35apontos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Άλλη μία ετεροχρονισμένη,για μελλοντική χρήση: Ό,τι έχει σχέση με ενισχυτές (serotonin) υποδοχέων,κάνει καλό και στη επούλωση πληγών,ιδίως από κοψίματα.Συνεπώς καπνός,υπέρικο κλπ είναι must.
freedubus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί το καζανάκι αργεί να γεμίσει; Η βρύση του τρέχει με το σταγονόμετρο, δεν έχει καθόλου πίεση. Όλες οι υπόλοιπες βρύσες του σπιτιού τρέχουν κανονικά. Παίζει να είναι πρόβλημα δικτύου;
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 παίζει να έχει μπεί κάνα πετραδάκι στο φλοτέρ. Έχει μικρή τρύπα. Κλείσε γενικό και άνοιξέ το, ή ξεβίδωσε το κομάτι με τον βραχίονα και βάλε κάνα συρματάκι μπας και ανοίξει (έτσι όμως θα ξαναβουλώσει κάποια στιγμή σύντομα)
freedubus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Φλοτέρ; Το φλοτέρ κομπλέ είναι. Η βρύση που γεμίζει το καζανάκι τρέχει πολύ αργά και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 δεν καταλαβαίνω την διάταξη πλήρωσης του καζανακίου σου...
andreapaog328 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 μπας και εχει το σπίτι ήδη χαμηλότερη πίεση, και το καζανάκι που ειναι πιο ψηλα να τραβαει λιγότερο?
kazak-hool Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 γιατι απαγορευονται οι αγοροπολισιες των χαρακτηρων του lineage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 γιατί έτσι θέλει η NCSoft
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 γιατί να σε δουλεύω? δικό της παιχνίδι είναι ότι θέλει κάνει, στο λέει στο EULA και εσύ πατάς AGREE το ίδιο κάνει και η Blizzard και όλες οι άλλες που έχουν MMO...
JimxxZe Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω γενικές εξετάσεις αιματος και εξετάσεις για θυροειδη! Μπορουν να γίνουν αυτες οι εξετασεις σε νοσοκομείο ή καλύτερα θα ήταν να επισκεφτώ κάποιον γιατρό; Απο τιμές γνωρίζει κάποιος; ευχαριστω!
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Κανα 60αρι νομιζω.. Αν στις εχει γραψει γιατρός νομιζω μπορείς να πας και νοσοκομειο.
Lucifer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ανάλογα με την ασφάλιση πάει αυτό. Τα δημόσια ταμεία, θέλουν δημόσιο νοσοκομείο και δεν ξέρω πόσες και ποιες εξετάσεις δικαιολογούν. Οι ιδιωτικές ασφαλίσεις έχουν τους δικούς τους όρους.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 το τσεκ-απ εδώ σαλλονίκη κοστίζει ιδιωτικά 50 ευρώ. Νομίζω περιλαμβάνει και τα του θυρεοειδούς, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τα δημόσια ταμεία δεν απαιτούν απαραίτητα δημόσιο νοσοκομείο. Πολλά έχουν συμβάσεις με ιδιωτικά εργαστήρια. Ο ΟΑΕΕ πχ έχει. Γράφει ο γιατρός, πας όπου θες και πληρώνεις 25%. ΟΠΑΔ επίσης. ΙΚΑ άστα βράστα, πάνε πλέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις