freedubus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πιστωτικη απο ποια εταιρια , και σε ποιο παροχο κινητης να βαλεις καρτα. Βίζα, γουίντ.
sugata Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τι γινεται αν σε πιασουν να οδηγας χωρις διπλωμα? προστιμο η δικαστηριο? ή και τα 2? Καλημέρα. 5. Όποιος οδηγεί αυτοκίνητο ή τρίτροχο όχημα ή μοτοσικλέτα χωρίς να έχει εκδοθεί νόμιμα στο όνομά του η κατάλληλη άδεια οδήγησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν άρθρο, τιμωρείται με φυλάκιση από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και με χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων (200,00) ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος οδηγεί ενώ η άδειά του έχει αφαιρεθεί ή ανακληθεί για οποιονδήποτε λόγο. (Νόμος : 2696/23.03.1999 ΦΕΚ.57α, άρθρο 94)
Dark_son20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Kαλημερα. Υπαρχει τροπος να στειλω fax απο τον υπολογιστη? Κατι δοκιμασμενο ψαχνω http://www.viva.gr/numbers/fax2mail/ εχω δει την Black Widow να το προτείνει και να το χρησιμοποιεί. παραπάνω info δεν ξέρω προσωπικά
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.viva.gr/numbers/fax2mail/ εχω δει την Black Widow να το προτείνει και να το χρησιμοποιεί. παραπάνω info δεν ξέρω προσωπικά Thanks, το δοκιμαζω!
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κουβαλήσω με μεταφορική κάποια πράγματα από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα. Η καλύτερη προσφορά ως τώρα είναι από αυτούς εδώ: http://www.onitas-hellas.gr/ Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη ή κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους και μπορεί να με καθησυχάσει πως πρόκειται για legit φάση;
11demian111 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 τα ΙΚΕΑ ιωαννινων ειναι ανοιχτα σημερα?
apd453 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο "για λογαριασμό σας" την τετάρτη ήταν ένας που είχε και τις τρεις κατάρες. Αυτός ασχολιόταν με ένα site που είχε φτιάξει (κάτι με σχέσεις ανθρώπων κλπ κλπ.) Αν δεν το βρω ποιο είναι μπορεί και να γεννήσω παιδιά.
slygeo87 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιο δωρεάν pc diagnostic tool που να σου λέει για παράδειγμα έχεις πρόβλημα εκεί; Δε θέλω να ψήνει καφέ.
11demian111 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 κατι θα βρεις μεσα στο insomnia αλλη απορια,αυριο τα σχολεια εχουν απεργια σε ολη την ελλαδα ή αποφασιζει ατομικα καθε σχολειο?
JohnXarxas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο "για λογαριασμό σας" την τετάρτη ήταν ένας που είχε και τις τρεις κατάρες. Αυτός ασχολιόταν με ένα site που είχε φτιάξει (κάτι με σχέσεις ανθρώπων κλπ κλπ.) Αν δεν το βρω ποιο είναι μπορεί και να γεννήσω παιδιά. lovepoint.gr και ήταν εκτός λειτουργίας χθες που μπήκα
St4lker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πως μπορώ να καθαρίσω την οθόνη μου (dell u2311h) χωρίς κίνδυνο να την φθείρω;
Hellaslover Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να κανω το εξης Να κατεβασω η να κανω record αποσπασματα απο videos του youtube (η και αλλα σιτες) και με αυτα τα διαφορα αποσπασματα να κανω ενα video file. Το να τα κανω record ειναι ευκολο αλλα δε θελω να αποθηκευονται μονα τους αυτα τα 10-15" χωριστα αλλα σαν ενα αρχειο. Υπαρχει καποιο προγραμμα;
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να κανω το εξης Να κατεβασω η να κανω record αποσπασματα απο videos του youtube (η και αλλα σιτες) και με αυτα τα διαφορα αποσπασματα να κανω ενα video file. Το να τα κανω record ειναι ευκολο αλλα δε θελω να αποθηκευονται μονα τους αυτα τα 10-15" χωριστα αλλα σαν ενα αρχειο. Υπαρχει καποιο προγραμμα; Εγω χρησιμοποιω το παμπαλαιο Total Video Converter το οποιο κανει αυτο που θελεις. Ισως να υπαρχουν και καλυτερα βεβαια..
leonidas_fs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα στον ΟΑΕΔ σημερα στις 10 για να πληρωθω.. μου ειπε οκ αυτη εκει η κοιμισμένη αλλα μετα που πηγα στην Εθνική και περιμενα πόση ώρα η ταμίας μου λεει οτι δεν υπήρχαν χρηματα!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ετυχε σε κανεναν αλλον??
karmen1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα στον ΟΑΕΔ σημερα στις 10 για να πληρωθω.. μου ειπε οκ αυτη εκει η κοιμισμένη αλλα μετα που πηγα στην Εθνική και περιμενα πόση ώρα η ταμίας μου λεει οτι δεν υπήρχαν χρηματα!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ετυχε σε κανεναν αλλον?? Μήπως να πας αύριο; Θέλει μία μέρα η μεταφορά. Τουλάχιστον έτσι ήτανε πριν ένα περίπου χρόνο. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Η μόνη περίπτωση να τα πάρεις την ίδια μέρα είναι να πας ΟΑΕΔ από τις 7 το πρωί και να είσαι ο πρώτος στον οποίο θα γίνει η έγκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις