Προς το περιεχόμενο

Που βρισκονται τα Κεντρικα της Νοκια?

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

θελω να στειλω μια επιστολη στη Νοκια,και πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχουν κεντρικα στην Ελλαδα αρα δεν υπαρχει διευθυνση,μονο με mail μου κανει.

Της λεω δεν γινεται να δουλευετε στον αερα..τεσπα με τα πολλα μου λεει Φιλανδια τσεκαρε το site..

Kοιταζω και γω εδω και το βρισκω:http://www.nokia.com/about-nokia/contacts/nokia-offices

εχει ομως κ επιλογη για ελλαδα με την διευθυνση:

Nokia

18-20 Amarousiou–Chalandriou Street

15125 Athens

Greece

ξερει κανεις αν οντως υφισταται ή ειναι απομειναρια απο alpha copy?/

ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημερα,

θελω να στειλω μια επιστολη στη Νοκια,και πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν υπαρχουν κεντρικα στην Ελλαδα αρα δεν υπαρχει διευθυνση,μονο με mail μου κανει.

Της λεω δεν γινεται να δουλευετε στον αερα..τεσπα με τα πολλα μου λεει Φιλανδια τσεκαρε το site..

Kοιταζω και γω εδω και το βρισκω:http://www.nokia.com/about-nokia/contacts/nokia-offices

εχει ομως κ επιλογη για ελλαδα με την διευθυνση:

Nokia

18-20 Amarousiou–Chalandriou Street

15125 Athens

Greece

ξερει κανεις αν οντως υφισταται ή ειναι απομειναρια απο alpha copy?/

ευχαριστω

Έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι πλέον η Nokia Siemens Networks (το joint venture των δύο εταιρειών για το networking equipment). Δεν ξέρω αν είναι και η απλή Nokia.

Δημοσ.

ευχαριστω αλλα ειναι Points αυτα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.

---------- Προσθήκη στις 12:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ----------

[/color]

Έχω την εντύπωση ότι εκεί είναι πλέον η Nokia Siemens Networks (το joint venture των δύο εταιρειών για το networking equipment). Δεν ξέρω αν είναι και η απλή Nokia.

confirmed αυτο,οντως ετσι ειναι που μου παν απο ενα καταστημα νοκια care.

Επειδη θα το στειλω συστημενο,να το στειλω μονο Φιλανδια η να στειλω συστημενο και στο τοπικο Nokia care?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Επειδη θα το στειλω συστημενο,να το στειλω μονο Φιλανδια η να στειλω συστημενο και στο τοπικο Nokia care?

Προσωπικά θα το έστελνα συστημένο στη Φινλανδία, εάν αυτό λέει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...