flo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δεν υπαρχει νομος γιαυτο ειναι αναλογα το καταστημα. Αρα δεν γινεται , πρεπει να το αντικαταστησεις με κατι αλλο. Και εμενα μου ειχε τυχει αναλογο με το plus4u και ημουν σιγουρη οτι μπορουσα να παρω τα χρηματα μου, γιατι συνηθως ψωνιζα απο τα ξενα καταστηματα και ετσι το εμαθα.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επειδή θα πάω ταξιδάκι γερμανία,συγκεκριμένα στο Ααχεν γνωρίζει κάποιος κανένα site για hostel,κάποιο καλό site εννοώ τσεκαρισμένο από τον ίδιο. Όποιος βοηθήσει είναι μεγαλο αλάνι. hostelworld.com
leonidas_fs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Έχουμε κανέναν κατάλογο δημαρχείων ( Μακεδονίας και οχι μόνο) ο οποίος να λέει π.χ Δημαρχείο Θεσσαλονίκης Διεύθυνση Τκ Ξέρετε τίποτα? αυτα που βρήκα δεν εχουν ΤΚ
JohnXarxas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 ψάξε τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής που είναι το δημαρχείο
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γνωρίζει κάποιος πόσο είναι τα εξέταστρα για απόκτηση διπλώματος ιστιοπλοϊκού; Όχι τα μαθήματα. Τα εξέταστρα.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Οταν λες εξέταστρα ?? Είναι 550 με 600 € το δίπλωμα. Σε αυτη την τιμή συμπεριλαμβάνονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις στο τέλος. ΤΟυλάχιστον εγω πριν 2-3 χρόνια που εβγαλα δίπλωμα τόσα ήταν. Τωρα αν εννοείς ταχύπλοο εκεί εχει διαφορά διότι εξετάσεις δίνες στο Λιμενικό... edit : Εδω εβγαλα το δίπλωμα. Πολύ καλή σχολή. Επίσης αν είσαι απο Θεσσαλονίκη κοίτα και την σχολή του Μπαξεβάνη. Πολύ καλος και αυτος.
klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Έχει μια σχολή εδώ προσφορά τα μαθήματα απο 400 σε 200 λέει μέσω groupon αλλα δεν περιλαμβάνονται τα εξέταστρα. Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή για τα μαθήματα αλλα δε θέλω να ακούσω κάνα 200ρι τα εξέταστρα στο τέλος. Θα πάρω τηλέφωνο βασικά αλλα ήθελα να ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται απο τιμές.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 A ναι την ειδα και εγω αυτη την προσφορα. Θα σε γελάσω αλλα να ξέρεις τα διπλώματα εκει γύρω κυμαίνονται. Κανε ενα τηλ και στο λινκ που σου εδωσα.
chris2060 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουμε για να μπούμε σε κάποια σχολή με το 10%? Υπάρχει κάποια ημερομηνία συγκεκριμένη υποβολής κάποιας αίτησης? ή καταθέτουμε το μηχανογραφικό κατευθείαν τον Αύγουστο? thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνουμε για να μπούμε σε κάποια σχολή με το 10%? Υπάρχει κάποια ημερομηνία συγκεκριμένη υποβολής κάποιας αίτησης? ή καταθέτουμε το μηχανογραφικό κατευθείαν τον Αύγουστο? thanks Επειδη ρωτησα για τον γιο μου μαζι με τους αλλους τα καταθετεις αλλα νομιζω φετος ειναι πριν ανακοινωθουν τα γραπτα για ολους.Εκτος και θελεις για στρατιωτικες σχολες , ΤΕΦΑΑ κλπ που επρεπε ηδη να εχει κανει μια ακομα δηλωση μεχρι 25/2.
chris2060 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ, οχι δεν θελω για τεφαα οποτε θα τα καταθεσω καπου ιουνιο σωστα? και κατι αλλο, γινεται να ειμαστε και σε μεταπτυχιακο και σε προπτυχιακο ταυτοχρονα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ, οχι δεν θελω για τεφαα οποτε θα τα καταθεσω καπου ιουνιο σωστα? και κατι αλλο, γινεται να ειμαστε και σε μεταπτυχιακο και σε προπτυχιακο ταυτοχρονα? Για το πρωτο σωστα.Για το δευτρτο δεν ξερω.
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 [...] και κατι αλλο, γινεται να ειμαστε και σε μεταπτυχιακο και σε προπτυχιακο ταυτοχρονα? Στην θεωρία δεν ξέρω τι ισχύει αλλά στην πράξη γίνεται (τουλάχιστον γινόταν πριν 7-8 χρόνια) αλλά πιθανότατα να ναι στην ευχέρεια της σχολής / των καθηγητών. Φίλος δεν είχε παραδώσει την πτυχιακή και ξεκίνησε μεταπτυχιακό. Παρουσίασε περίπου έναν χρόνο μετά την έναρξη του μεταπτυχιακού. Πάντως δεν είναι standard μιας και κάτι περίεργο είχε παίξει με τις δηλώσεις μαθημάτων του...
chris2060 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οχι εγω εχω ενα πτυχιο. απλα θελω να κανω αιτηση για μεταπτυχιακο και για καποια αλλη σχολη ισως με το 10% σε προπτυχιακο επιπεδο. γινεται αυτο σωστα?
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 οχι εγω εχω ενα πτυχιο. απλα θελω να κανω αιτηση για μεταπτυχιακο και για καποια αλλη σχολη ισως σε προπτυχιακο επιπεδο. γινεται αυτο σωστα? Ναι, απ ό,τι λέγεται (μ ένα γρήγορο googling) μπορείς να το κάνεις αυτό που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις