joef_gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, μας εχουν σχεδιασει ενα σιτε η Protocol και πληρωσαμε 2000ευρω + 1500ευρω το χρονο μονο για το hosting και το SEO. Επειδη εχω ασχοληθει με διαφορα site αλλα τελειως ερασιτεχνικα σκεφτομαι να προτεινω στην εταιρια μου να διακοψουμε την συνδρομη της protocol και να σχεδιασω κατι σε καποιο cart software ΠΧ cubecart. Το προβλημα μου ειναι οτι η εταιρια εδω εκτος απο online store κανει και παροχη υπερησιων οποτε θελω ενα προγραμμα για να σχδιασω ενα site που εκτος απο cart να εχει και σημεια που μπορω να γραψω και να ανεβασω πληοφοριες για φωτοβολταικα, real estate και γενικα πραγματα χωρις καποια standar τιμη. Και επειδη δεν θελω σε καθε κειμενο παροχης υπερησιων στο τελος να λεει και 0,00 ευρω θελω ενα cart που να υποστηριζει και τα 2. το σιτε το εβαλα στην υπογραφη μου αυτο που εχουμε τωρα. http://www.smart-shopping.gr ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 joef_gr δεν ξέρω ποια είναι η σχέση και η θέση σου στην εταιρεία, αλλά θα σου πρότεινα να ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ τίποτα πριν έχεις φτιάξει κάτι λειτουργικό για δειγματισμό. Απο τα γραφόμενα σου, κατάλαβα ότι έχεις κάποια ιδέα για το «άθλημα» αλλά δεν μπορείς να κάνεις προωταθλητισμό και το να φτιάξεις/σκαλίσεις τέτοια sites δεν είναι απλό. Το κόστος για SEO και hosting μου φάνηκε λίγο υπερβολικό. Πόσο traffic έχετε ανα μήνα;
elefter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το κόστος να έχουν βάλει και παροχή υπηρεσιών πχ SEO και ίσως και κάποια δουλεία πάνω στην σελίδα πχ update στο σύστημα κλπ γενικάι στις υπηρεσίες όσο θέλει κανείς ζητάει σαν φιλοξενία μόνο αν έχουν dedicated πλησιάζει το κόστος αλλά έτσι πρέπει να έχουν και μεγάλο traffic. Η δική μου συμβουλή πάντως είναι για να κάνεις ένα eshop καλό είναι να ξέρεις καλά τι κάνεις. Αν θέλεις να δοκιμάσεις όμως βεβαίως! μια καλή λύση έτσι όπως το λες είναι joomla - virtue mart όπου μπορείς να βάλεις σελίδες κλπ στο joomla και τα προϊόντα στο virtue-mart
fouros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρά πλήρωσε η εταιρία που εργάζεσαι 2000€ για αυτό το "πράμα" και θέλουν 1500 το χρόνο για υποστήριξη, seo & hosting? Aν θέλεις να κάτσεις να ασχοληθείς (πιστευώ να πληρωθείς έξτρα για τον κόπο σου αυτό) μια εύκολη λύση είναι το joomla+virtuemart ή πλέον καλύτερα joomla+k2+k2mart+virtuemart (υπάρχουν και καλύτερες λύσεις αλλα ως αρχάριος δε θα σου πρότεινα magento+(wordpress ή joomla) π.χ) Bέβαια αν ως ερασιτέχνης ξέρεις μόνο λίγη html , τότε στην αρχή θα σου φανούν βουνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.