bohemis09 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας.. Χρησιμοποιω ενα app για το iphone που μου δινει την δυνατοτητα να ανοιγω τον υπολογιστη μου,το οποιο επιτυγχανεται σε συνδυασμο με την υπηρεσια wake on Lan της καρτας δικτυου..Το προβλημα μου ομως ειναι πως μερικες φορες ο υπολογιστης ανοιγει μονος του χωρις προηγουμενως να τον ενεργοποιησω μεσω του iphone..υπαρχει καποιο προγραμμα που να εμφανιζει ποσο λεπτα/ωρες(διαρκεια) ειναι ο υπολογιστης ανοιχτος? Γιατι παραδοξως δεν τον εχω δει να ανοιγει απο μονος του μπροστα στα ματια μου... παντα τον πετυχαινω ανοιχτο οταν γυρναω απο εξω ή οταν εχω πεσει για υπνο και την επομενη μερα τον βλεπω ανοιχτο ... Επισης εχω συνδεδεμενο τον pc με την HDTV μεσω HDMI..Οταν ανοιγω την τηλεοραση(το pc ειναι κλειστο),παλι ανοιγει αυτοματα και ο υπολογιστης..Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω?
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 έναρξη -> εκκίνηση -> cmd για να ανοίξει παράθυρο dos εκεί γράφεις ( Systeminfo | Find "Up Time" ) πάρτω με αντιγραφή/επικόλληση και σου βγάζει πόση ώρα είναι ανοιχτός.
kmir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφει σε καποιο αρχειο τιποτα logs?Γιατι εγω το εκανα σε windows 7 ult x64 και ενω η εντολη δουλευει και δειχνει οτι κανει κατι, μολις τελειωσει απλα μου επιστρεφει στο command prompt.
winlink Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γραφει σε καποιο αρχειο τιποτα logs?Γιατι εγω το εκανα σε windows 7 ult x64 και ενω η εντολη δουλευει και δειχνει οτι κανει κατι, μολις τελειωσει απλα μου επιστρεφει στο command prompt. Διόρθωσε αυτό που σου έγραψε ο bohemis09 σε Systeminfo | Find "Boot Time" και θα σου δώσει την ώρα που ξεκίνησε ο ΗΥ
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασε να γράψεις μόνο Systeminfo,θα σου βγάλει και άλλες πληροφορίες μαζή και θα πρέπει να ψάξεις για το System Up-time
bohemis09 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ..για το δευτερο ερωτημα μου γνωριζουμε τιποτα?
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης εχω συνδεδεμενο τον pc με την HDTV μεσω HDMI..Οταν ανοιγω την τηλεοραση(το pc ειναι κλειστο),παλι ανοιγει αυτοματα και ο υπολογιστης..Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω? Ψάξε στο bios κάπου θα έχει boot on.. και επιλογές,ίσος να το λέει και HTPC..κάτι.
Nik.K Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Νομιζω η επιλογη για να ανοιγει οταν δεχτει σημα απο HDMI λεγεται HSEC η καπως ετσι, δεν ειμαι σιγουρος. Μερικες εχουν απλα Wake From HDMI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.