athena nomikou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λαμβανω μηνυματα στο κινητο μου απο 19449, χωρις να εχω ενεργοποιησει καποια υπηρεσια και σε καθε ανανεωση που κανω χανονται οι μοναδες μου. Τι κανω ρε παιδια; Βοηθειααααααααααα
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λαμβανω μηνυματα στο κινητο μου απο 19449, χωρις να εχω ενεργοποιησει καποια υπηρεσια και σε καθε ανανεωση που κανω χανονται οι μοναδες μου. Τι κανω ρε παιδια; Βοηθειααααααααααα απευθύνσου στον πάροχό σου και κοίταξε τον τιμοκατάλογο αυτόν http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SMS_ServicesTR το νούμερο που αναφέρεις υπάρχει μέσα, δεν το έψαξα παραπάνω
Dark_son20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λαμβανω μηνυματα στο κινητο μου απο 19449, χωρις να εχω ενεργοποιησει καποια υπηρεσια και σε καθε ανανεωση που κανω χανονται οι μοναδες μου. Τι κανω ρε παιδια; Βοηθειααααααααααα στείλε τη λέξη STOP στο 19449
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στείλε τη λέξη STOP στο 19449 μπορεί έτσι να χρεωθεί πάλι γιατί: 1) δεν ισχύει σε όλες τις υπηρεσίες 2) αν έχει χρέος 10€ για παράδειγμα, πρώτα ξεχρεώνει και μετά σταματάει... το είχα πάθει και εγώ και επειδή μεγάλωνε η χρέωση συνεχώς άλλαξα νούμερο...
pournaras Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γιατι στις ταμειακές οι αριθμοι επικράτησαν να ειναι πράσινοι? φαινονται καλύτερα? μη μου πει κανενας απο τα $$ Θεωρητικα γιατι το πρασινο φως στις οθονες ειναι το πιο ξεκουραστο (οι πρωτες οθονες υπολογιστων ενω ηταν ασπρομαυρες, ειχαν ενα φιλτρο μπροστα που στην ουσια τις εκανε πρασινομαυρες). όχι, σε μένα ακούγεται ένα φσσστ, με την ένταση στο 0, και δεν δυναμώνει αν ανεβάσω την ένταση. Στην ουσία καπακώνεται από την μουσική, ποιά μουσική, την τέχνη μάλλον που ακούω, όταν δώσω γκάζια. Θα δοκιμάσω πάντως, αν και μάλλον για ελάττωμα το κόβω. αν ειναι με τροφοδοτικο (και οχι τροφοδοσια μεσω usb) προφανως αυτο (σε συνεργασια με τα "κακα" φιλτρα που μπορει να εχει μεσα το ηχειο), κανει τη ζημια.
jason_rethymno Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πρέπει να είναι μιούτ τα ίνπουτ; Δεν είναι, το ξέρω. Θα το δω την Δευτέρα που θα πάω σπίτι... Τελικά Τέλη τί έγινε?
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 τελικά τα ηχεία θα πάνε πίσω. Μιουτ ξεμιούτ το ίδιο, τα έβγαλα από το πισι και κοτσάρισα το αηποντ επάνω, το ίδιο, και διαπίστωσα ότι όταν κουμπώσω ακουστικά (έχουν υποδοχή) το αριστερό ακουστικό κάνει το ίδιο. Μπούλος. Κατατά τα ηχεία σπέρνουν, απίστευτο value for money.
35apontos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ίσως δεν έχουν επαρκή θωράκιση (=αλουμινόχαρτο ; ),τουλάχιστον το αριστερό,γιατί μας λές ότι άμα βάλεις ακουστικά (το αρνητικό θεωρείται και σαν ημι-θωράκιση εφ' όσον περικλείει το θετικό,συνήθως δηλαδή...) ακούγεται μόνο στο ένα. Α ρε Φαρανταίϋ με τους ηλίθιους νόμους σου και τα κλουβιά σου. Ναουμ.
salliara Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει κανενα προγραμμα που να το ρυθμιζεις και να ξεκιναει να παιζει πχ μουσικη απο τον player σε συγκεκριμενη ωρα? σαν ξυπνητηρι ενα πραμα? η ειμαι πολυ καμενη που θελω κατι τετοιο?
sugata Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει κανενα προγραμμα που να το ρυθμιζεις και να ξεκιναει να παιζει πχ μουσικη απο τον player σε συγκεκριμενη ωρα? σαν ξυπνητηρι ενα πραμα? η ειμαι πολυ καμενη που θελω κατι τετοιο? Κάτι τέτοιο ας πούμε; Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις ένα task schedule, π.χ. με τον windows media player.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πάω το πικαπ για βελόνα;
leftermann Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πάω το πικαπ για βελόνα; στη στοά με τα ηλεκτρονικάδικα, Βασιλέως Ηρακλείου (ανάμεσα Αριστοτέλους και λουλουδάδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις