Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα, θελω να στειλω μια επιστολη στη Νοκια,και πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχουν κεντρικα στην Ελλαδα αρα δεν υπαρχει διευθυνση,μονο με mail μου κανει. Της λεω δεν γινεται να δουλευετε στον αερα..τεσπα με τα πολλα μου λεει Φιλανδια τσεκαρε το site.. Kοιταζω και γω εδω και το βρισκω:http://www.nokia.com/about-nokia/contacts/nokia-offices εχει ομως κ επιλογη για ελλαδα με την διευθυνση: Nokia 18-20 Amarousiou–Chalandriou Street 15125 Athens Greece ξερει κανεις αν οντως υφισταται ή ειναι απομειναρια απο alpha copy?/ ευχαριστω
slygeo87 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.nokia.gr/appmanager/GreeceGreekNOKIA_GREECE_49/Other_categories;JSESSIONID_NCOM=XnFvMhxRJLMg2WmJyl21JWRvxMnQqlXHJcwTHW8wfM7hhxR5vglv!1758326782?_nfpb=true&_windowLabel=T404768580781265171589992&_pageLabel=P3136781&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FStoreLocator%2FsearchStores&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα, θελω να στειλω μια επιστολη στη Νοκια,και πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχουν κεντρικα στην Ελλαδα αρα δεν υπαρχει διευθυνση,μονο με mail μου κανει. Της λεω δεν γινεται να δουλευετε στον αερα..τεσπα με τα πολλα μου λεει Φιλανδια τσεκαρε το site.. Kοιταζω και γω εδω και το βρισκω:http://www.nokia.com/about-nokia/contacts/nokia-offices εχει ομως κ επιλογη για ελλαδα με την διευθυνση: Nokia 18-20 Amarousiou–Chalandriou Street 15125 Athens Greece ξερει κανεις αν οντως υφισταται ή ειναι απομειναρια απο alpha copy?/ ευχαριστω Έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι πλέον η Nokia Siemens Networks (το joint venture των δύο εταιρειών για το networking equipment). Δεν ξέρω αν είναι και η απλή Nokia.
Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω αλλα ειναι Points αυτα δεν μπορουν να κανουν τιποτα. ---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- [/color] Έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι πλέον η Nokia Siemens Networks (το joint venture των δύο εταιρειών για το networking equipment). Δεν ξέρω αν είναι και η απλή Nokia. confirmed αυτο,οντως ετσι ειναι που μου παν απο ενα καταστημα νοκια care. Επειδη θα το στειλω συστημενο,να το στειλω μονο Φιλανδια η να στειλω συστημενο και στο τοπικο Nokia care?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 [...] Επειδη θα το στειλω συστημενο,να το στειλω μονο Φιλανδια η να στειλω συστημενο και στο τοπικο Nokia care? Προσωπικά θα το έστελνα συστημένο στη Φινλανδία, εάν αυτό λέει κάτι.
freedubus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δίπλα στο Πάντειο αν θυμάμαι καλά είχε ένα τεράστιο κτίριο που έγραφε ΝΟΚΙΑ.
Nikosgiann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εστειλα στη Φιλανδια,ευχαριστω ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.