nik324 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς να μου σε ποιά κατηγορία ανήκουν οι τρίτεκνοι για τις σχολές ικάρων; Στην ''ειδική κατηγορία:πολύτεκνοι'' ή στην γενική σειρά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειμαι τριτεκνος και μου ειχαν πει στην ειδικη κατηγορια....Δεν ξερω αν ειναι μια η ειδικη κατηγορια ομως.Τελικα δεν εκατσε ομως...
nik324 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειμαι τριτεκνος και μου ειχαν πει στην ειδικη κατηγορια....Δεν ξερω αν ειναι μια η ειδικη κατηγορια ομως.Τελικα δεν εκατσε ομως... Ειδική κατηγορια είναι μία! Αρα πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είναι το ίδιο! Τι εννοείς ότι δεν έκατσε; Γνωρίζεις να μου πείς από τους πχ 100 που μπαίνουν στην σχολή ικάρων πόσοι τελικά από αυτούς πετάνε αφου πεερασουν τις σκληρές δοκιμασίες;{για τους ιπτάμενους μιλάμε πάντα}
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδική κατηγορια είναι μία! Αρα πολύτεκνοι και τρίτεκνοι είναι το ίδιο! Τι εννοείς ότι δεν έκατσε; Γνωρίζεις να μου πείς από τους πχ 100 που μπαίνουν στην σχολή ικάρων πόσοι τελικά από αυτούς πετάνε αφου πεερασουν τις σκληρές δοκιμασίες;{για τους ιπτάμενους μιλάμε πάντα} Οτι αυτα ηταν ευγενεις δικοι μου ποθοι αλλα ο γιος πατωσε στις πανελληνιες... Αυτο που λες φετος το εμαθα οτι δεν γινοντε ολοι ιπταμενοι απο ενα συμμαθητη του γιου μου που ειναι τωρα στην δοκιμασια...
nik324 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσοστό αυτών που καταφέρνουν να πετάξουν είναι γνωστό σε κανέναν;
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 MAXIMUM 10% αδερφε... Σκόπευα και εγω να πάω πριν χρόνια αλλα μου προέκυψε πρόβλημα στα μάτια λίγους μήνες πριν τις πανελλήνιες... τότε ηταν 4.5% το ποσοστο αυτών που δεν κοβόταν (μέσα στη σχολη)
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πως κόβονται τόσοι πολλοί...αφού τα όρια στα αγωνίσματα είναι γελοία? 1. Δρόμος 100 μ. : 16'' 2. Δρόμος 1000 μ. : 4' και 20'' 3. Άλμα σε ύψος με φόρα: 1,05μ. 4. Άλμα σε μήκος με φόρα: 3,60μ. 5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το : 4,50μ. αριστερό χέρι. 6. Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ. : 2'
barbamar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πως κόβονται τόσοι πολλοί...αφού τα όρια στα αγωνίσματα είναι γελοία? 1. Δρόμος 100 μ. : 16'' 2. Δρόμος 1000 μ. : 4' και 20'' 3. Άλμα σε ύψος με φόρα: 1,05μ. 4. Άλμα σε μήκος με φόρα: 3,60μ. 5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το : 4,50μ. αριστερό χέρι. 6. Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ. : 2' Έχει ζόρικα ψυχολογικά,μπήκε ο ανηψιός μου φέτος και τα είδε όλα...
lary7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσοστό αυτών που καταφέρνουν να πετάξουν είναι γνωστό σε κανέναν; Δεν ειναι ευκολο να απαντηθει αυτη η ερώτηση. Πολλοι τα παρατανε στο 1ο ετος γιατι δεν αντεχουν την στρατιωτικη ζωη, την πιεση και το διαβασμα. Ειχα ενα φιλο που την ειχε δει Tom Cruise -Top Gun πριν μπει, ξενερωσε μεσα και εφυγε στο 6μηνο. Οσοι δεν κοπουν σε τεστ ψυχολογικα κτλ πετανε με κατι μικρα αεροπλανα σαν αρχικη εκπαιδευση. Απο αυτους ενα 40-45% κοβονται γιατι αποτυχαινουν στις πτησεις και παραμενουν σαν αξιωματικοι εδαφους. ΟΙ υπολοιποι γινονται ιπταμενοι αλλα μονο οσοι μπορουν πανε στα μαχητικα, οι υπολοιποι ελικοπτερα-μεταγωγικα. Πρεπει επισεις να ισχυει ακομα οι επιλογη οσοι κοπουν-φυγουν στο 1ο ετος να περνανε στην σχολη 2ης επιλογης τους. Οποτε καλο κουραγιο.....
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει επισεις να ισχυει ακομα οι επιλογη οσοι κοπουν-φυγουν στο 1ο ετος να περνανε στην σχολη 2ης επιλογης τους. Οποτε καλο κουραγιο..... Αναφέρεσαι στη Σχολή Ικάρων συγκεκριμένα ή σε όλους όσους περνάνε σε στρατιωτική σχολή; Από φίλο που πέρασε σε στρατιωτική, έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει. Εκτός κι αν δεν το έψαξε ο ίδιος.
lary7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αναφέρεσαι στη Σχολή Ικάρων συγκεκριμένα ή σε όλους όσους περνάνε σε στρατιωτική σχολή; Από φίλο που πέρασε σε στρατιωτική, έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει. Εκτός κι αν δεν το έψαξε ο ίδιος. Μονο για σχολη ικαρων και μονο για τους ιπταμενους. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα αυτο ισχυε οταν το ειχα ψαξει εγω, πριν 10 χρονια....
Ntinaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πως κόβονται τόσοι πολλοί...αφού τα όρια στα αγωνίσματα είναι γελοία? 1. Δρόμος 100 μ. : 16'' 2. Δρόμος 1000 μ. : 4' και 20'' 3. Άλμα σε ύψος με φόρα: 1,05μ. 4. Άλμα σε μήκος με φόρα: 3,60μ. 5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το : 4,50μ. αριστερό χέρι. 6. Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ. : 2' στην ικαρων πρεπει να εχεις 0 μυωπια 0 οποιοδηποτε προβλημα γενικα στα ματια,κανενα σπασμενο κοκκαλο και πολλα αλλα τετοια
bosei Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά εννοείται αυτό... Αλλά όσον αφορά τα αθλήματα πιστεύω θα έπρεπε να αυξήσουν τα όρια... Ένας απλός λόγος είναι 'οτι ένα τεράστιο ποσοστό πηγαίνουν στρατιωτικές σχολές και πολλοί δεν το θέλουν απλά πηγαίνουν επειδή είναι δημόσιο και εξασφαλισμένα ΚΑΛΑ λεφτά (προς το παρών). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βγαίνουν καλοί πιλότοι. Έτσι αν αυξηθούν τα όρια θα κόβονται οι πολλοί.
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στην ικαρων πρεπει να εχεις 0 μυωπια 0 οποιοδηποτε προβλημα γενικα στα ματια,κανενα σπασμενο κοκκαλο και πολλα αλλα τετοια ούτε καν σφράγισμα... (είχα 1 τότε αλλα θα το κανανε γαργαρα για 1 αποτι μου ειχαν πει γνωστοί) Τα ορια που λεει ο φίλος είναι για να μπεις στη σχολή. Εμεις μιλάμε για παλουκι και ξεσκαρτάρισμα εντός σχολής (ικαροι ιπταμενοι - ικαροι εδάφους)
Evilsmile Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Πως κόβονται τόσοι πολλοί...αφού τα όρια στα αγωνίσματα είναι γελοία? 1. Δρόμος 100 μ. : 16'' 2. Δρόμος 1000 μ. : 4' και 20'' 3. Άλμα σε ύψος με φόρα: 1,05μ. 4. Άλμα σε μήκος με φόρα: 3,60μ. 5. Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) Μέσος όρος ρίψης με το δεξί και το : 4,50μ. αριστερό χέρι. 6. Ελεύθερη κολύμβηση 50 μέτρων για τη ΣΝΔ, ΣΙ/ΙΠΤ, ΣΜΥΝ. : 2' τα αθληματα αυτα τα δινεις για ολες τις στρατιωτικες σχολες πριν βγουν οι βασεις των πανελλαδικβων. Τωρα, το παλικαρι πιο πανω ρωτησε ποιο ειναι το ποσοστο των ατομων που τελικα πετανε. Το ποσοστο αυτο ειναι και το ποσοστο των ατομων που παιρνουν τα τεστ οσο ειναι στην σχολη. Διοτι ολοι αυτοι που τελικα περνανε στην σχολη, κανουν συγκεκριμενο αριθμο πτησεων , απ' οσο ξερω, και πρεπει κατα την διαρκεια τους να ειναι αψογοι . πληροφοριακα ειχα εναν γνωστο ο οποιος κοπηκε στα μισα του πρωτου ετους στην σχολη επειδη κριθηκε ανικανος, τελικα , να πεταξει(αφου απετυχε σε παραπανω απο το επιτρεπομενο οριο πτησεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.