TZORTZINO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα,δεν γνορίζω αρκετα για mac αλλά τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Είδα και το θέμα του eyebill πιο κάτω αλλά εγώ πιστεύω έχω λίγο διαφορετικό πρόβλημα. Αρχικά έχω ένα Macbook Pro Tiger MAC OS 10.4.11 (αν έχω κάτι λάθος διορθώστε με). Το πρόβλημα ξεκινάει όταν ανοίγω το mac και είμαι συνδεδεμένος με ethernet.Αντί να μου βγάλει το μυλαράκι και να ξεκινίσει κανονικά,εμφανίζεται μια ασπρόμαυρη υδρόγειος που αναβοσβίνει και κολλάει εκεί. Για να ξεκινίσουν τα Mac αφαιρώ το καλώδιο και ξεκινάνε κανονικά. Επίσης όταν ξαναβάζω το ethernet μετά, το google,youtube δεν ανοίγουν. Δοκίμασα αρκετούς browsers, τους έβγαλα και τους ξαναέβαλα, δοκίμασα και σε άλλο παροχέα internet και πάλι τα ίδια. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει, θα ήμουν ευγνόμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όταν είσαι συνδεδεμένος με το ethernet και πας να ανοίξεις προσπαθεί να bootαρει απο το ιντερνετ(εξού και η υδρόγειος). Είναι φυσιολογικότατη λειτουργία του macbook.Για να το αλλάξεις αυτό πρέπει να αλλάξεις το boot priority λογικα..Αν μπορεί κάποιος να πεις πως γίνεται αυτο θα ήταν καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στην πρώτη περίπτωση, το mac προσπαθεί να μπουτάρει από το δίκτυο. Για να το απενεργοποιήσεις αυτό, πήγαινε στο System Preferences -> Startup Disk και διάλεξε τον δίσκο σου και μετά κλείσε το παράθυρο. Την επόμενη φορά θα είσαι ΟΚ. Για την δευτερη, μήπως χρειάζεσαι κάποια συγκεκριμένη IP από το ρούτερ; Κανονικά βέβαια, θα έπρεπε να έχεις ιντερνετ αμέσως μόλις συνδέσεις το ethernet καλώδιο. Οι άλλες σελίδες πλην αυτών που αναφέρεις, ανοίγουν κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TZORTZINO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά σας εχαριστώ πολύ για το γρήγορο ενδιαφέρον σας, το έφτιαξα με το startup disk. Τώρα για το google και youtube τώρα έμπαινε κανονικά άλλα και άλλες φορές το κάνει αυτό.Δηλαδή μπαίνει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα και μετά δν ανοίγει η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TZORTZINO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημα με το google και το youtube παραμένει.Ενώ έχω internet και η πλοήγηση σε άλλα site γίνεται κανονικά, σ'αυτά τα δύο δεν μπαίνει.Αν μπορέι κάποιος να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως έχεις αποκλείσει αυτές τις σελίδες απο τον browser σου? Δλδ να παίζει θέμα ασφαλείας..αν και απ'οτι μας λες έχεις δοκιμάσει κιάλλους browsers..αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο αυτη τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TZORTZINO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό, το κοιταξα και από τους browsers, τους εβγαλα και τους ξανάβαλα αλλά δεν άλαξε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.