Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με κάποιον τρόπο έχει φύγει ένα e-mail από τον hotmail λογαριασμό μου προς όλες τις επαφές μου στο χοτμέηλ. Το mai αυτό έχει ένα κουλό λινκ, που δεν άνοιξα καν. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί;

Δημοσ.

με κάποιον τρόπο έχει φύγει ένα e-mail από τον hotmail λογαριασμό μου προς όλες τις επαφές μου στο χοτμέηλ. Το mai αυτό έχει ένα κουλό λινκ, που δεν άνοιξα καν. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί;

Δες απ τις επιλογές του hotmail μήπως σ έχει βάλει σε vacation mode (ή κάπως έτσι). Επίσης κάπου έχει ένα default μήνυμα που αποστέλεεται αυτόματα στις επαφές, διέγραψέ το αν υπάρχει.

edit: Α, αλλάζεις και password ε.

Δημοσ.

Υμηττός. Θες να πας ακριβώς εκεί που βγάζουν οι συντεταγμένες ή θες να πας να περπατήσεις στη φύση; H περιοχή που δείχνεις, έχει 2 στρατόπεδα και κάτι της εκκλησίας πάντως.

Πάρε το λεωφορείο για την πολυτεχνειούπολη και μετά περπάτα.

Δημοσ.

Δες απ τις επιλογές του hotmail μήπως σ έχει βάλει σε vacation mode (ή κάπως έτσι). Επίσης κάπου έχει ένα default μήνυμα που αποστέλεεται αυτόματα στις επαφές, διέγραψέ το αν υπάρχει.

edit: Α, αλλάζεις και password ε.

εχμ, δεν βρίσκω πουθενά το vacation mode ούτε το αυτόματο μήνυμα που λες...

Άλλαξα password. Το ότι ίσως κάποιος τσάκαλος έχει το παλιό, δείχνει κάτι για την ασφάλεια του pc μου, ή φταίει ότι απλά ήταν γελοίο :rolleyes: :-D

Δημοσ.

Υμηττός. Θες να πας ακριβώς εκεί που βγάζουν οι συντεταγμένες ή θες να πας να περπατήσεις στη φύση; Εκεί που δείχνεις, έχει 2 στρατόπεδα πάντως.

Ααα ο Υμηττός είναι..Βασικά θέλω να πάω στον Υμηττό κάπου ψηλά μες το δάσος και να έχει καμμιά καφετέρια και να πηγαίνει λεωφορείο .

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει καφετέρια, εκτός απο εδώ "Leoforos Ethnikis Antistaseos, Kessariani 16122, Greece", που εγώ δε θα πήγαινα διότι προσφέρει κυρίως ελληνικό σκέτο, μεταξά και παξιμαδάκι.

Σε κάθε περίπτωση, κοίτα που τερματίζει το λεωφορείο της Καισαριανής, κάποτε τέλειωνε μέσα στο δάσος (έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε).

Δημοσ.

Λοιπόν, όσο το σκεφτόμουν τόσο δε μου πήγαινε καλά. Η Καισαριανή έχει αναψυκτήριο μέσα στο δάσος.

Δημοσ.

εχμ, δεν βρίσκω πουθενά το vacation mode ούτε το αυτόματο μήνυμα που λες...

Άλλαξα password. Το ότι ίσως κάποιος τσάκαλος έχει το παλιό, δείχνει κάτι για την ασφάλεια του pc μου, ή φταίει ότι απλά ήταν γελοίο :rolleyes: :-D

Πάνω δεξιά: Options -> More options -> Sending automated vacation replies

Ρίξε μια ματιά αν θες και στα υπόλοιπα settings μήπως άλλαξε κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...