Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και η HD4890 κανει OC και πολυ μαλιστα,παλι ξεχαστηκες βλεπω GTX275 > 4890.......
Darth_Fanis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ουουουουου να φανε και οι κοτες.......Οσο για τον αν χρειαζεσαι 120hz οθονη για (anaglygh) 3D ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.......Μονο με τα γυαλια της nVidia θες 120hz. Δεν χρησιμοποιουν LINUX ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ?Τελικα τα παντα θα ακουσει κανεις σε αυτο το forum.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ PHYSX ΣΤΟ BATMAN???? Με 10χρονο μιλαω τοση ωρα? Μάλλον εγώ μιλάω με 10χρονο... Σε 1080p δεν έχουν καμία διαφορά οι 2 εταιρείες. Στην επεξεργασία βίντεο μάλιστα οι Radeon είναι καλύτερες. Για το 3D Vision δε ξέρεις τι σου γίνεται. Για να έχεις 3D Vision πρέπει να έχεις τα γυαλιά της nVidia αλλιώς απλά δεν υφίσταται. Λές η nVidia να είναι κορόιδο και να έβγαλε τέτοια γυαλιά; Συν του οτι θές οθόνη 120 Hz. Linux χρησιμοποιούν λίγοι και ειδικά αυτοί οι οποίοι θέλουν να στήσουν server και συνήθως έχουν γνώσεις My SQL όπως η αφεντιά μου. Ο μέσος χρήστης ΔΕΝ χρησιμοποιεί Linux. Κόπηκες έλα πάλι το Σεπτέμβρη...
Anubis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Αρχηγε εαν εχεις βρει καποια απο τις 2 στο πλαισιο τσιμπα την(η 4890 δεν υπηρχε νομιζω)..Αλλιως δεν σε συμφερει να παρεις καμμια απο τις 2 με τις τιμες της αγορας.. ναι ειδα το συστημα σου
Luciddream Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και η HD4890 κανει OC και πολυ μαλιστα,παλι ξεχαστηκες βλεπω GTX275 > 4890....... πρώτα απόλα μην ξεφεύγουμε απο το αρχικό ποστ.. ψάχνει κάρτες σε τιμη που ΔΕΝ θα τις βρεί, εκτώς αν τις βρεί μεταχειρισμένες ... δεύτερον η συγκεκριμένη που έδειξε 4890 ΔΕΝ clockarεται... τρίτον γιατι τα γενικέυουμε τόσο..?? αν ας πούμε η μητρική του υποστηρίζει crossfire το να βάλει πάνω 2χ4890 είναι μια πολύ καλή λύση... και εγώ κάποτε είχα την επιλογή να πάω με πιστωτικό είτε σε 275 είτε σε 4890... απο άγνοια περισσότερο και μετα απο 2 χαλασμένες nvidia επέλεξα να πάω σε ATI... δεν το έχω μετανιώσει ποτέ και δεν νομίζω οτι χάνω κάτι σε σχέση με την 275.. επίσης ποιος σας είπε οτι θέλει να την κάνει overclock...?? κάθεστε και τσακώνεστε χωρίς λόγο... γιατι ΔΕΝ προκειται να πάρει καμία απο τις δύο κάρτες σε αυτήν την τιμή. σε σειρά 5 θα καταλήξει η σε 460...
Darth_Fanis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κατσε με την 5770 σου τωρα καλα εισαι...... Εχεις 3D και με anaglyph απλα δεν βλεπεις και τοσο καλα τα χρωματα,το 3D effect ομως λειτουργει κανονικα(ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΟ MONITOR),δεν χρησιμοποιει ο μεσος χρηστης Linux(Οτι πεις μικρε) και πολυ ασχοληθηκα. Οταν μεγαλωσεις τα ξαναλεμε. Χαχαχα! Αυτά που γράφεις, τα εννοείς ; Πάντως είναι πολύ άσχημο να είναι κάποιος αμαθής και παρ 'ολα αυτά να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι τα ξέρει όλα. Αργά η γρήγορα όμως φαίνεται η "γύμνια" του. Σκέφτηκες πολύ ώρα για να γράψεις αυτά ε;;; Εντάξει τι να κάνουμε εγώ είμαι φτωχός έχω την HD5770, ενώ εσύ τη GTX480. Σε αυτό το τομέα είσαι καλύτερος το παραδέχομαι... Α και απο ότι έχω καταλάβει, μιας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις απλά τη single core καλύτερη κάρτα που υπάρχει ( πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός οτι πούλησες την HD5870 για να πάρεις την GTX480), πιθανόν να βγεί και GTX485, οπότε μη παραλείψεις ΑΜΕΣΩΣ να πουλήσεις τη GTX480 για να πάρεις τη GTX485 !!! Για κοίτα κάτι άτομα που υπάρχουν σε αυτή τη κενωνία...:lol:
madsc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στη συζήτηση, και το thread ξεκλείδωτο. Ευχαριστώ. /sc
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και με τo reference cooler γινεται GTX285. Αυτό δεν υπάρχει. Η 275 γίνεται 285. Αυτό το πράγμα ότι οι κάρτες γίνονται κάτι άλλο, πραγματικά είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μύθος. Και η 285 τι κάνει? Πλέκει? Αυτή δεν γίνεται κάτι άλλο? Καταρχήν οι κάρτες δεν κλοκάρουν τόσο για να το λαμβάνουμε υπόψιν. Για να κλοκάρουν λίγο πρέπει να κάνουν πολύ φασαρία...
DrFreeman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Χαχαχα! Αυτά που γράφεις, τα εννοείς ; Πάντως είναι πολύ άσχημο να είναι κάποιος αμαθής και παρ 'ολα αυτά να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι τα ξέρει όλα. Αργά η γρήγορα όμως φαίνεται η "γύμνια" του. Σκέφτηκες πολύ ώρα για να γράψεις αυτά ε;;; Εντάξει τι να κάνουμε εγώ είμαι φτωχός έχω την HD5770, ενώ εσύ τη GTX480. Σε αυτό το τομέα είσαι καλύτερος το παραδέχομαι... Α και απο ότι έχω καταλάβει, μιας και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις απλά τη single core καλύτερη κάρτα που υπάρχει ( πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός οτι πούλησες την HD5870 για να πάρεις την GTX480), πιθανόν να βγεί και GTX485, οπότε μη παραλείψεις ΑΜΕΣΩΣ να πουλήσεις τη GTX480 για να πάρεις τη GTX485 !!! Για κοίτα κάτι άτομα που υπάρχουν σε αυτή τη κενωνία...:lol: Εγώ είμαι ακόμη φτωχότερος κι έχω την GTS250... Το θέμα δεν είναι "έχω λεφτά - αγοράζω την καλύτερη/πανάκριβη κάρτα" - αλλά να κοιτάμε και το που χρειάζεται όλη αυτή η ισχύς (κι αν δικαιολογεί τα μεγάλα ποσά που ζητά). Αν εσύ καλύπτεσαι με την 5770 δε νομίζω πως τίθεται θέμα αλλαγής της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.