el02154 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και θέλω αν καποιος ξέρει κάτι να βοηθήσει. Σε ένα σάιτ που έχω φτιάξει για μία εταιρεία κάποιος μπορεί να μπει και να συμπληρώσει μία φόρμα και σαν απάντηση του στέλνεται ένα μαιλ με τα στοιχεία του και ένα κωδικό αριθμό. Μέχρι στιγμής, αυτό γίνεται μέσω ενός html mail που στέλνω όπου υπάρχουν δύο εικόνες που έχουν σαν source έναν φάκελο στο σάιτ μου και ένα div όπου περιέχονται τα στοιχεία του πελάτη. Μεαυτόν τον τρόπο φαίνεται πως είναι όλο κάτι ενιαίο. ΑΥτό που θέλουν τώρα είναι να στέλνεται απευθείας στον πελάτη μία εικόνα με τα στοιχεία του έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει-εκτυπώσει. Αυτό προυποθέτει πως με κάποιον τρόπο πρέπει εγώ να κάνω modify την εικόνα για κάθε χρήστη φράφοντας τα στοιχεία του σε ένα συγκεκριμένο χώρο και μετά να στέλνω την τροποποιημένη εικόνα στον πελάτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος/script με το οποίο μπορώ δυναμικά να γράφω κάθε φορά τα στοιχεία σε μία υπάρχουσα εικόνα-template και μετά να την στέλνω με μειλ? Ελπίζω να έγινα κατανοητός..
dewn735 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα φτιάξει κάτι αντίστοιχο πριν δυο-τρία χρόνια - αν έχεις υπομονή μέχρι το απόγευμα μπορώ να σου στείλω τον κώδικα. Αυτό που θα χρησιμοποιήσεις πάντως είναι η βιβλιοθήκη GD της php για την επεξεργασία της εικόνας (κοίτα αυτό: http://php.about.com/od/phpfunctions/g/imagestring_php.htm).
el02154 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα φτιάξει κάτι αντίστοιχο πριν δυο-τρία χρόνια - αν έχεις υπομονή μέχρι το απόγευμα μπορώ να σου στείλω τον κώδικα. Αυτό που θα χρησιμοποιήσεις πάντως είναι η βιβλιοθήκη GD της php για την επεξεργασία της εικόνας (κοίτα αυτό: http://php.about.com/od/phpfunctions/g/imagestring_php.htm). Ναι θα περιμένω. Σε ευχαριστώ πολύ.
dewn735 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα φίλε μου, sorry, αλλά τελικά δε το βρήκα. :o Θυμόμουν ότι το είχα αλλάξει επειδή έκανε δυο ώρες να φορτώσει αλλά πίστευα ότι είχα κρατήσει τον αρχικό κώδικα. Πάντως κοίτα το προηγούμενο post μου, είναι αυτό που θες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.