papresa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου μου. Ο φίλος μου είχε να χρησιμοποιήσει πολύ καιρό τον υπολογιστή του, προχθές που τον χρειάστηκε και τον άνοιξε, όταν ήρθε η στιγμή να εισάγει τον κωδικό για να ανοίξουν τα windows (δε γνωρίζω ποιά έχει) αντιλήφθηκε ότι δε θυμόνταν τον κωδικό του, δοκίμασε κάποιους πιθανούς αλλά δεν τον πέτυχε. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψει τη διαδικασία αυτή; Τώρα πλέον windowsδεν τον πειράζει να ανοίγουν , κατευθείαν τα windows χωρίς κωδικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Active Password Changer Kανεις boot με cd και τερμα ολα.
papresa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνώμη αλλά μου το κάνεις πιο απλό;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στειλε μου το mail σου με ενα PM ( προσωπικο μηνυμα). Θα σου στειλω ενα αρχειο iso , πατας δεξι κλικ πανω του και το γραφεις σε ενα CD μετα κανεις boot και κανεις reset το password. Ελπιζω οτι εχει αδεια για αυτο που θες να κανεις και να μην ειναι καμια κακοβουλη ενεργεια για να κανεις ζημια σε καποιον.
anarionasp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μπορει να δοκιμασει αν μπει σε safe mode και να δει αν εχει ο admin κωδικο αν δεν εχει λογαρει σε safe modeμε τον admin παει στις επιλογες τον χρηστων βρησκει τον χρηστη που θελει και του αφερει τον κωδικο απλα ευκολα και γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.