TEOKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί 275? Βασικά ανάλογα την συμπάθεια σε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία.Η 4890 λιγάακι πιο γρήγορη καταπερίπτωση, η 275 έχει cuda και physics .Xιλιοειπωμένη ιστορία.Εγώ θα έπαιρνα την 275 αν την αγόραζα στα ίδια χρήματα,η και λίγο παραπάνω 10-15 ευρώ. http://www.anandtech.com/show/2745/19
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν σκεφτομουν να παρω τοτε την GTX275,ειχα δει αρκετα reviews και η 275 εβγαινε Ελαφρως καλυτερη.Φυσικα και θα την διαλεγα εναντι της 4890.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στο συστιμα που έχω ποιό αξίζει περισσότερο? CPU:Core 2 Duo E6750 RAM: 4GB 2x2 800MHz MOBO: ASUS P6K SE PSU: ENERMAX ECO80+ 500W τώρα θα βάλω και μια arctic cooling 7 pro rev2 για να κάνω και κανένα oc καλίτερο. για συγκεκριμένη gtx 275 είναι αυτί με αυτήν την ψήκτρα πάνω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ειπαμε GTX275 > 4890 (Εστω και για λιγο)
Darth_Fanis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ 4890 θα έπαιρνα. Έχει 1GB Ram και GDDR5. Οι 2 αυτές κάρτες είναι ισάξιες. Το οτι σε μερικά παιχνίδια η GTX275 έχει +5 FPS δεν έιναι λόγος να την επιλέξει. Αν παίξει σε Full HD ανάλυση θα φανεί η διαφορά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλα εχει Cuda,3D Vision και καλυτερους Drivers σαν Nvidia που ειναι........ Και με OC γινεται GTX285.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 και το OC που έχει η συγκεκριμένη που αναφέρω σε την βοηθάει? ---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ---------- δηλαδή με την ψήκτρα που έχει ανεβαίνει μέχρι το 285?
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Και με τo reference cooler γινεται GTX285.
Darth_Fanis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλα εχει Cuda,3D Vision και καλυτερους Drivers σαν Nvidia που ειναι........Και με OC γινεται GTX285. Α) CUDA : Ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα. Τόσο τρομερή τεχνολογία είναι που εκτοξεύει τις επιδόσεις των παιχνιδιών στα ύψη;;; Έλεος πια με το CUDA. 3D Vision : : Άλλη καραμέλα... Για να παίξεις με 3D Vision πρέπει να έχεις οθόνη με Refresh Rate 120 Hz και να αγοράσεις τα ειδικά γυαλιά της nVidia τα οποία είναι πανάκριβα. Αν έχει τα λεφτά το παλικάρι ας πάρει GTX275... Γ) Drivers: Εγώ τόσα χρόνια με Radeon ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα. Τωρά έχω την HD5770 Super OC και έχω τους 10.9. Άψογοι χωρίς κανένα πρόβλημα φυσικά. Απλά ΕΛΕΟΣ πια με όλες αυτές καραμέλες....
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 A) Faceplam.jpg Facepalm.jpg Γ) Facepalm.jpg Σε καλυψα?Πρωτον το Cuda μαμαει,παιζεις 1080P οτι CPU και να εχεις....... Με 3D Vision μπορεις να παιξεις και με red and cyan γυαλια (anaglyph). Και για τους Drivers δεν το συζητω καν,ειδικα για επαγγελματικες δουλειες,linux κλπ η ATI εχει ΣΟΒΑΡΑ προβληματα. Ξεχασα και το PhysX(μπορει εμενα η εσενα να μην μας ενδιαφερει,αλλα σε αλλους αρεσει)
Mallibu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 A) Faceplam.jpg Facepalm.jpg Γ) Facepalm.jpg Σε καλυψα?Πρωτον το Cuda μαμαει,παιζεις 1080P οτι CPU και να εχεις....... Με 3D Vision μπορεις να παιξεις και με red and cyan γυαλια (anaglyph). Και για τους Drivers δεν το συζητω καν,ειδικα για επαγγελματικες δουλειες,linux κλπ η ATI εχει ΣΟΒΑΡΑ προβληματα. Ξεχασα και το PhysX(μπορει εμενα η εσενα να μην μας ενδιαφερει,αλλα σε αλλους αρεσει) Έχω αλλάξει ένα κάρο drivers τα τελευταία 3 χρόνια που έχω ΑΤΙ,και αυτά τα "ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" δεν τα έχω δει ποτέ. Ο μέσος gamer πόσες φορές θα χρησιμοποιήσει το cuda? Και btw poster,αν έχεις 120 Ηζ οθόνη,τότε ναι πάρε 275 για το 3d vision (υπάρχει κανένας που το χρησιμοποιεί συχνά και να μας πει αν αξίζει
Darth_Fanis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 A) Faceplam.jpg Facepalm.jpg Γ) Facepalm.jpg Σε καλυψα?Πρωτον το Cuda μαμαει,παιζεις 1080P οτι CPU και να εχεις....... Με 3D Vision μπορεις να παιξεις και με red and cyan γυαλια (anaglyph). Και για τους Drivers δεν το συζητω καν,ειδικα για επαγγελματικες δουλειες,linux κλπ η ATI εχει ΣΟΒΑΡΑ προβληματα. Ξεχασα και το PhysX(μπορει εμενα η εσενα να μην μας ενδιαφερει,αλλα σε αλλους αρεσει) Γιατί εγώ με HD5770 1 GB εχώ κατώτερες επιδόσεις σε 1080p και σε επεξεργασία βίντεο; Ειδικά σε επεξεργασία βίντεο οι Radeon είναι καλύτερες. Ξέρεις πολλούς να έχουν αδύναμους επεξεργαστές (πχ Pentium 4) έτσι ώστε να χρειάζονται το CUDA; Για άλλη μια φορά για να παίξεις με 3D Vision θές οθόνη με REFRESH RATE 120 hz. Λίγες υπάρχουν στην αγορά και είναι πανάκριβες. Επίσης ξέρεις πολλούς οι οποιοί είναι ψαγμένοι και έχουν Linux και γενικά πολλούς που να χρησιμοποιούν αυτο το λειτουργικό; Οι πιο πολλοί Windows 7 και XP έχουν. Όσο για το PhysX έχω δεί παιχνίδια στα οποία είναι ενεργοποιημένο ( πχ Batman ) και δεν έχω δεί καμιά διαφορά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί εγώ με HD5770 1 GB εχώ κατώτερες επιδόσεις σε 1080p και σε επεξεργασία βίντεο; Ειδικά σε επεξεργασία βίντεο οι Radeon είναι καλύτερες. Ξέρεις πολλούς να έχουν αδύναμους επεξεργαστές (πχ Pentium 4) έτσι ώστε να χρειάζονται το CUDA; Για άλλη μια φορά για να παίξεις με 3D Vision θές οθόνη με REFRESH RATE 120 hz. Λίγες υπάρχουν στην αγορά και είναι πανάκριβες. Επίσης ξέρεις πολλούς οι οποιοί είναι ψαγμένοι και έχουν Linux και γενικά πολλούς που να χρησιμοποιούν αυτο το λειτουργικό; Οι πιο πολλοί Windows 7 και XP έχουν. Όσο για το PhysX έχω δεί παιχνίδια στα οποία είναι ενεργοποιημένο ( πχ Batman ) και δεν έχω δεί καμιά διαφορά... Ουουουουου να φανε και οι κοτες.......Οσο για τον αν χρειαζεσαι 120hz οθονη για (anaglygh) 3D ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.......Μονο με τα γυαλια της nVidia θες 120hz. Δεν χρησιμοποιουν LINUX ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ?Τελικα τα παντα θα ακουσει κανεις σε αυτο το forum.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ PHYSX ΣΤΟ BATMAN???? Με 10χρονο μιλαω τοση ωρα?
Mallibu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όσο για το PhysX έχω δεί παιχνίδια στα οποία είναι ενεργοποιημένο ( πχ Batman ) και δεν έχω δεί καμιά διαφορά... Στο batman συγκεκριμένα,προσθέτει κάπως στην όλη ατμόσφαιρα,τιποτα το συνταρακτικό αλλά ομολογουμένως το physx αξίζει σε αυτο το game. Στα 95% των υπολοίπων όμως ειναι για τα μπάζα
LeoNaXe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ρε μάγκες η 4890 μπορεί να είναι (απειροελάχιστα) καλύτερη αλλά η 275 έχει περισσότερα χαρακτηριστικά και όπως λέει και ο Psycho_Warhead με OC φτάνει τα 285 και μετά η 4890 μένει παιδάκι. gtx275 θ α πάω τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.