Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια

Ένστολε συν-άϋπνε,ήταν ιδρυτής θρησκείας (Ζωροαστρισμός),απ' τους πρωτεργάτες διανοητές που βασίστηκαν στον παράγοντα άνθρωπο κι όχι στα ανιμικά πρότυπα της εποχής...

Υ.Γ.Έχω αρχίσει και σε φοβάμαι,μήπως πρέπει να σκεφτείς είτε την αποχώρησή σου είτε την αναβάθμισή σου στο Σώμα;

Δημοσ.

Υ.Γ.Έχω αρχίσει και σε φοβάμαι,μήπως πρέπει να σκεφτείς είτε την αποχώρησή σου είτε την αναβάθμισή σου στο Σώμα;

Nα με φοβασαι ανθρωπε...να με φοβασαι..

Δημοσ.

Ρε παιδια, απτο βιβλιο του Νιτσε "ταδε εφη Ζαρατουστρα"... ποιος ειναι ο Ζαρατουστρα; τοχα παντα απορια

Εγώ πάλι ακόμα και σήμερα δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η Έφη

(λολ και συνένα στον αποπάνω btw)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τα κεντρικά είναι ακόμα στη Συγγρού.

Αλλά εξαρτάται από το τι θέλεις, υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες, και δεν είναι όλες εκεί.

Τσέκαρε αυτό

Σε ευχαριστω,απλα δεν βλεπω στο λινκ καποια διευθυνση για την Περιφερεια Αττικης...Πρεπει να επικοινωνησω με το Τμημα Υπηρεσιων και Επαγγελματων Υγειας (νομιζω ετσι λεγεται)

Δημοσ.

Δεν θελω να ανοιξω θρεντ για αυτο το βαζω εδω..

Αν πιω καφε και πριν εχω παρει ντεπον αναβραζον(δν ξερω αν κανει την διαφορα απο το καν.χαπι) υπαρχει περιπτωση να με πειραξει στο στομαχι? :rolleyes:

Δημοσ.

Ίσα-ίσα,θα εντείνει τη δράση του,προς το καλύτερο.

Πολλά από δαύτα έχουν ενισχυμένη έκδοση με απλή πρόσθεση καφεΐνης....

Δημοσ.

Έχω τώρα 2-3 μέρες και σκέφτομαι να αγοράσω ένα play station 3. Έχω να ασχοληθώ με κονσόλες καμιά 10αριά χρόνια.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποια η διαφορά μεταξύ του play station 3 και του play station 3 slim.

Δημοσ.

Νερό βρύσης Θεσσαλονίκη. Πίνεται;

Θεωρητικά πίνεται.. Το θεμα είναι τι νερο έρχεται σπιτι σου, από ποσο παλιους σωλήνες κλπ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...