Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο eclipse πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα "add on" για να δουλέψει σωστά. σόρρυ που δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά μπορεί και να σου πω αύριο που έχω μάθημα, παίζει να μάθω...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
στο eclipse πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις ένα "add on" για να δουλέψει σωστά. σόρρυ που δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά μπορεί και να σου πω αύριο που έχω μάθημα, παίζει να μάθω...

Τhanks, οποτε βρεις ποσταρε, ετσι κι αλλιως δεν με βλεπω να βγαζω ακρη.:-)

Δημοσ.
Υπάρχει εύκολος τρόπος να ανοίξω για να καθαρίσω το πληκτρολόγιο απο το λαπτοπ?

Πινέλο, ηλεκτρική σκούπα στο χαμηλό, αέρας (πεπιεσμένος/βενζινάδικο).

Δημοσ.

Αμερικάνικη rock μπάντα των 90s με ...γλυκό όνομα. 4 γράμματα το τελευταίο Ε. (χχχΕ)

(Ερώτηση σε σταυρόλεξο διαγωνισμού)

Δημοσ.
Εχω 2 μπριζολες στο νερο για ξεπαγωμα, χωρις να ξερω και πολλα τις εβαζα κατευθειαν στο τηγανι και εβαζα λαδι και τηγανιζα, τωρα διαβασα καπου οτι πρεπει να ειναι οσο πιο στεγνες γινεται πριν πανε για τηγανισμα για να μην αποροφησουν πολυ λαδι, πως να τις στεγνωσω δηλαδη??

Δεν αποροφανε λαδια σαν να ειναι σφουγγαρια...

Απλα οταν εχει νερο η θερμοκρασια του τηγανιου πεφτει και δεν εχεις maillard reaction αλλα βρασιμο.

Αμα σε νιαζει το λαδι, απλα λαδωσε λιγο το τηγανι, και απλωσε το με μια χαρτοπετσετα ώστε να μεινει μονο οσο πρεπει.

Δημοσ.

Εχασες την χρονια παει...

παρτους ενα τηλεφωνο ρε τζεισο, πες οτι ο αδερφος σου δεν πηγε, και ρωτας εσυ

Δημοσ.
Αμερικάνικη rock μπάντα των 90s με ...γλυκό όνομα. 4 γράμματα το τελευταίο Ε. (χχχΕ)

(Ερώτηση σε σταυρόλεξο διαγωνισμού)

Σαπάντησα και πριν αδερφέ, Cake.

Δημοσ.

Μου χάλασε το τηλεκοντρόλ.

ΠΩΣ σκατά ανοίγουν αυτά τα "κλειστού τύπου" που δεν έχουν πουθενά βίδες;

Υπάρχει κάποιο spell ή να καταφύγω στο κουμπαράς mode;;;

Aυτό είναι:

remote.jpg

Δημοσ.
Τhanks, οποτε βρεις ποσταρε, ετσι κι αλλιως δεν με βλεπω να βγαζω ακρη.:-)

το μόνο που βρήκα είναι ότι χρησιμοποιούμε την Eclipse SDK1, έκδοσης 3.2 .

δεν ξέρω αν μπορείς να επεξεργαστείς το συγκεκριμένο αρχείο που έχεις, όμως καλό θα είναι να ψαχτείς για το συγκεκριμένο αρχείο που θες να δεις τι χρειάζεται στο site http://www.eclipse.org

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...