Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε θα βγάλω καμιά πεντάδα κλειδιά με τη μία να 'χω να μοιράζω. Η πόρτα δεν είναι τίποτα φοβερό, από τις κλασσικές εξώπορτες αυτού του είδους:

P1010264.JPG

Πρέπει να έχει ένα λεπτό στρώμα μετάλλου κάτω από αυτό το πλαστικοειδές πράγμα, αλλά γενικά, δεν είμαι το φορτ νοξ και δεν πολυχρειάζεται εκεί που μένω.

Απλώς δε θέλω να βάλω και αφαλό για ντουλάπι, να είναι κάτι αξιοπρεπές το κλειδί.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Black Widow, Πραιτοριανέ κτλ καθώς και όποιος άλλος ενδέχεται να ξέρει:

Θέλω να βρω αναλυτικά (σε λογικό μέτρο) στοιχεία για τον αριθμό του είδους επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα σήμερα. Σε φάση, πόσες ΑΕ υπάρχουν, πόσες ΕΠΕ, πόσες ατομικές και τέτοια. Αριθμητικά ή/και σε ποσοστό επί του συνόλου.

Ξέρετε κάτι;

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση. Καποιος με 2170 ενσημα του ΙΚΑ, δικαιουται συνταξης?

Και αν δεν ξερουμε, που μπορω να ενημερωθω?

Δημοσ.

Ερωτηση. Καποιος με 2170 ενσημα του ΙΚΑ, δικαιουται συνταξης?

Και αν δεν ξερουμε, που μπορω να ενημερωθω?

Βασικά, από το ΙΚΑ.

Αλλά είναι αρκετά πιο περίπλοκο το ζήτημα από τα σκέτα ένσημα.

Ημέρες ασφάλισης, είδος σύνταξης κλπ.

Για δες λίγο και αυτό

http://62.103.118.89/WebPensions/

Δημοσ.

Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιον καλό και οικονομικό τζαμά για μία μεγάλη παραγγελία που θέλω να κάνω???

Περιοχή Ανατολική Αττική

Δημοσ.

Επειδή θα πάω ταξιδάκι γερμανία,συγκεκριμένα στο Ααχεν γνωρίζει κάποιος κανένα site για hostel,κάποιο καλό site εννοώ τσεκαρισμένο από τον ίδιο.

Όποιος βοηθήσει είναι μεγαλο αλάνι. B)

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρω ενα ποστ που εχει γινει σε ενα site που δεν ειναι φορουμ και εγινε το 1999-2000? :eek: :eek:

Ετσι για πλακα.. Δεν εχει ουτε χρονολογικη σειρα ουτε αναζητηση για να το βρω.[Copyright © 1999-2005]

Πως να το βρεις θα μου πεις τωρα.. :P

Δημοσ.

Εχεις το δικαιωμα να επιστρεψεις ενα προιον που αγορασες(οχι απο το ιντερνετ) και να παριες τα λεφτα σου πισω? Το προιον να μην εχει ανοιχτει ποτε. Υπαρχει καποιος νομος?

Δημοσ.

Εχεις το δικαιωμα να επιστρεψεις ενα προιον που αγορασες(οχι απο το ιντερνετ) και να παριες τα λεφτα σου πισω? Το προιον να μην εχει ανοιχτει ποτε. Υπαρχει καποιος νομος?

Ναι τα περισσοστερα καταστηματα το δεχονται.Τα ξενα σχεδον ολα.Ειναι αναλογα με την πολιτικη του καταστηματος.

Σε ελληνικο θελεις να το επιστρεψεις?

Δημοσ.

Ναι τα περισσοστερα καταστηματα το δεχονται.Τα ξενα σχεδον ολα.Ειναι αναλογα με την πολιτικη του καταστηματος.

Σε ελληνικο θελεις να το επιστρεψεις?

Στο AlexPak. Ρωτησα αλλα μου ειπανε δεν θα παρω τα χρηματα μου πισω. Περιμενα μπας και βρω κανα νομο που να λεει οτι μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω αλλα οπως φαινεται δεν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...