leftermann Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 οκ, το βρήκα, θενξ. Δεν ήταν αυτό πάντως. Προφανώς κάποιος έπαιξε με τον λογαριασμό μου. Άλλαξα password, και αυτό που έβαλα μου είπε ότι είναι STRONG
gang Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για το επίδομα στέγασης για τους φοιτητές? αν δεν κάνω λάθος είναι ο τελευταίος μήνας... Τράβα μια βόλτα στην ΔΟΥ της περιοχής σου και κατέθεσε τα χαρτιά
vasilis123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μια αστυνομική σειρά που έχει το STAR κατά της 12:30-1 το βραδύ γνωρίζει κανείς ποια είναι? (χτες βράδυ την είδα)
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μια αστυνομική σειρά που έχει το STAR κατά της 12:30-1 το βραδύ γνωρίζει κανείς ποια είναι? (χτες βράδυ την είδα) http://www.star-tv.gr/site/content.php?sel=20&day=1299448800&nextdate=
jakegate7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 αν δεν κάνω λάθος είναι ο τελευταίος μήνας... Τράβα μια βόλτα στην ΔΟΥ της περιοχής σου και κατέθεσε τα χαρτιά ευχαριστώ, το θέμα είναι ότι περιμένω να περαστούν κάτι μαθήματα στην γραμματεία για να συμπληρώσω το όριο και ήθελα να δω αν προλαβαίνω την προθεσμία.
gang Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ, το θέμα είναι ότι περιμένω να περαστούν κάτι μαθήματα στην γραμματεία για να συμπληρώσω το όριο και ήθελα να δω αν προλαβαίνω την προθεσμία. απ' όσο γνωρίζω από την σχολή μου επειδή πήρα και εγώ το χαρτί, τώρα ενημερώνεις για τα μαθήματα που πέρασες τα 2 προηγούμενα εξάμηνα (έτος 2010) και όχι αυτό
slygeo87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μια χάρη από όποιον έχει λογαριασμό στο Facebook: Έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες μου και έχω απενεργοποίησει τον λογαριασμό μου. Βαρέθηκα, δεν γουστάρω άλλο. Αυτό που θέλω είναι κάποιος που έχει λογαριασμό, να με κάνει μία αναζήτηση και να με ενημερώσει τι βλέπει και αν βλέπει από το προφίλ μου. Ας ποστάρει όποιος επιθυμεί και θα του στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ. Ευχαριστώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αν θες, ευκαιρώ να ρίξω μια ματιά.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μια χάρη από όποιον έχει λογαριασμό στο Facebook: Έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες μου και έχω απενεργοποίησει τον λογαριασμό μου. Βαρέθηκα, δεν γουστάρω άλλο. Αυτό που θέλω είναι κάποιος που έχει λογαριασμό, να με κάνει μία αναζήτηση και να με ενημερώσει τι βλέπει και αν βλέπει από το προφίλ μου. Ας ποστάρει όποιος επιθυμεί και θα του στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ. Ευχαριστώ. Για στειλε να δω.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Φτου για ενα λεπτο Snoob απαντησε το αποτελεσμα εδω να μαθουμε και μεις τι γινεται...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εξαφανιζόλ με διπλάσιο αμονιαζόλ
kabamaru21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 οταν ενα usb φλασακι αργει να γραψει τα δεδομενα, ειναι σημαδι οτι πεθαινει?
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν εισαι σε λαπτοπ δοκιμασε και αλλη θυρα usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις