karaap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το Laptop στο δεύτερ όροφο και θέλω να συνδέεται στο ιντερνετ . Το ασύρματο router είναι στο ισόγειο. Επειδή το wi-fi του laptop δεν μπορέι να πιάσει καλό σήμα θέλω να βάλω ένα wi-fi Network adapter USB ( στικάκι για ασύρματη σύνδεση). Βρήκα αυτό .Τι λέτε θα πιάνει ; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0354656&catid=050500 Ποιό μου προτείνετε εσείς ; Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 είναι σίγουρο όμως ότι θα πιάνει καλύτερο το usb wifi stick? μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160475699006&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-LINK-TL-WN722N-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-TL-WN722N.htm ...ή γενικά οποιαδήποτε ασύρματη κάρτα δικτύου με καλή κεραία. Τα πιο πολλά ελληνικά καταστήματα δεν έχουν μεγάλη ποικιλία και δεν βρήκα και τίποτα άλλο με μια γρήγορη αναζήτηση. Το 1ο πάντως είναι πραγματικά πολύ καλό. Από εκεί που έπιανα παλιότερα 5 δίκτυα με χαμηλό σήμα, τώρα λαμβάνω 15 δίκτυα και όλα σχεδόν με πλήρες σήμα.
karaap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 50 ευρώ πανω κατω είναι σίγουρο όμως ότι θα πιάνει καλύτερο το usb wifi stick? μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 πάρε οπωσδηποτε κάποιο με εξωτερικη κεραία και κατα πάσα πιθανότητα θα κάνεις τη δουλεία σου. Καλα και φθηνα είναι τα TP-LINK. Εχω παρει ενα σωρο κομματια (και 2 usb wifi adapter) και ειναι όλα αστερια!
Dark_son20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 βάλε ένα TP-LINK TL-WA701ND στον πρώτο όροφο για να επεκτείνει το σήμα. πιο φτηνό είναι από τις κάρτες που προτείνονται
WoodSell3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 πάρε οπωσδηποτε κάποιο με εξωτερικη κεραία και κατα πάσα πιθανότητα θα κάνεις τη δουλεία σου. Καλα και φθηνα είναι τα TP-LINK. Εχω παρει ενα σωρο κομματια (και 2 usb wifi adapter) και ειναι όλα αστερια! άσχετο αλλά έχεις δοκιμάσει μήπως το wn422; αν ναι, ποια έκδοση έχεις γιατι απο όσο έχω δει η πρώτη είχε το zydas chipset και η δευτερη το atheros. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση θα μου δώσουν και το θέμα ειναι πως θα το παραγγείλω αλλιώς θα μπορούσα να δω την έκδοση της κάρτας στη συσκευασία...
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 άσχετο αλλά έχεις δοκιμάσει μήπως το wn422;αν ναι, ποια έκδοση έχεις γιατι απο όσο έχω δει η πρώτη είχε το zydas chipset και η δευτερη το atheros. Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση θα μου δώσουν και το θέμα ειναι πως θα το παραγγείλω αλλιώς θα μπορούσα να δω την έκδοση της κάρτας στη συσκευασία... αδερφε δεν ξερω αλλα δεν νομίζω... Τα φθηνότερα παιρνω γιατι εχει αποδειχτει οτι κάνουν μια χαρα τη δουλεία τους. Από στικάκια wifi TP-LINK έχω αυτό χωρίς της κεραία (10-12€) και αυτό με την κεραία (κλασεις ανωτερο 18-19€). Α, έχω και ένα access point (~23 €) και φυσάει και αυτό. Νομίζω οτι κάποια (και το δικό μου) μπορουν να λειτουργήσουν και ως repeater (αυτο που προτείνει ο φιλος παραπάνω) αλλα το θεωρω ασκοπο και πιο ακριβο σαν λύση. Μετράνε πάντως... Πραγματικα value for money προιόντα...
WoodSell3r Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ναι το ξέρω έχω το wn321και είναι πραγματικό σκυλί, έχει και το τσιπάκι rt73 που πλέον με τα atheros και το zydas zd1211 είναι τα top class ευχαριστώ πάντως
thodoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλημερα. Εχω ενα λαπτοπ και δυστυχως οταν πηγαινω στο εξοχικο δεν μπορει ευκολα να πιασει ενα συγκεκριμενο ελευθερο σημα. Συγκεκριμενα πιανει μια μπαρα. Με λιγο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι ενα usb wireless adapter,και βρηκα αυτο εδω Link Αυτο που χρειαζεται απ οτι διαβασα ειναι να εχει αν γινεται εξωτερικη κεραια και να υποστηριζει 802.11n και απ οτι βλεπω τα εχει και τα 2.Θα με βοηθησει λοιπον το συγκεκριμενο? να την κανω την αγορα? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αν θέλεις κατι όντως δυνατό και να έχεις πιθανότητες να πιάσεις στον 2ο όροφο σου προτείνω να κοιτάξεις στην usb της alfa ανεβαίνει λίγο το κόστος αλλα αξίζει τα λεφτά της
vicky5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αν θέλεις κατι όντως δυνατό και να έχεις πιθανότητες να πιάσεις στον 2ο όροφο σου προτείνω να κοιτάξεις στην usb της alfa ανεβαίνει λίγο το κόστος αλλα αξίζει τα λεφτά της +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.