Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιά είναι η ταινία με το βίγκο μόρντεσεν που παίζει ένα ρώσο μαφιοζοκάτι;

http://www.imdb.com/name/nm0001557/

άρχισε να checkάρεις μια μια τις ταινίες στην λίστα ρε τεμπέλη...

http://www.imdb.com/title/tt0765443/

Δημοσ.

Γράφτηκα στο facebook (πανάθεμά με) και πάτησα like πάνω σε μια προσφορά του μουλτιδράμα.

Η ερώτηση:Πως βγάζω το μπούστη από πάνω μου;

Γιατί σε κάθε σελίδα μου γράφει πως και τι,με το λογότυπο.Και μου τα κάνει ρόϊδο.

Και να φανταστεί κάποιος ότι το γερμανομάγαζο είναι μεγάάάλο σπίτι με κόκκινα φώτα (no offence στα μπουρδέλα) και τελικά την προσφορά που μ΄έκανε να το κάνω like δεν μου την έδωσε.

Ένας τρόπος είναι να σταματήσω να μπαίνω στο facebook.

Άλλος ένας,πάνω στο "Χ" που είναι πάνω δεξιά σε κάθε αναφορά του και "πλήρης διαγραφή".

Άλλος;Ή καθάρισα έτσι και δεν θα ξαναπεταχτεί σαν @|@ από σώβρακο;

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει πριν κάνα μήνα 2 βιβλία απ' το play.com. Το ένα ήρθε προχθές, το άλλο κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Ημερομηνία αποστολής η ίδια και τα 2 από το play.com και όχι κάποιον συνεργάτη.

Τους ειδοποιώ ή περιμένω; Υπάρχει περίπτωση με ίδια ημ. αποστολής και ίδιο αποστολέα να σκάσουν χώρια χρονικά;

Δημοσ.

Απο εκεί, μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο. Ήρθε μετά απο 3 ημέρες.

Εάν το αργότερο τρίτη δεν, ειδοποίηση.

Γράφτηκα στο facebook (πανάθεμά με) και πάτησα like πάνω σε μια προσφορά του μουλτιδράμα.

Η ερώτηση:Πως βγάζω το μπούστη από πάνω μου;

Γιατί σε κάθε σελίδα μου γράφει πως και τι,με το λογότυπο.Και μου τα κάνει ρόϊδο.

Και να φανταστεί κάποιος ότι το γερμανομάγαζο είναι μεγάάάλο σπίτι με κόκκινα φώτα (no offence στα μπουρδέλα) και τελικά την προσφορά που μ΄έκανε να το κάνω like δεν μου την έδωσε.

Ένας τρόπος είναι να σταματήσω να μπαίνω στο facebook.

Άλλος ένας,πάνω στο "Χ" που είναι πάνω δεξιά σε κάθε αναφορά του και "πλήρης διαγραφή".

Άλλος;Ή καθάρισα έτσι και δεν θα ξαναπεταχτεί σαν @|@ από σώβρακο;

Μπές στη σελίδα του μουλτιραμα στο φεισμπουκ, βρες την προσφορά και πάτα unlike.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα ήταν ευκολότερο να κάνω υπομονή αν μου είχε έρθει η αρχική τριλογία και όχι το 4ο μέρος πρώτο. Σπίτια.

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει πριν κάνα μήνα 2 βιβλία απ' το play.com. Το ένα ήρθε προχθές, το άλλο κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Ημερομηνία αποστολής η ίδια και τα 2 από το play.com και όχι κάποιον συνεργάτη.

Τους ειδοποιώ ή περιμένω; Υπάρχει περίπτωση με ίδια ημ. αποστολής και ίδιο αποστολέα να σκάσουν χώρια χρονικά;

σε μενα μου ειχε τύχει με το αμαζον αυτο αλλα μου ηρθαν με 1 μερα καθυστέρηση

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Θα ήταν ευκολότερο να κάνω υπομονή αν μου είχε έρθει η αρχική τριλογία και όχι το 4ο μέρος πρώτο. Σπίτια.

Όταν έκανε τα ίδια ο George Lucas τον προσκυνούσανε ^_^

Δημοσ.

becausE :-D :-D :-D :-D :-D :lol:

Και μένα μου ετυχε αυτο με το Eshop.. Ειχε εξαντληθει ο 1ος τόμος μιας τριλογίας και εστειλαν 2ο και 3ο..

Δημοσ.

ρε παιδια το πιστολακι που στεγνωνει τα μαλλια πως λεγεται στα αγγλικα; και επισης πως ζητας αποδειξη απο ενα μαγαζι; η αποδειξη δηλαδη πως λεγεται σταγγλικα;

θενξ

Δημοσ.

Αν κάποιος έξυπνος σφηνώσει ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ενα memory stick duo μέσα σε card reader για sd/mmc γίνεται να βγει με κάποιο τρόπο; Δεν έχω τόσο μικρό κ λεπτό τσιμπιδάκι για να φτάσω την κάρτα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γίνεται. Παίρνεις ένα σπίρτο. Του βάζεις μια πολύ ελάχιστη ποσότητα κόλλα στιγμής στην πίσω μεριά. Το βάζεις μέσα στο card reader προσεκτικά, και το κολλάς στην πίσω μεριά της κολλημένης κάρτας. Το κρατάς σταθερά πιέζοντας για κάμποση ώρα μέχρι να κολλήσει καλά. Τραβάς πολύ αργά και σταθερά μέχρι να βγεί η κάρτα. Ξεκολλάς το σπίρτο και την καθαρίζεις από την ξεραμένη κόλλα. Πολύ προσεκτικά όμως, μην τα κάνεις σκατά με την κόλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...