Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα βίντεο που είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι Αγγλάκια σε ένα ελληνικό πανηγύρι και χορεύουν τέκνο φάση. Το ξέρει κανείς;

Δημοσ.

πέρα από το σικουελ υπάρχει και αυτό με τους ίδιους

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=slPnoP3reQg

Δεν μου αρέσει το spin off, ο σκηνοθέτης έβαλε τους κομπάρσους να κάνουν το ίδιο πράγμα με τους πρωταγωνιστές. :Ρ

(Αν αυτό είναι ζεϊμπέκικο γενικά εγώ να κάτσω να με κουτσουλίσουν μια κλάση αρχαιολόγοι:Ρ)

Δημοσ.

Ξέρουμε τι είναι το εικονιδιακι μέσα στον κύκλο που εμφανίστηκε μονάχο του στην status μπάρα του firefox?

97945112.jpg

Αν πας το Mouse πάνω του δε σου λέει; Στα πρόσθετα; Δεξί/αριστερό κλικ πάνω του;

Δημοσ.

δεν είναι κλικαμπολ και δε βγάζει τίποτα όταν πάω από πάνω με το ποντίκι. Εμένα κάποια μαλακία της java μου φαίνεται, αλλά εμφανίστηκε αφότου έκανα λογκιν στο network και με ψιλοανησυχούν οι μαλακίες που εγκαθιστά το IT center. Για αυτό και ρωτώ.

Δημοσ.

δεν είναι κλικαμπολ και δε βγάζει τίποτα όταν πάω από πάνω με το ποντίκι. Εμένα κάποια μαλακία της java μου φαίνεται, αλλά εμφανίστηκε αφότου έκανα λογκιν στο network και με ψιλοανησυχούν οι μαλακίες που εγκαθιστά το IT center. Για αυτό και ρωτώ.

Δεν έχω κάτι τετοιο στον δικό μου και δε το έχω ξαναδεί για να σου πω την αλήθεια. :whistle:

Δε το βρίσκεις πουθενά αλλού; Ούτε πρόσθετα ούτε πουθενά;

Δημοσ.

Δεν κραταω το ποντικι, δεν κουνιεται τιποτα στο γραφειο, ο κερσορας παει προς τα αριστερα μονος του. τι παιζει?

Δημοσ.

Δεν κραταω το ποντικι, δεν κουνιεται τιποτα στο γραφειο, ο κερσορας παει προς τα αριστερα μονος του. τι παιζει?

Αν ειναι ενσυρματο, δες μηπως θελει να χαλαρωσει το καλωδιο (ειναι σαν μακαρονια μαζι με τα αλλα)

Αν ειναι ασυρματο, μηπως γερνει το γραφειο και κανει μικροκινηση??

Δημοσ.

καλωδιο ελευθερο και μπολικο. το γραφειο δεν γερνει το τεσταρα και αυτο! :shifty:

Αλλα δεν το κανει παντα. σε ακυρες στιγμες. :confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...