karmen1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οκ σ'ευχαριστώ. Εσύ δεν πιστεύω να είσαι troll και απαντάς αμέσως? ΟΧΙ κάτι πολύ χειρότερο είμαι νέας τεχνολογίας bot. Μιλάω και γράφω
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έχει κανένας cosmoκάρτα; Οι δύο ώρες δωρεάν χρόνου που σου δίνει όταν ανανεώνεις με 10€ και πάνω μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσεις; Δε διευκρινίζεται στο site της cosmote.
demessakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Έχει κανένας cosmoκάρτα; Οι δύο ώρες δωρεάν χρόνου που σου δίνει όταν ανανεώνεις με 10€ και πάνω μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσεις; Δε διευκρινίζεται στο site της cosmote. Σύμφωνα με το άρθρο, που βρίσκεται εδώ: Τώρα η COSMOΚΑΡΤΑ, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω, χαρίζει εντελώς δωρεάν 2 ώρες ομιλίας & video κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά και σταθερά δίκτυα. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν λεπτών είναι 30 ημέρες. Για την εγγραφή στην προσφορά αρκεί μια δωρεάν κληση στο 1317 και στη συνέχεια ανανέωσε τον χρόνο σου. Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 31/03/2011.
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Στραβωμάρα! Τσάμπα το σπαμ. Thnx! εννοείς ποστ?
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Τα www.101cd.com , www.dvd.co.uk & www.blahdvd.com είναι το ίδιο κατάστημα; (όπως λέμε eshop.gr , play4u.gr , pc1.gr) Πώς σχετίζονται;
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Πού θα βρω ΚΕΡΙΝΟ σπάγκο για τη Δευτέρα?? Η κάποιον δυνατό και ελαφρύ τελοσπάντων!
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 στα είδη αλιείας, πάρε από αυτό που μπαλώνουν τα δίχτυα οι ψαράδες, δεν θυμάμαι πως το λένε γαμώ... α, α, ψαρόνημα, το θυμήθηκα.
Pantelwolf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Είχα βρει πριν κάτι (10?) χρόνια και ειχα παρει 3 κηρόσπαγκους από το ψιλικατζίδικο στη γειτονιά μου αλλά θα έχουν διαλύσει από τον καιρό και δεν τους εμπιστεύομαι στον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μου ΑΕΤΟ!! Λέφτερ καλή ιδέα. Θενξ
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μπορούμε να στείλουμε επιστολή χωρίς να αναγράφεται ο αποστολέας;
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 βεβαίως. Απλή σίγουρα, δεν ξέρω για συστημένη.
Sellers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Τι διαφορά έχουν τα flac απο τα mp3? Πρέπει να τα ακούσω σε 5.1 ξερω'γω για να καταλάβω ποιοτικά την διαφορά?
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ο ένας είναι απωλεστικός (mp3) κι ο άλλος μη απωλεστικός αλγόριθμος (flac). Το αν θα δεις διαφορά εξαρτάται απ την ποιότητα του τραγουδιού, του ηχοσυστήματος/ηχείων και των αυτιών σου. Επίσης οι μουσικόφιλοι θα πουν ότι 5.1 δεν κάνουν για μουσική
Sellers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ. Επίσης οι μουσικόφιλοι θα πουν ότι 5.1 δεν κάνουν για μουσική Και εγώ όταν δεν είχα τα ίδια έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις