Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα κάτι μπλουζάκια που ήθελε η κοπέλα μου από USA και μου στάλθηκαν με FEDEX. Έχουν έρθει Αθήνα από τι βλέπω με το tracking number που έχω και το status έχει μείνει σε "clearance in progress" από εχτές. Χρειάζεται να κάνω κάτι από μέρους μου? Ή θα έρθουν σπίτι μου κατευθείαν? Το επιπλέον κόστος από τι μου πε ο Toufάκος το πολύ να είναι ένα 20% της αξίας σωστά?

Μαμώ την abercrombie μου που δεν έχει EU store ffs και τώρα στα γεράματα με ανάγκασε να αρχίσω της αγορές και εκτός EU :P

Δημοσ.

Εχω κωδικο εκπτωσεις απο logitech και θα χτυπησω μια G27 απο εκει....

Εχω μια καρτα gift card προπληρωμενη της alpha bank την οποιο χρησιμοποιω για paypal,θα μπορεσω να την χρησιμοποιησω εκει; (Δεν εχει paypal)[Μην παω να την γεμισω τζαμπα]

Τα προιοντα στελνονται απο ευρώπη;;;

Δεν θα'χω μπλεξιματα σαν το παιδι πιο πανω εε;;; ε;;;

Τελικα εκανα παραγγελια με καταθεση στην τραπεζα,μου'δωσαν κατι αριθμους για λογαριασμους κτλ. , θα παω αυριο σε μια τραπεζα να τα καταθεσω,εχει παραγγειλει κανεισ απο logitech;

(Πρωτη φορα κανω παραγγελια απο εξω,με καταθεση,και εχω αγχωθει επειδη δεν την πολυεμπιστευομαι την διαδικασια,αλλα G27 με 150 € δεν προκειτε να δω ποτε μου απο πουθενα αλλου)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή η χαρτούρα κοντεύει να ξαναγίνει δάσος:

Πληρώνω τους λογαριασμούς μέσω ebanking. Η μέθοδος που έχω για να κρατάω τις "αποδείξεις" πληρωμών είναι να περιμένω μέχρι τον επόμενο λογαριασμό (και ενώ η επιβεβαίωση μεταφοράς μπορεί ακόμα να εμφανιστεί στο σύστημα του web banking) και όταν αυτό γίνει και δω ότι δεν αναγράφει υπόλοιπο από προηγούμενο λογαριασμό, να τον κρατάω ως απόδειξη.

Χρειάζεται κάτι άλλο; Υπάρχει περίπτωση αν θέλει η φόρθνε πχ να μου παίξει πουστιά, να τους δείξω τον λογαριασμό που λέει "προηγούμενο υπόλοιπο 0" και να μου πουν "δεν πιάνεται";

Δημοσ.

FEDEX....

ετοιμάσου για πόνο...μεγάλο το πιθανότερο...πολύ μεγαλύτερο του 20%

120 ευρώ το κοστούμι τελικά οπότε την προσεχή Παρασκευή πάω να εκτελωνίσω μόνος. Καλό μου κουράγιο :(

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή η χαρτούρα κοντεύει να ξαναγίνει δάσος:

Πληρώνω τους λογαριασμούς μέσω ebanking. Η μέθοδος που έχω για να κρατάω τις "αποδείξεις" πληρωμών είναι να περιμένω μέχρι τον επόμενο λογαριασμό (και ενώ η επιβεβαίωση μεταφοράς μπορεί ακόμα να εμφανιστεί στο σύστημα του web banking) και όταν αυτό γίνει και δω ότι δεν αναγράφει υπόλοιπο από προηγούμενο λογαριασμό, να τον κρατάω ως απόδειξη.

Χρειάζεται κάτι άλλο; Υπάρχει περίπτωση αν θέλει η φόρθνε πχ να μου παίξει πουστιά, να τους δείξω τον λογαριασμό που λέει "προηγούμενο υπόλοιπο 0" και να μου πουν "δεν πιάνεται";

Γιατί δεν κάνεις ένα Print την εντολή πληρωμής του e-banking να το συρράπτεις με τον λογαριασμό? Έτσι θα είσαι 100% καλυμμένος και για τον τρέχων λογαριασμό.

Γενικά η forthnet (και η κάθε forthnet) σπάνια κάνουν τέτοια "λάθη". Πιο σύνηθες είναι να σε πάρει καμιά εισπρακτική εταιρία (εξ. συνεργάτης σε εταιρία τηλεφωνίας) να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα παρά αυτό που λες

Edit: εγώ αυτό κάνω και στην συνέχεια τα περνάω σε ένα κλασέρ και τα βάζω με τους άλλους λογαριασμούς.

Φαντάσου έχω ένα κλασέρ για κινητό/σταθερό και έχω αρχείο κοντά στα 5 χρόνια εκεί. Ούτε το μισό δεν είναι γεμάτο...

Δημοσ.

Γενικά δεν είμαι ο πιο οργανωμένος άνθρωπος στη χαρτούρα του, γι' αυτό θέλω να κρατάω όσα λιγότερα γίνεται.

Προφανώς όμως αν αυτό είναι επίφοβο, ε ναι, θα ακολουθήσω τη μέθοδό σου.

Δημοσ.

Τι να κανω για να κλεισει γρηγορα μια πληγη?? Εκοψα με το μαχαιρι το δαχτυλο, για την ακριβεια η μυτη μπηκε μεσα :shock: , ειναι μικρο το μεγεθος αλλα νομιζω βαθυ.

Help :fear: .υπαρχει τιποτα να βαλω?? :cry: :cry:

Δημοσ.

Τι να κανω για να κλησει γρηγορα μια πληγη?? Εκοψα με το μαχαιρι το δαχτυλο, για την ακριβεια η μυτη μπηκε μεσα :shock: , ειναι μικρο το μεγεθος αλλα νομιζω βαθυ.

Help :fear: .υπαρχει τιποτα να βαλω?? :cry: :cry:

ιώδειο για να μην μολυνθεί,

και καθόλου οινόπνευμα γιατί θα "ανάψει" και θα τσούξει

βάλε βαμβάκι και χαζαπλάστ

δεν θα πεθάνεις κιόλας... ελπίζω! (πλακίτσα :-D )

Δημοσ.

οχι ηδη εχει σταματησει να τρεχει αιμα.αλλα δεν ξερω ποτε θα κλεισει ετσι οπως το βλεπω.

καμια κρεμα επουλωτικη υπαρχει?

Δημοσ.

υπάρχουν διάφορες, στα φαρμακεία. Είχα πάρει μια όταν είχε σκίσει ο μικρός μου το χείλος του. Βοήθησε πολύ. Αλλά δεν θυμαμαι με την καμια πώς την λέγανε, μου την είχε δώσει φίλος φαρμακοποιός για καλή. Θυμάμαι ότι ήταν σε μπλέ - κίτρινο κουτί.

Δημοσ.

Αλλιώς spray Pulvo και τοπικό ψέκασμα...

με έχει σώσει από πολλές πληγές (@#$!%!@# ποδήλατο + βουνό) όπως και από άλλες "απροσεξίες" μου....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...