Προς το περιεχόμενο

Τι συμβαίνει τωρα τελευταία με το Msn Messenger..?

lupus34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.. τωρα τελευταια, απο προχθες συγκεκριμενα προσπαθωντας να μπω στο msn messenger που βγαζει λαθος κωδικο με κωδικο σφαλματος 80048823. Δοκιμασα να μπω απο αλλα δυο κομπιουτερ αλλου και παλι το ιδιο. Επισης απεγκατεστησα το προγραμμα και το εγκατεστησα ξανα και παλι το ιδιο. Τελος ανοιξα καινουργιο λογαριασμο και το ιδιο μου κανει και σε αυτο.. Ενας φιλος μου εχει το ιδιο προβλημα εδω και 7 μερες.. καποιοι αλλοι μπαινουν ακομα και απο το ιδιο κομπιουτερ με το δικο τους λογαριασμο χωρις προβλημα! Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα, τι γινεται ρε παιδια και πως θα γινει τουλαχιστον να ανακτησω τις επαφες μου εκει μεσα? Παιζει κατι με τους server του MSN? Αν μπορειτε και εχετε το ιδιο προβλημα τωρα τελευταια οπως αλλοι και βρηκατε λυση παρακαλω βοηθηστε.... Ευχαριστω!

Δημοσ.

Παιδια ολα αυτα τα εχω κανει.. και δεν κανω τιποτα λαθος.. αφου σας ειπα εκανα και καινουργιο λογαριασμο και παλι τα ιδια... και το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα!

Δημοσ.

Κατεβασε το pigdin και δοκιμασε απο κει να μπεις στο msn.

Καποτε ειχε μια φιλη μου το ιδιο προβλημα αλλα εφταιγαν τα windows που ειχε και οι ενημερωσεις που δεν εκανε...ετσι το live δεν την αφηνε να μπει ενω με το pidgin εμπαινε κανονικα...

Δημοσ.

Δες αυτό

Αν και καλό είναι να κάνεις ένα scan πριν από όλα αυτά. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν πολύ καιρό και είχα ένα "μικρό επισκέπτη" στο pc μου ;)

Δημοσ.

Λοιπον, δοκιμασα το pigdin και ουτε απο εκει μπαινει.. επισης εχω αντιικο και δε βγαζει τιποτα.. αλλα αν ειχα ιο πως γινεται αν βαλω ενα αλλο account στον ιδιο υπολογιστη να μπαινει? δεν επρεπε να ειναι και αυτο μπλοκαρισμενο? όπως στα 3 διαφορετικα κομπιουτερ που εχω δοκιμασει τυχαινει να εχουν ολα τον ιδιο ιο? και στο αλλο φορουμ μπηκα και ετρεξα τις εντολες αλλα παλι τιποτα... και ενας φιλος μου τα ιδια περναει εδω και μια εβδομαδα.. τι παιζεται ρε παιδια? κανεις αλλος εκει εξω με το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω !

τη μια μερα μπηκα κανονικα την επομενη τιποτα.

Ετισ λοιπον εστειλα ενα ε μαιλ οτι θελω να ακυρωθει ο λογαριασμος μου γιατι υπαρχει κινδυνος να μου εχει κλαπει ο κωδικος και να γινει missuse των προσωπικων δεδομενων. Δημιουργησα καινουργιο λογαριασμο και ολα οκ τωρα .

Δημοσ.

Εκανες καινουργιο λογαριασμο αλλα με τις επαφες που ειχες τι εγινε? οπως και με τα email? Εγω εκανα ενα καινουργιο δοκιμαστικα και παλι το ιδιο μου εκανε παντως.. μπορουν να ακυρωσουν το λογαριασμο και να σου στειλουν τουλαχιστον τις επαφες που ειχες?

Δημοσ.

Παιδια καντε λιγο υπομονη κατι παιζεται με το msn και τα accounts εχει αρκετος κοσμος προβλημα μεχρι και στο tromaktiko το ποσταραν...

Δημοσ.
...αλλα αν ειχα ιο πως γινεται αν βαλω ενα αλλο account στον ιδιο υπολογιστη να μπαινει? δεν επρεπε να ειναι και αυτο μπλοκαρισμενο? .....

... Εγω εκανα ενα καινουργιο δοκιμαστικα και παλι το ιδιο μου εκανε παντως..

:shifty: lupus με μπέρδεψες! Τελικά αν βάλεις άλλο κωδικό μπαίνεις από το pc ή έχει το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

ακομα και με καινουργιο λογαριασμο που εκανα, παλι δε με εβαζε μεσα και μου εγραφε τα ιδια πραγματα....για αυτο και εγω σκεφτομαι μηπως ειναι προβλημα των server του Msn...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...