Προς το περιεχόμενο

SLI αχιζει τον κοπο???

alexaspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι παιδια.

εχω το παρακατω συστιμα.

intel core 2 duo 2.33

2 gb ram kingstone 800mh

GA-P35-DS3L motherboard

HERMALTAKE W0178 TOUGHPOWER ESA 850W NVIDIA SLI READY

gtx260 oc gigabyte.

σκεφτομαι να παρω αυτην την Motherboard

sus Striker 2 Exteme (775, DDR3, 790, Bulk) (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-STRIKER-2-EXTREME-775-DDR3-790-90-MIB2T0-G0EAY00Z.htm )

και να βαλω αλλη 1 gtx 260 oc.

????????????????

καλα θα κανω η οχι???

Δημοσ.

Αν βρεις 2η 260 με λίγα χρήματα, ίσως και αν αξίζει - αλλά την striker πρώτον δεν θα την βρεις και δεύτερον δεν θα δουλεύει μπουαααχαααχααα :devil: :o

Δημοσ.
Αν βρεις 2η 260 με λίγα χρήματα, ίσως και αν αξίζει - αλλά την striker πρώτον δεν θα την βρεις και δεύτερον δεν θα δουλεύει μπουαααχαααχααα :devil: :o

to link το ειδες?

και γιατι να μη δουλευει?

---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:45 ----------

Οχι,εγω λεω να βρεις καναν used Q9x50 γυρω στα ~130 Ευρω και μετα να σκεφτεις για SLi κλπ,ηδη τρως bottleneck αν τον εχεις στα 2.33Ghz.

τι τροω?????

Δημοσ.

Είμαι λίγο προκατειλημμένος tbh - αλλά αν κάποιος έχει δει striker να δουλεύει 100% να μιλήσει τώρα - αλλιώς να σωπάσει για πάντα :lol:

Πολύ ιδιότροπη μητρική - ειδικά η πρώτη...

( ξέρεις - η GA-P35-DS3L clockάρει μια χαρά ε ;) :devil: )

Δημοσ.

δλδ χανω πολλα???

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ----------

ποια μητρικη προτινεις μαν?

Δημοσ.
Αν παιζεις παιχνιδια οπως το Bad Company 2 που ειναι cpu limited τοτε ναι,χανεις πολλαααααα.

an kanw kana overclock???

οχι overvoltage μη καψω και τπτ.

δλδ αν τον παω στα 2,8 θα δω διαφορα?

Δημοσ.

Πρεπει να πας τουλαχιστον 3.4-3.6Ghz για να δεις μια ουσιαστικη διαφορα,μην φοβασε να ανεβασεις και voltage εφοσων εισαι ενταξει απο θερμοκρασιες βεβαια. ;)

Δημοσ.
ρε συ φοβαμαι μη καει το cpu και μετα τρεχουμε

αν δεν δόσεις πολύ ρεύμα δεν παθαίνει τίποτα :-) αρκεί να εχείς και της απαραίτητες θερμοκρασίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...