JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 καλωδιο ελευθερο και μπολικο. το γραφειο δεν γερνει το τεσταρα και αυτο! Αλλα δεν το κανει παντα. σε ακυρες στιγμες. το τέσταρες με αλφάδι? Μήπως είναι κανα ποντίκι της microsoft; γτ τι έχουν τα ποντίκια της μικρομαλακήν? τόσα χρόνια δεν είχα προβλήματα
salliara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 το τέσταρες με αλφάδι? γτ τι έχουν τα ποντίκια της μικρομαλακήν? τόσα χρόνια δεν είχα προβλήματα Εαν το γραφειο ειχε πια τοση κλιση ωστε να γλιστραει το ποντικι πανω στο υφασμα του mousepad, ε θα την καταλαβαινα κ με το ματι την κατηφορα! Για τη σιγουρια, το τεσταρα με κυλινδρικο ποτηρι κ μπιλια. παντως το ποντικι ειναι αρκετα της κακιας ωρας
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 [...] γτ τι έχουν τα ποντίκια της μικρομαλακήν? τόσα χρόνια δεν είχα προβλήματα Συγκεκριμένη σειρά της είχε σε μεγάλο ποσοστό αυτό το πρόβλημα.
salliara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλα δεν με ενοχλει και σε σημειο να παρω αλλο, απλα μου φαινεται περιεργο γιαυτο ρωταω.. Ασε που προκειται για το pc στη δουλεια -που δουλεια δεν κανω ουτως η αλλως- και κλειδωνω τα συρραπτικα στο συρταρι γιατι εξαφανιζονται μαγικα! φαντασου τι θα γινει αμα εμφανισω new shiny ποντικι
panosno1com Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 φαντασου τι θα γινει αμα εμφανισω new shiny ποντικι
Dark_son20 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε να βάλεις ένα λευκό A4 (σαν mousepad) από κάτω και δες αν το κάνει. το πιο πιθανό είναι ότι ξύλο του γραφείου έχει νερά ακόμα και αν εσύ δεν το βλέπεις.
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 δοκίμασε να βάλεις ένα λευκό A4 (σαν mousepad) από κάτω και δες αν το κάνει. το πιο πιθανό είναι ότι ξύλο του γραφείου έχει νερά ακόμα και αν εσύ δεν το βλέπεις. Ε αμα εχει νερα να το σκουπισει Ελα πλακα κανω, προφανως ειναι η συγκεκριμενη σειρα της microsoft, το basic optical mouse, που εχει προβλημα σε ολους. Δεν απαντησε τελικα η salliara αν ειναι micrisoft η οχι.
salliara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλημερα! Ναι! microsoft ειναι [κι οπως ειπα, δεν το κανει συνεχεια.]
angmar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 έχω ένα pc με win7 το οποίο κολλάει στη loading screen. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι αν έχω εγκαταστήσει 64μπιτα ή 32μπιτα 7αρια. Αν χρησιμοποιήσω ένα livecd Ubuntu υπάρχει έυκολος και γρήγορος τρόπος να διαπιστώσω τι έχω βάλει επάνω για να χρησιμοποιήσω το κατάλληλο cd για recovery;
Dark_son20 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 έχω ένα pc με win7 το οποίο κολλάει στη loading screen. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι αν έχω εγκαταστήσει 64μπιτα ή 32μπιτα 7αρια. Αν χρησιμοποιήσω ένα livecd Ubuntu υπάρχει έυκολος και γρήγορος τρόπος να διαπιστώσω τι έχω βάλει επάνω για να χρησιμοποιήσω το κατάλληλο cd για recovery; πατάς το F8 σα να έμπαινες σε safe mode και στα 7 πλέον πάνω πάνω έχει και την επιλογή repair
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλημερα! Ναι! microsoft ειναι [κι οπως ειπα, δεν το κανει συνεχεια.] Αν οπως ειπα πριν ειναι το basic optical, ξεχνα το, δεν παιρνει γιατρεια, και ουτε ειναι προβλημα απο εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις