Προς το περιεχόμενο

chkdsk. Τα έχασα;

panosvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω πως είναι η σωστή ενότητα για το πρόβλημά μου.

Μετά από μιά διακοπή ρεύματος ο εξωτερικός σκξληρός δεν άνοιγε. Ο υπολογιστής έβλεπε μεν πως υπάρχει ένας σκληρός αλλά όταν προσπαθούσα να τον ανοίξω μου έλεγε πως το αρχείο είναι κατεστραμένο. Μετά από πολλές ώρες προσπάθειας έκανα chkdsk. Το αποτέλεσμα: ο δίσκος άνοιξε, τα αρχεία μου χάθηκαν... Υπάρχει κάτι που να τον επαναφέρει πριν από το chkdsk;

Δημοσ.

Αφού κατάφερα να ανοίξω τον δίσκο με το chkdsk, χάθηκε το 80% των αρχείων... Μου βγάζει ελέυθερο σχεδόν όλο τον δίσκο ενώ ήταν σχεδόν γεμάτος. Δοκίμασα κάποια προγράμματα ανάκτησης αλλά βρίσκω αρχεία που είχα σβήσει παλιότερα, απ΄αυτά που χάθηκαν τώρα τίποτα. Δοκίμασα το testdisk αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να αλλάξει όνομα ο δίσκος από 250GB (που είναι) σε 320GB. Αυτό δικαιολογείται επειδή έχω έναν ίδιο εξωτερικό 320 GB που τον είχα βάλει παλιότερα σ΄αυτόν τον υπολογιστή και μάλλον κάτι είχε κρατήσει. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν μέσα και να μην τα βρίσκει να τα διαβάσει; Το λέω επειδή δεν χαθήκαν όλα και γιατί μου βγάζει συνολικά τη χωρητικότητα του δίσκου όσο είναι και και μ΄αυτό πιστεύω πως δεν καταστράφηκε κάποιο τμήμα του.

Δημοσ.

Τους δίσκους τους έχω και τους δύο μαζί σε άλλον υπολογιστή. Σ΄αυτόν που προσπαθώ να τον επαναφέρω τους συνδέω κατά καιρούς και τους δύο αλλά ποτέ μαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...