Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ, το βρήκα, θενξ. Δεν ήταν αυτό πάντως.

Προφανώς κάποιος έπαιξε με τον λογαριασμό μου. Άλλαξα password, και αυτό που έβαλα μου είπε ότι είναι STRONG :-D

Δημοσ.

μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις για το επίδομα στέγασης για τους φοιτητές?

αν δεν κάνω λάθος είναι ο τελευταίος μήνας... Τράβα μια βόλτα στην ΔΟΥ της περιοχής σου και κατέθεσε τα χαρτιά

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος είναι ο τελευταίος μήνας... Τράβα μια βόλτα στην ΔΟΥ της περιοχής σου και κατέθεσε τα χαρτιά

ευχαριστώ, το θέμα είναι ότι περιμένω να περαστούν κάτι μαθήματα στην γραμματεία για να συμπληρώσω το όριο και ήθελα να δω αν προλαβαίνω την προθεσμία.

Δημοσ.

ευχαριστώ, το θέμα είναι ότι περιμένω να περαστούν κάτι μαθήματα στην γραμματεία για να συμπληρώσω το όριο και ήθελα να δω αν προλαβαίνω την προθεσμία.

απ' όσο γνωρίζω από την σχολή μου επειδή πήρα και εγώ το χαρτί, τώρα ενημερώνεις για τα μαθήματα που πέρασες τα 2 προηγούμενα εξάμηνα (έτος 2010) και όχι αυτό

Δημοσ.

Μια χάρη από όποιον έχει λογαριασμό στο Facebook:

Έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες μου και έχω απενεργοποίησει τον λογαριασμό μου. Βαρέθηκα, δεν γουστάρω άλλο.

Αυτό που θέλω είναι κάποιος που έχει λογαριασμό, να με κάνει μία αναζήτηση και να με ενημερώσει τι βλέπει και αν βλέπει από το προφίλ μου.

Ας ποστάρει όποιος επιθυμεί και θα του στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια χάρη από όποιον έχει λογαριασμό στο Facebook:

Έχω σβήσει όλες τις φωτογραφίες μου και έχω απενεργοποίησει τον λογαριασμό μου. Βαρέθηκα, δεν γουστάρω άλλο.

Αυτό που θέλω είναι κάποιος που έχει λογαριασμό, να με κάνει μία αναζήτηση και να με ενημερώσει τι βλέπει και αν βλέπει από το προφίλ μου.

Ας ποστάρει όποιος επιθυμεί και θα του στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ.

Ευχαριστώ.

Για στειλε να δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...