leonidas_fs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανεις κανενα super duper μακαρνάδικο στην Θεσσαλονίκη ?? Η καναν καλο ιταλικο εστιατόριο..
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά έχω παραγγείλει ένα κινητό απο το play247.gr μου είπε ένας που ασχολείται οτι επειδή είναι φθηνά τα φέρνει απο το εξωτερικό και δεν έχουν εγγύηση τα προϊόντα τους. Στο site οταν εκανα την παραγγελία έγραφε ξεκάθαρα οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Παίζει κάτι τέτοιο?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τιθεται θεμα εγγυησης απο το play247.gr απ'οσο μπορω να ξερω. Ιδιαιτερα απο την στιγμη που ειναι σαφες πως ειναι διετης. Εν τω μεταξυ συνηθως ερχονται απο ευρωπαικες χωρες, οποτε δεν υπαρχει προβλημα ετσι κι αλλιως.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πήρα αυτά εδώ τα πού γαμάτα ηχεία που μου είχε προτείνει ο Τούφας πριν λίγο καιρό. Τώρα όμως που ακούω με την ένταση ένα κλικ πάνω από το μηδέν, και στο σπίτι έχει απόλυτη ησυχία, και είμαι και πολυ κοντά στα ηχεία (μισό μέτρο ασπούμε) ακούω ένα ενοχλητικότατο σφύριγμα, κυριως από αριστερό. Το σφύριγμα ακούγεται και με την ένταση στο 0 δηλαδή, και δεν δυναμώνει με αυτήν. Είναι ελάττωμα λέτε, ή φυσιολογικό; Να τα πάω πίσω ναούμ;
gang Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πήρα αυτά εδώ τα πού γαμάτα ηχεία που μου είχε προτείνει ο Τούφας πριν λίγο καιρό. Τώρα όμως που ακούω με την ένταση ένα κλικ πάνω από το μηδέν, και στο σπίτι έχει απόλυτη ησυχία, και είμαι και πολυ κοντά στα ηχεία (μισό μέτρο ασπούμε) ακούω ένα ενοχλητικότατο σφύριγμα, κυριως από αριστερό. Το σφύριγμα ακούγεται και με την ένταση στο 0 δηλαδή, και δεν δυναμώνει με αυτήν. Είναι ελάττωμα λέτε, ή φυσιολογικό; Να τα πάω πίσω ναούμ; παίζει να είναι κάποια αστοχία στο καλώδιο σύνδεσης με το Pc ξέρω γω που τα έχεις συνδέσει..
fireflies Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα πώς μπορώ να κάνω reset σε μια ψηφιακή Canon Ixus?
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 menu -> 2o tab -> reset all Δεν ξέρω αν όλες οι ixus έχουν την ίδια δομή στο μενού ή/και τις ίδιες επιλογές...
freedubus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα πώς μπορώ να κάνω reset σε μια ψηφιακή Canon Ixus? Γυρνάς τη ροδέλα στο AUTO, MENU->Eργαλεία->Επαναφορά Όλων...->Επαναφορά αρχικ. ρυθμίσεων;->ΟΚ
fireflies Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Οκ, ευχαριστώ πολύ. Πάνω κάτω το ίδιο μενού είναι σε όσες έχω δει.
andreapaog328 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 γιατι στις ταμειακές οι αριθμοι επικράτησαν να ειναι πράσινοι? φαινονται καλύτερα? μη μου πει κανενας απο τα $$
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πήρα αυτά εδώ τα πού γαμάτα ηχεία που μου είχε προτείνει ο Τούφας πριν λίγο καιρό. Τώρα όμως που ακούω με την ένταση ένα κλικ πάνω από το μηδέν, και στο σπίτι έχει απόλυτη ησυχία, και είμαι και πολυ κοντά στα ηχεία (μισό μέτρο ασπούμε) ακούω ένα ενοχλητικότατο σφύριγμα, κυριως από αριστερό. Το σφύριγμα ακούγεται και με την ένταση στο 0 δηλαδή, και δεν δυναμώνει με αυτήν. Είναι ελάττωμα λέτε, ή φυσιολογικό; Να τα πάω πίσω ναούμ; Τσέκαρε πρώτα από το πάνελ των συσκευών εγγραφής πως δεν είναι unmute κάποιο input, πχ μικρόφωνο, λαην ιν και τέτοια.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πρέπει να είναι μιούτ τα ίνπουτ; Δεν είναι, το ξέρω. Θα το δω την Δευτέρα που θα πάω σπίτι...
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σε εμένα αν είναι ξεμιουτ κάποιο, όταν δυναμώσω αρκετά ακούω το φσσσσ. Ακόμα κι αν δεν έχει καν μικρόφωνα ή λαην ιν.
leftermann Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 όχι, σε μένα ακούγεται ένα φσσστ, με την ένταση στο 0, και δεν δυναμώνει αν ανεβάσω την ένταση. Στην ουσία καπακώνεται από την μουσική, ποιά μουσική, την τέχνη μάλλον που ακούω, όταν δώσω γκάζια. Θα δοκιμάσω πάντως, αν και μάλλον για ελάττωμα το κόβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις