοφορουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Προσεξε ομως αν το παραγγειλεις απο το εξωτερικο να παιζει σιγουρα στις συχνοτητες dsl ελλαδος, ή να εχει country region, αλλιως δε θα σου παιξει ποτε καλα και θα εχεις αποσυνδεσεις. Αυτο μαλλον δεν το ηξερες. Αν παρεις κατι απο αγγλια θα σου παιξει πιο δυσκολα απο κατι της γερμανιας χωρις να ειναι standard βεβαια. Εχω ακομη σπιτι ενα γερμανικο fritz, που δε παιζει ελλαδα. Επαιξε βεβαια επειδη του αλλαξα το modulator με συμβατο απο zyxel.....

Παντως για να μη σε τρομοκρατω, το συκγεκριμενο που ψαχνεσε, νομιζω πως διαθετει country region και ειναι και πολυ καλυτερο απο τα 80-100 ευρω ρουτερς που κυκλοφορουν.

Όντως δεν γνώριζα την ύπαρξη country code και διαφορετικών συχνοτήτων από το εξωτερικό. Θα τσεκάρω το κατεβασμένο manual για επιβεβαίωση της ύπαρξης country code στο συγκεκριμένο modem.

Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. :-)

ΥΓ: Μετά την προτροπή του poulinos, τσέκαρα τα, άγνωστα σε εμένα, Vigor και από τα reviews που διάβασα πείστηκα ότι πρόκειται για κορυφαία μηχανήματα. Θεωρώ ότι, αν θες κάτι καλό, το πληρώνεις αντίστοιχα, οπότε ναι, είναι λίγο ακριβότερα.

Τέλος, διάβασα review ενός χρήστη του Vigor 120, ο οποίος θεωρεί ότι το εν λόγω modem είναι άψογο συμπλήρωμα για το Time Capsule που έχω κι εγώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...