Προς το περιεχόμενο

Στρατιωτικές Σχολές

nik324

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά εννοείται αυτό...

Αλλά όσον αφορά τα αθλήματα πιστεύω θα έπρεπε να αυξήσουν τα όρια...

Ένας απλός λόγος είναι 'οτι ένα τεράστιο ποσοστό πηγαίνουν στρατιωτικές σχολές και πολλοί δεν το θέλουν απλά πηγαίνουν επειδή είναι δημόσιο και εξασφαλισμένα ΚΑΛΑ λεφτά (προς το παρών).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βγαίνουν καλοί πιλότοι.

Έτσι αν αυξηθούν τα όρια θα κόβονται οι πολλοί.

Δε νομίζω ότι σε τέτοιες ηλικίες πηγαίνουν για ιπτάμενοι επειδή παίρνουν πολλά χρήματα και είναι στο δημόσιο. Επίσης δε νομίζω να μη βγαίνουν καλοί πιλότοι. Τα αγωνίσματα γιατί είναι γελοία; Ένα μέσο άτομο που έχει καλή φυσική κατάσταση (χωρίς να ασχολείται με στίβο όμως) κάνει το 100ρι σε 15 sec, συνεπώς ακόμη και για τα 16 δευτερόλεπτα θέλει κανείς εξάσκηση δεδομένου του σημερινού τρόπου ζωής. Επίσης αν όντως τηρούσαν έστω και αυτά τα όρια θα κόβονταν πάρα πολλοί και στις άλλες στρατιωτικές σχολές (κοινώς στα αθλήματα κάνουν τα στραβά μάτια :P )

Δημοσ.

Καταρχάς δεν ρωτάω για μένα...Ενας φίλος θέλει να μπει ικάρων και θέλω να δω τελικά πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει κανείς εκεί...

Αυτό για την σχολή δεύτερης επιλογής δεν ισχύει...κάπου άκουσα ότι σε περίπτωση φυγείς κάποιου από την σχολή,δίνει πανελλήνιες ξανά...

Δημοσ.

Μην το μεγαλοποιείτε ρε σεις παίδες.

ΟΚ είναι στρατιωτική σχολή, δηλαδή στρατός.

Απλά του εξηγείς του παιδιού πως ειδικά στην αρχή και για όσο είναι

εκπαιδευόμενος χρειάζεται πειθαρχία κλπ.

Ό,τι θα έλεγες δηλαδή και σε ένα νεοσύλλεκτο φαντάρο.

Από εκεί και πέρα, με το καλό να γίνει και ιπτάμενος.

Αλλά και αξιωματικός εδάφους, δεν είναι και άσχημα.

Δημοσ.
Μην το μεγαλοποιείτε ρε σεις παίδες.

ΟΚ είναι στρατιωτική σχολή, δηλαδή στρατός.

Απλά του εξηγείς του παιδιού πως ειδικά στην αρχή και για όσο είναι

εκπαιδευόμενος χρειάζεται πειθαρχία κλπ.

Ό,τι θα έλεγες δηλαδή και σε ένα νεοσύλλεκτο φαντάρο.

Από εκεί και πέρα, με το καλό να γίνει και ιπτάμενος.

Αλλά και αξιωματικός εδάφους, δεν είναι και άσχημα.

Φίλε μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περνάει ο νεοσύλλεκτος φαντάρος. Αν δεν το ζήσεις, δε μπορείς να το φανταστείς. Ακόμα και για να πας για κατούρημα πρέπει να ζητήσεις άδεια και αφού σου αρνηθούν 10 φορές και φτάσεις στα πρόθυρα του προστάτη, μετά μπορεί και να σε αφήσουν. Έχω δύο φίλους που πήγαν Ικάρων και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Οι πιο πολλοί εγκαταλείπουν μόνοι τους σε 5-6 ημέρες.

Δημοσ.
Φίλε μου δεν έχει καμία σχέση με αυτά που περνάει ο νεοσύλλεκτος φαντάρος. Αν δεν το ζήσεις, δε μπορείς να το φανταστείς. Ακόμα και για να πας για κατούρημα πρέπει να ζητήσεις άδεια και αφού σου αρνηθούν 10 φορές και φτάσεις στα πρόθυρα του προστάτη, μετά μπορεί και να σε αφήσουν. Έχω δύο φίλους που πήγαν Ικάρων και τα ξέρω από πρώτο χέρι. Οι πιο πολλοί εγκαταλείπουν μόνοι τους σε 5-6 ημέρες.

ισχυει αυτο

εχω φιλο που τελειωσε ΣΝΔ και ηταν απαλευτες οι καταστασεις...

σιγουρα καλυτερα απο παλιοτερα...αλλα και παλι

Δημοσ.

Ρε σεις παίδες και εγώ έχω γνωστούς μου σε Ικάρων και ΣΤΥΑ.

Δεν έχει να λέει.

Μην τρελένεστε χωρίς λόγο.

Εξαρτάται και πως ορίζει κανεί το "απάλευτες καταστάσεις".

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο φανταριλίκι. Κάποιοι που έχουν πιάσει το νόημα τα περνάνε κυριλέ και κάποιοι

άλλοι είναι κάθε τρεις και λίγο στο καρτοτηλέφωνο για να κλαίγονται.

Δημοσ.
Ρε σεις παίδες και εγώ έχω γνωστούς μου σε Ικάρων και ΣΤΥΑ.

Δεν έχει να λέει.

Μην τρελένεστε χωρίς λόγο.

Εξαρτάται και πως ορίζει κανεί το "απάλευτες καταστάσεις".

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και στο φανταριλίκι. Κάποιοι που έχουν πιάσει το νόημα τα περνάνε κυριλέ και κάποιοι

άλλοι είναι κάθε τρεις και λίγο στο καρτοτηλέφωνο για να κλαίγονται.

καμια σχέση αδερφε... ξυπνας και κοιμασαι εχοντας καποιον να σου φωναζει και να σου δινει εντολες για καθε δευτερόλεπτο.

σε λιγο θα μας πεις οτι και οι αστυφυλακες κάνουν την ίδια εκπαιδευση...

Δημοσ.

Αυτό που λέτε για τα καψόνια, τις εντολές που δέχετε κάποιος συνεχώς και όλα τα σχετικά είναι γνωστά!

Αν κάποιος το έχει αποφασίσει να πάει και το γουστάρει πραγματικά,τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά όλα αυτά δεν θα τον νοιάζουν...

Ρώτησα για τις δοκιμασίες που περνάνε οι υπτάμενοι και πόσο δύσκολο η εύκολο είναι κανείς να τις περάσει με επιτυχία ή αποτυχία...

Στις δοκιμασίες όσο και να το θέλει κάποιος,αν ο αργανισμός του δεν αντέχει,δεν είναι γεννημένος με τόσο καλά αντανακλαστικά πχ...τότε δεν θα καταφέρει να τελειώσει...

Ρωτάω λοιπόν πόσο δύσκολες οι εύκολες είναι αυτές οι δοκιμασίες...και πόσες πιθανότητες εχει κάποις να περάσει τις δοκίμασίες αφου δεν φύγει από εκεί για τους άλλους γνωστούς λόγους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...