panosflow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια Γεια σας .Εχω ψη8ει να αγορασω την Dell U2311H ,και λεω ψη8ει μιας και δεν το ειχα σκεφτει να αλλαξω το monitor που εχω τωρα,αλλα με τα τοσα που διαβασα εδω μεσα γλυκα8ηκα .Τωρα εχω την HP w2207H (αγορασμενη πριν 3 χρονια στα 350Ευρω) οταν την ειχα παρει ηταν απο τα κορυφαια ΤΝ panel απο οτι 8υμαμαι.Glossy panel ,ωραια χρωματα ,Ηdmia port,το 8εμα ειναι αξιζει να παω στην Dell?8α δω σημαντικη διαφορα? Nα σας πω εδω οτι δεν ειμαι κανενας Hard Core gamer (προςτοπαρων ).Κανενα pro,war3 (γενικη χρηση ) και το τωρα συγκεκριμενα παιζω το witcher.Ταινιες βλεπω αρκετες και anime . Για πειτε μου αξιζει η αλλαγΗ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 IPS >> TN Οποτε ναι θα δεις διαφορες,τωρα αν αξιζει να ανεβεις μοναχα μια ιντσα δεν ξερω.Προσωπικα θα πηγαινα τουλαχιστον στο 24αρι το Dell αν ειχα ηδη 22αρι.
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ φίλε ανέβηκα απο 17''αρι samsung σε 23 dell οπότε είναι λογικό οτι ότι και να μου έδινες θα μου φαινόταν τέλειο...! η οθόνη είναι πολύ καλή με ζωντανά χρώματα, ξεκούραστη (στο λέω εγώ που λιώωωωωνω ώρες μπροστά στο pc) .. γενικά αξίζει. εγώ προσωπικά δεν θα την έκανα την αγορά στην θέση σου αφου ήδη έχεις ένα καλό μονιτορ αλλα δικά σου είναι τα λεφτά ότι θέλεις τα κάνεις..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει το οτι εχεις συνηθισει σε glossy να σε πειραξει λιγο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καιρός να ξεσυνηθίσει, δεν υπάρχει πιο άθλιο πράγμα...
DrFreeman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει το οτι εχεις συνηθισει σε glossy να σε πειραξει λιγο Δε νομίζω πως υπάρχει τέτοια περίπτωση...
panosflow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 καιρός να ξεσυνηθίσει, δεν υπάρχει πιο άθλιο πράγμα... To Glossy ηταν ενα απο τα χαρακτηρηστηκα που με εκανε να αγορασω την Hp .Παιδια καποιος που να πηγε απο 22αρη Tn στην Dell υπαρχει?
Alkaloid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 To Glossy ηταν ενα απο τα χαρακτηρηστηκα που με εκανε να αγορασω την Hp .Παιδια καποιος που να πηγε απο 22αρη Tn στην Dell υπαρχει? Εφοσον εισαι ικανοποιημενος απο το μονιτορ σου γιατι να το αλλαξεις? Φυσικα οπως ειπε καποιος, δικα σου ειναι τα λεφτα οτι θες τα κανεις.
damastes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 πήγα απο την 22" Samsung 226CW στην 23" Dell. Ποιο ξεκούραστη οθόνη και λίγο καλύτερα χρώματα, αλλά δεν μπορώ να πώ οτι ήταν και η τραγική διαφορά. Για την δική σου περίπτωση δεν νομίζω οτι αξίζει να κάνεις την αλλαγή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 τραγική όχι, αλλά όχι και απλά "λίγο" καλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.