Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yey! basic optical 1.0A

αλλα σημερα ειναι καλο παιδι, δεν εκανε κουλαδες :-D

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε safe mode δεν μπαίνει;

πατάς το F8 σα να έμπαινες σε safe modeκαι στα 7 πλέον πάνω πάνω έχει και την επιλογή repair

Ναι κακώς δε το ανέφερα, δε δύναται να κάνει repair, ούτε να μπει σε safe mode, τα δοκίμασα αμφότερα.

Δημοσ.

Μια ερωτηση

Μου εχουν στειλει χαρτι απο το στρατο ,το το 2013 πρεπει να μπω μεσα[πολεμικη αεροπορια]

Την αναβολη πρεπει να την ζητησω?Ειμαι φοιτητης σε Τει αλλα δεν εχω παει να παρω αναβολη ακομα,αν και μου εχει ερθει χαρτι που λεει που με εχουν βαλει[πολεμικη αεροπορια]

Δημοσ.

Μια ερωτηση

Μου εχουν στειλει χαρτι απο το στρατο ,το το 2013 πρεπει να μπω μεσα[πολεμικη αεροπορια]

Την αναβολη πρεπει να την ζητησω?Ειμαι φοιτητης σε Τει αλλα δεν εχω παει να παρω αναβολη ακομα,αν και μου εχει ερθει χαρτι που λεει που με εχουν βαλει[πολεμικη αεροπορια]

είχες πάει γενικά για αναβολή δίνοντας χαρτιά με το που πέρασες ή το που σπουδάζεις?

αν ναι μέχρι το 2013 πρέπει να πας να κόψεις την αναβολή.

αν όχι ίσως πρέπει να πας μια βολτα άπο όποιο κέντρο ανήκεις για να μάθεις.

Θεωρητικά αφού λέει μέχρι 2013 έχεις περιθώριο μέχρι τότε για να μπεις να υπηρετήσεις!

Δημοσ.

είχες πάει γενικά για αναβολή δίνοντας χαρτιά με το που πέρασες ή το που σπουδάζεις?

αν ναι μέχρι το 2013 πρέπει να πας να κόψεις την αναβολή.

αν όχι ίσως πρέπει να πας μια βολτα άπο όποιο κέντρο ανήκεις για να μάθεις.

Θεωρητικά αφού λέει μέχρι 2013 έχεις περιθώριο μέχρι τότε για να μπεις να υπηρετήσεις!

Δεν ειχα παει για αναβολη,να παω τωρα?Ειμαι φοιτητης,οποτε μπορω ,ετσι?

Δημοσ.

Ποιο είναι (αν υπάρχει) το αφορολόγητο όριο (από τελωνείο) για αγορές απο χώρες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης;

Δημοσ.

Να ρωτήσω. Σε γαλλικό καφέ - για κάθε 250ml νερου (όσο ένα νεροπότηρο), πόσο καφέ βάζετε?

1 κουταλιά της σούπας είναι καλά?

Δεν ειχα παει για αναβολη,να παω τωρα?Ειμαι φοιτητης,οποτε μπορω ,ετσι?

Μπορείς μια χαρά.

Δημοσ.

Να ρωτήσω. Σε γαλλικό καφέ - για κάθε 250ml νερου (όσο ένα νεροπότηρο), πόσο καφέ βάζετε?

1 κουταλιά της σούπας είναι καλά?

Αυτό εξαρτάται από τη μηχανή, τον καφέ και πως τον θέλεις εσύ.

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει κάνει εγχείρηση για κύστη κόκκυγος με laser ας μου στείλει σε ενα π.μ (η κι εδώ ότι να'ναι) για την τιμή του, τον χρόνο της εγχείρησης και πόσο καιρό του πήρε να ξαναγυρίσει στην καθημερινότητά του. Βασικά και με νυστέρι να την έκανε ας μου πει πάλι πόσο καιρό του πήρε να μπορέσει να πάει στις δουλειές του γιατί αυτό με καίει. (εκτός απο την κύστη)

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από τη μηχανή, τον καφέ και πως τον θέλεις εσύ.

Εγώ τον θέλω κανονικό. Και μιλάμε πάντα για μια απλή καφετιέρα (ρεύματος) για γαλλικό.

Δημοσ.

Καλά είσαι τότε. Αλλά θα την δεις στην πορεία και θα βρεις τη δόση που θες. ;)

Οκ σ'ευχαριστώ. Εσύ δεν πιστεύω να είσαι troll και απαντάς αμέσως? :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...