Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 [/url] Ιταλικός τιμητικός τίτλος, ιπποτικό τάγμα, κάτι αντίστοιχο με το "Sir" των Άγγλων, τους δικούς μας, μπλαμπλά. Ευχαριστω.
35apontos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια Ένστολε συν-άϋπνε,ήταν ιδρυτής θρησκείας (Ζωροαστρισμός),απ' τους πρωτεργάτες διανοητές που βασίστηκαν στον παράγοντα άνθρωπο κι όχι στα ανιμικά πρότυπα της εποχής... Υ.Γ.Έχω αρχίσει και σε φοβάμαι,μήπως πρέπει να σκεφτείς είτε την αποχώρησή σου είτε την αναβάθμισή σου στο Σώμα;
Hamurabi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Υ.Γ.Έχω αρχίσει και σε φοβάμαι,μήπως πρέπει να σκεφτείς είτε την αποχώρησή σου είτε την αναβάθμισή σου στο Σώμα; Nα με φοβασαι ανθρωπε...να με φοβασαι..
35apontos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Nα με φοβασαι ανθρωπε...να με φοβασαι.. Δεν φοβάμαι για μένα,για σένα φοβάμαι...
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια Εγώ πάλι ακόμα και σήμερα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η Έφη (λολ και συνένα στον αποπάνω btw)
jason_rethymno Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ως τι ώρα γίνεται η θεώρηση των βιβλιαρίων δημοσίου στον ΟΠΑΔ? στην Μακεδονίας 8 .Παιρνω τηλεφωνο και δε το σηκώνουν.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχω την εντύπωση πως τα κεντρικά είναι ακόμα στη Συγγρού. Αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις, υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες, και δεν είναι όλες εκεί. Τσέκαρε αυτό Σε ευχαριστω,απλα δεν βλεπω στο λινκ καποια διευθυνση για την Περιφερεια Αττικης...Πρεπει να επικοινωνησω με το Τμημα Υπηρεσιων και Επαγγελματων Υγειας (νομιζω ετσι λεγεται)
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 στο γιουτουμπ, sony και καλα πρεπει να κανεις το acoount link με ενα google account? αφου δε θελω...
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν θελω να ανοιξω θρεντ για αυτο το βαζω εδω.. Αν πιω καφε και πριν εχω παρει ντεπον αναβραζον(δν ξερω αν κανει την διαφορα απο το καν.χαπι) υπαρχει περιπτωση να με πειραξει στο στομαχι?
35apontos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ίσα-ίσα,θα εντείνει τη δράση του,προς το καλύτερο. Πολλά από δαύτα έχουν ενισχυμένη έκδοση με απλή πρόσθεση καφεΐνης....
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Α γιατι εχω ακουσει οτι σε στελνει τουαλετα ξερωγω. Ευχαριστω.
slygeo87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Έχω τώρα 2-3 μέρες και σκέφτομαι να αγοράσω ένα play station 3. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλες καμιά 10αριά χρόνια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποια η διαφορά μεταξύ του play station 3 και του play station 3 slim.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Νερό βρύσης Θεσσαλονίκη. Πίνεται; Θεωρητικά πίνεται.. Το θεμα είναι τι νερο έρχεται σπιτι σου, από ποσο παλιους σωλήνες κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις