Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ σ'ευχαριστώ. Εσύ δεν πιστεύω να είσαι troll και απαντάς αμέσως? :-D

ΟΧΙ κάτι πολύ χειρότερο είμαι νέας τεχνολογίας bot. Μιλάω και γράφω :P

Δημοσ.

Έχει κανένας cosmoκάρτα;

Οι δύο ώρες δωρεάν χρόνου που σου δίνει όταν ανανεώνεις με 10€ και πάνω μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσεις;

Δε διευκρινίζεται στο site της cosmote.

Δημοσ.

Έχει κανένας cosmoκάρτα;

Οι δύο ώρες δωρεάν χρόνου που σου δίνει όταν ανανεώνεις με 10€ και πάνω μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει με κάποιο τρόπο να το ενεργοποιήσεις;

Δε διευκρινίζεται στο site της cosmote.

Σύμφωνα με το άρθρο, που βρίσκεται εδώ:

Τώρα η COSMOΚΑΡΤΑ, με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω, χαρίζει εντελώς δωρεάν 2 ώρες ομιλίας & video κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά και σταθερά δίκτυα. Η διάρκεια ισχύος των δωρεάν λεπτών είναι 30 ημέρες.

Για την εγγραφή στην προσφορά αρκεί μια δωρεάν κληση στο 1317 και στη συνέχεια ανανέωσε τον χρόνο σου. Η προσφορά ισχύει για εγγραφές και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας μέχρι 31/03/2011.

Δημοσ.

Τα www.101cd.com , www.dvd.co.uk & www.blahdvd.com είναι το ίδιο κατάστημα; (όπως λέμε eshop.gr , play4u.gr , pc1.gr)

Πώς σχετίζονται;

Δημοσ.

στα είδη αλιείας, πάρε από αυτό που μπαλώνουν τα δίχτυα οι ψαράδες, δεν θυμάμαι πως το λένε γαμώ...

α, α, ψαρόνημα, το θυμήθηκα.

Δημοσ.

Είχα βρει πριν κάτι (10?) χρόνια και ειχα παρει 3 κηρόσπαγκους από το ψιλικατζίδικο στη γειτονιά μου αλλά θα έχουν διαλύσει από τον καιρό και δεν τους εμπιστεύομαι στον ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μου ΑΕΤΟ!!

Λέφτερ καλή ιδέα. Θενξ

Δημοσ.

Μπορούμε να στείλουμε επιστολή χωρίς να αναγράφεται ο αποστολέας;

Δημοσ.

Τι διαφορά έχουν τα flac απο τα mp3?

Πρέπει να τα ακούσω σε 5.1 ξερω'γω για να καταλάβω ποιοτικά την διαφορά?

Δημοσ.

Ο ένας είναι απωλεστικός (mp3) κι ο άλλος μη απωλεστικός αλγόριθμος (flac). Το αν θα δεις διαφορά εξαρτάται απ την ποιότητα του τραγουδιού, του ηχοσυστήματος/ηχείων και των αυτιών σου. Επίσης οι μουσικόφιλοι θα πουν ότι 5.1 δεν κάνουν για μουσική :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Επίσης οι μουσικόφιλοι θα πουν ότι 5.1 δεν κάνουν για μουσική :P

Και εγώ όταν δεν είχα τα ίδια έλεγα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...