Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων

kostasdg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι.

1)Θα ηθελα να αγορασω καρτα γραφικων (μεχρι 70 €)για το συστημα μου λογω αναβαθμισεως.

Η μητρικη μου εχει τα εξης στοιχεια: Κατασκευαστής Gigabyte

Μοντέλο GA-P43-ES3G

Socket 775 supports Intel Core 2 Extreme, Core 2 Quad, Core 2 Duo, Extreme Edition, Pentium 4 Extreme Edition, Pentium 4, Pentium D, 0 ATX

Chipset Northbridge: Intel P43 Express & Southbridge: Intel ICH10 BIOS

Award 2 x 8 Mbit Flash ROM

FSB 1600/1333/1066/800 MHz

Μνήμη 4 x 240-pin memory slots DDR2 667/800/1066/1200 MHz up to 16 GB

Διαθέσιμα slots 1 x PCI-Express x 16, 1 x PCI-Express x 1, 5 x 32-bit Master PCI bus

Διαθέσιμα ports Parallel, Serial, 6 x USB 2.0, RJ-45, Audio 7.1 ch

Ενσωματωμένες συσκευές Gigabit Lan, 12 x USB 2.0, Audio 7.1 ch

Controllers 6 x Serial ATA2, 1 x Parallel ATA-133, Floppy

Επεξεργαστη θα αγορασω τον Intel core 2 duo 7400 2.8 GHz.

2)Ερωτηση:Η καρτα γραφικων θα πρεπει να εχει το ιδιο FSB με το υπολοιπο συστημα

και αν η καρτα μνημης ειναι DDR 2 θα πρεπει να εχει και αυτη DDR 2.

Πολλα ρωτησα, σας ζαλισα. Ευχαριστω πολυ.Τι θα καναμε χωρις τισ συμβουλες σας.

Κωστας

Δημοσ.

4870 με 70 ευρω δεν θα βρεις πουθενα, οποτε ξεχνα την. Ουτε και 4850 φυσικα. Οι τιμες στο πλαισιο ειναι απο υποτιθεμενες προσφορες ωστοσο τα κομματια αυτα δεν υπαρχουν διαθεσιμα στην τιμη αυτη (μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις για να βεβαιωθεις). Οποτε για να παμε σε κατι πιο ρεαλιστικο με 70 ευρω θα κυμανθεις καπου εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514315

Στην 2η ερωτηση σου η απαντηση ειναι οχι και στα 2 υποερωτηματα.

Δημοσ.

1) used 4870 = ~90e / used 4850 = ~50e choose your poison.

2) οι μνήμες της μητρικής δεν χρειάζεται να είναι ίδιας τεχνολογίας με της μητρική.

Παρόλα αυτά καλά θα ήταν να μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις και σε τι ανάλυση σκοπεύει να παίξεις :-)

Δημοσ.
Επεξεργαστη θα αγορασω τον Intel core 2 duo 7400 2.8 GHz.

Θα αγορασεις dual-core τωρα?Δεν αξιζει με τιποτα,βρες κανεναν used Q9x50 γυρω στα ~130.

Οσο για την καρτα οτι ειπε ο caution :-)

Δημοσ.
1) used 4870 = ~90e / used 4850 = ~50e chose your poison.

2) οι μνήμες της μητρικής δεν χρειάζεται να είναι ίδιας τεχνολογίας με της μητρική.

Παρόλα αυτά καλά θα ήταν να μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις και σε τι ανάλυση σκοπεύει να παίξεις :-)

Θεωρω αυτονοητο οταν καποιος ζηταει συμβουλη για αγορα οτι αναφερεται σε καινουριο κομματι, εκτος αν διευκρινιζει οτι ενδιαφερεται για μεταχειρισμενο.

Τεσπα για καποιο λογο υποψιαζομαι οτι σε συστημα με p43 το τροφοδοτικο θα ειναι αγνωστων προδιαγραφων, και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να σηκωσει 48χχ.

Θα αγορασεις dual-core τωρα?Δεν αξιζει με τιποτα,βρες κανεναν used Q9x50 γυρω στα ~130.

Οσο για την καρτα οτι ειπε ο caution :-)

Αν βαλει και q9x50 και 48xx (ειδικα 70) τοτε καλο ειναι να βρει εκ των προτερων νεο τροφοδοτικο και μαλιστα γυρω στα 500W.

Δημοσ.

Για αγορές used με απόδειξη/εγγύηση είμαι πάντα θετικά προσκείμενος :-)

Τεσπα για καποιο λογο υποψιαζομαι οτι σε συστημα με p43 το τροφοδοτικο θα ειναι αγνωστων προδιαγραφων

Και από το δικό μου μυαλό πέρασε - τον καιρό εκείνο έπαιρνες ή καλό P35 ή P45. Τα P43 συνήθως δεν τα αγόραζες - στα πουλούσαν :-D

Δημοσ.

Γεια σας ,και ευχαριστω για το ενδιαφερον.Εισαστε ολοι υπεροχοι.

1)Κανω αναβαμιση σε υπολογιστη που χρησιμοποιειται για γραψιμο,μουσικη και καμια ταινια.Δεν τον χρησιμοποιω για παιχνιδια.Η/Υ δηλαδη χαμηλου κοστους.

Την αναβαθμιση την εκανα διοτι μου καηκε η μητρικη.

2) Μεταχειρισμενα δεν αγοραζω διοτι με εχει φαει το καο ματι πριν το φαω εγω.(ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ)

3) Εχω την Nvidea Ge force 6600 Gt .Θα ηθελα να την αλλαξω με καποια καλιτερη αν υπαρχει και αξιζει.

4)Τροφοδοτικο εχω οπως μαντεψατε 500 W.

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...