Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δε μας είπες πού θέλει να πάει. Σωστα.Μεταφερθηκε το θεμα μου και χαθηκε ο τιτλος.Φολεγανδρο θελει να παει.
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 συμφορουμίτες μου, άκουσα την συμβουλή σας. έβλα KM player και με αρέσει πως μπορώ όμως να βγάλω το παράθυρο από το On Top γτ με έχει σπάσει τα νεύρα?
Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σωστα.Μεταφερθηκε το θεμα μου και χαθηκε ο τιτλος.Φολεγανδρο θελει να παει. ότι υπάρχει εδώ, υπάρχει μονο
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ότι υπάρχει εδώ, υπάρχει μονο Ευχαριστω.Για τις 14/3 επιστροφη τιποτα...
salliara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ψαχνω ευκολο προγραμματακι dj, για χαζους, ισα ισα να κανει τις αλλαγες των κομματιων με νοιαζει. καμια ιδεα?
JohnXarxas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 virtual DJ, κάνει πολλά πράγματα, και είναι αρκετά απλό, απλά δεν είναι freeware
ioanna_b Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 συμφωνώ virtual.μπορείς να αναζητήσεις κ full version(ακόμα κ στο γιουτουμπάκι, θα βρεις αρκετά βιντεάκια)
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, θέλω να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι. α) Πόσο πάει πάνω κάτω η αγορά νέας; β) Πόσο πάει η εγκατάσταση; Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου; Η κλειδαριά που έχω τώρα παίρνει κάτι κλειδιά σαν αυτά: πλακέ με λακούβες που μπαίνουν στην οπή οριζόντια. Θεωρείται ασφαλέστερο του συνηθισμένου; Έχει όντως διαφορά για τον μέσο διαρρήκτη (και όχι για τον ξάδερφο του σπάηντερμαν με το υγρό άζωτο στην κωλότσεπη); Γενικά, τι να προτιμήσω σε ένα price range για καρδιακούς;
andreapaog328 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 απο καλάβρυτα μέχρι χιονοδρομικο έχει κανα λεωφορείο? ή μονο ταρίφα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Λοιπόν, θέλω να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι. α) Πόσο πάει πάνω κάτω η αγορά νέας; β) Πόσο πάει η εγκατάσταση; Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου; Η κλειδαριά που έχω τώρα παίρνει κάτι κλειδιά σαν αυτά: πλακέ με λακούβες που μπαίνουν στην οπή οριζόντια. Θεωρείται ασφαλέστερο του συνηθισμένου; Έχει όντως διαφορά για τον μέσο διαρρήκτη (και όχι για τον ξάδερφο του σπάηντερμαν με το υγρό άζωτο στην κωλότσεπη); Γενικά, τι να προτιμήσω σε ένα price range για καρδιακούς; Αφαλο και οχι κλειδαρια θελεις να αλλαξεις αν καταλαβα καλα.Ειναι πανευκολο ακομα και για μενα που εχω.. μανταλακια στα χερια.Μια βιδα ειναι που κραταει τον αφαλο.Αυτη που εχεις ομως ειναι απο τις πιο καλες απλες ασφαλειας. Υπολογιζε κανα 50ευρο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Με χαροποιείς. Ευχαριστώ! Αν βεβαια θελεις να βαλεις κλειδαρια που εκτος αυτο τον αφαλο που εχουν ολλες οι ασφαλεις θελεις να εχει και προσθετο κλειδι σαν χρηματοκιβωτιου ειναι πιο δυσκολο και εγω δεν θα το δοκιμαζα χωρις να γενικευεται αυτο.
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Με χαροποιείς. Ευχαριστώ! ίσως και κάτω από 50άρικο. Οι domus και οι BKS θεωρούνται καλές σαν μάρκα, αλλά όλα είναι σχετικά... Καθένας λέει τα δικά του. στην ουσία θα αλλάξεις μόνο αυτό (μύλο το λέμε εμείς, ο αφαλός που λέει ο Γιάννης υποθέτω) ξεβιδώνοντας την βίδα που φαίνεται αριστερά του μύλου εδώ είναι κάπως πιό ασφαλής, αν ο κλέφτης έρθει με ένα συρματάκι μάλλον δεν θα καταφέρει. Αλλά δεν χρειάζεται ούτε σπάηντερμαν να είναι, ούτε με άζωτο να έρθει για να μπει. Κράτησε ένα από τα προτότυπα κλειδιά, και βγάζε αντικλείδια μόνο από αυτό, μη βγει αντίγραφο από αντίγραφο. Τέλος, οι κλειδαριά που δείχνει ο Γιάννης είναι σαφώς καλύτερη και ασφαλέστερη, αλλά έχει νόημα σε αντίστοιχα βαρβάτη και καλοστηριγμένη πόρτα. (έχω μαύρη ζώνη στις κλειδαριές. Και 6 νταν. Οκ, υπερβάλλω. 2 νταν έχω..)
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Κράτησε ένα από τα προτότυπα κλειδιά, και βγάζε αντικλείδια μόνο από αυτό, μη βγει αντίγραφο από αντίγραφο. Τι σημασια εχει αυτο ??? Αισθητικα μου αρσεουν οι keso
leftermann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 κλειδαράς μου το είπε. Σαν να βγάζεις φωτοτυπία από φωτοτυπία. Είναι χειρότερη από φωτοτυπία από το πρωτότυπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις