JohnXarxas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ πολύ Κάρμεν! βέβαια τώρα εμφανίζονται στα μισά σημεία (όπως και πρίν) αυτό πρέπει να είναι θέμα του αρχείου
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ευχαριστώ πολύ Κάρμεν! βέβαια τώρα εμφανίζονται στα μισά σημεία (όπως και πρίν) αυτό πρέπει να είναι θέμα του αρχείου Ε αν έχεις χάλια αρχείο υποτίτλων δεν μπορώ να κάνω κάτι Παρακαλώ
gang Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Βασικά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις και αλλαγή στις ρυθμίσεις των windows ψάξτο..
Evgenios1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Εχει κανεις φοτο του τυπα που γραφει στους τοιχους "βασανιζομαι" ;
JohnXarxas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Βασικά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις και αλλαγή στις ρυθμίσεις των windows ψάξτο.. τι ρυθμίσεις
Dark_son20 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 στο control panel στο regional settings στο τρίτο tab που λέει για non-Unicode εκεί διάλεξε greek
demessakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε, κάτι κουφό, που είχε πετύχει σε μένα. Άνοιξε το αρχείο υποτίτλων με το notepad, κάνε αντιγραφή όλων. Άνοιξε ακόμη ένα notepad, κάνε επικόλληση και σώσ' το στον ίδιο φάκελο. Μετονόμασε τα αρχεία. Και κάτι ακόμη σχετικό με vlc (δεν το προτιμώ). Αν οι υπότιτλοι, δεν είναι σωστά χρονισμένοι, και ο ένας υπερκαλύπτει τον άλλον, τότε ο δεύτερος δεν εμφανίζεται.
Dark_son20 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 πραγματικά αυτό το κώλυμα με τον vlc δεν το καταλαβαίνω αντί να βάλετε το klite mega μαζί με τον mpc και να τελειώνετε που είναι πολύ ανώτερος...
slygeo87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έχουν καταργήσει τα προσωπικά μηνύματα στο facebook; Όποτε μπαίνω στα μηνύματα να στείλω ένα, μου βγάζει παράθυρα του chat μου.
jemadux Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 πραγματικά αυτό το κώλυμα με τον vlc δεν το καταλαβαίνω αντί να βάλετε το klite mega μαζί με τον mpc και να τελειώνετε που είναι πολύ ανώτερος... επειδη ειναι opensource
Προτεινόμενες αναρτήσεις