Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 θυμαται κανεις πως λεγεται αυτη η διατρητη πλακετα? (οχι pcb) edit το βρηκα stripboard σβηστε το αμα θελετε
traganeus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς στο Office Project 2007. Πώς θα βγάλω στατιστικά για το ποίες διεργασίες ενός έργου έχουν ολοκληρωθεί και σε τί ποσοστό είναι οι άλλες, σε ένα συγκεκριμένο διάστημα του έργου? Πχ θέλω να δώ στο 70% του έργου, θέλω να μάθω τα ποσοστά ολοκλήρωσης των διεργασιών.
Madragoras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια , Κανενας απο Σπαρτη που να παιζει Warhammer 40k ή να ψηνεται να ξεκινησει; Εστω καποιο μαγαζι με ειδη μοντελισμου; Σπουδαζω εκει και δεν εχω δει κατι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Πληκτρολογείς μέσα σε []spoiler και /spoiler
JohnXarxas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 κάνω δοκιμή, τεστ οκ τα κατάφερα ευχαριστώ
gamanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ποια είναι η καλύτερη λέξη στα αγγλικά για την κατεύθυνση όταν αναφέρεται σε εκπαιδευτικά ζητήματα; Πχ οκονομική κατεύθυνση ----->>>>>>> στα αγγλικά;;;; Έχω σκαλώσει μες στην ινσόμνια και είπα να ρωτήσω στο Insomnia
angmar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κάτι σαν economics oriented education, ας πούμε;
demessakis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 πως βάζω spoiler στα σχόλια? Πιο απλά, μπορείς να μαρκάρεις το κείμενο που θες να βάλεις μέσα σε spoiler, και να κάνεις click πάνω αριστερά εκεί που λέει "Άλλα στυλ" και να επιλέξεις "Spoiler". Έτσι με 2 click, μπορείς να προσθέσεις τα: [spοiler] [/spοiler]
JohnXarxas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πιο απλά, μπορείς να μαρκάρεις το κείμενο που θες να βάλεις μέσα σε spoiler, και να κάνεις click πάνω αριστερά εκεί που λέει "Άλλα στυλ" και να επιλέξεις "Spoiler". Έτσι με 2 click, μπορείς να προσθέσεις τα: [spοiler] [/spοiler] οκ ευχαριστώ έτσι δεν θα αλλάζω και γλώσσα...
VonLoutsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 τον ίδιο συνδυασμό ΄χω και εγώ...κανένα πρόβλημα μέχρις στιγμής...
Haldol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το καρναβάλι της Πάτρας από πότε μέχρι πότε είναι; Και με το ΚΤΕΛ εκείνες τις ημέρες τι γίνεται, μπορούμε να πάμε ή όλα γεμάτα; Δεν ενδιαφέρομαι για το καρναβάλι, απλά θα πάω κάποιες μέρες Πάτρα να δω την κοπέλα μου. Και θέλω να ξέρω α) αν θα βρω να πάω και β) αν θα φτύσω αίμα στην Πάτρα από την πολυκοσμία.
gang Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το καρναβάλι της Πάτρας από πότε μέχρι πότε είναι; Και με το ΚΤΕΛ εκείνες τις ημέρες τι γίνεται, μπορούμε να πάμε ή όλα γεμάτα; Δεν ενδιαφέρομαι για το καρναβάλι, απλά θα πάω κάποιες μέρες Πάτρα να δω την κοπέλα μου. Και θέλω να ξέρω α) αν θα βρω να πάω και β) αν θα φτύσω αίμα στην Πάτρα από την πολυκοσμία. 4-5-6 Μάρτη το καρναβάλι. όσο για τα λεωφορεία εκείνες τις μέρες έχει κάθε 10 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις