makischa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει ναναι προβλημα δικο τους. Εχω κι εγω το ιδιο θεμα με εναν λογαριασμο, ενω με τον αλλον οχι. Και δεν ειναι θεμα password, γιατι αν δοκιμασεις με λαθος στοιχεια σου βγαζει μηνυμα οτι ειναι λαθος, αν το authentication επιτυχει τοτε απλως δε συνδεεται
sevast99 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Το ιδιο προβλημα και σε μενα,αν και θυμαμαι την μυστικη ερωτηση για επαναφορα κωδικου, και με αφηνει να αλλαξω κωδ,με τιποτα δεν με βαζει ,και με τον καινουργιο κωδ, που υποτιθετε οτι δεχθηκε, σε αλλους λογαριασμους που εχω μπαινω χωρις προβλημα (απο τον ιδιο υπολογιστη παντα)
lupus34 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Κάτι παίζεται ρε παιδιά, δε μπορεί... το θέμα είναι θα χαθεί ο λογαριασμός τελείως και όλες οι επαφές κλπ ή κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να ξαναμπούμε..?
nikos_thess Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 το ίδιο παιδιά και σε μένα και δυστυχώς μου συμβαίνει σε 2 λογαριασμούς, τους οποιους τους χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς σκοπούς. δεν μπορώ να μπω να δω τα email μου, κωδικούς, και και... το λιγότερο είναι οι επαφές μου. τους έχω στείλει email να δω τη γίνετε και θα αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα αλλα τίποτα καμια απάντηση. το χειροτερο είναι πως δεν βγάλανε καμια ανακοίνωση να ενημερώνουνε τους πελάτες τους η κάποια απάντηση να ξέρουμε αν οι λογαριασμοί σπάσανε από hackers να δούμε τη μπορούμε να περισώσουμε... (στα @@ τους όμως!) δοκίμασα να κάνω και άλλον λογαριασμό και συμβαίνει το ίδιο μου βγάζει κωδικό σφάλματος 80048823 ενώ η γυναικα μου μπαίνει στο δικό της κανονικά. οποιος έχει καμια ενημέρωση ας γράψει και εδώ κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.