Toufas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 το κανεις για να πεσει η θερμοκρασια στο ασπραδι (ο κροκος ειναι πιο χαμηλη) και να το καθαρισεις πιο ευκολα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Στην αυριανή απεργία θα συμμετέχει και ο ΟΑΣΘ; Απ' ότι γράφεται, τα ΜΜΜ δεν συμμετέχουν στην απεργία. Συμπεραίνω ότι ο ΟΑΣΘ θα λειτουργεί κανονικά.
jason_rethymno Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ξερετε κανέναν καλό ουρολογο-ανδρολόγο στην Αθήνα που να δέχεται βιβλιάριο δημοσίου?
Chewbacca Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς αν και που έχει σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στη Θεσσαλονίκη. Ψάχνω ένα προϊόν που μάλλον έχει μόνον εκεί και βέβαια δεν έχουν ιστοσελίδα...
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ εισητήρια για τον αγώνας της Ελλάδας - Ισραηλ την Τριτη 12/10/2010? Και πόσο έχουν οι τιμές?
slipknot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ εισητήρια για τον αγώνας της Ελλάδας - Ισραηλ την Τριτη 12/10/2010? Και πόσο έχουν οι τιμές? Εδώ όλες οι πληροφορίες.
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 οκ τελικά το βρήκα πριν μου απαντησεις thnks
Erleichda Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μαγαζί στην Αθήνα για t shirts σχετικά με cartoons ξέρουμε;
gatoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μία απορία...Τον Μάιο ακυρώθηκε η πτήση για Λονδίνο με την easyjet λόγω της στάχτης.στείλαμε το mail για refund αλλά ακόμα τπτ!το θέμα το έχει αναλάβει ο άλλος συνεπιβάτης και όποτε τον ρωτάω τι έχει γίνει μου λέει τπτ ακόμα περιμένουμε.σε ερώτηση που έκανε με mail πάλι,μας ξανά ζήτησαν 2 φορές τον αριθμό της πιστωτικής.σας έχει συμβεί τόση μεγάλη καθυστέρηση?η μήπως με κοροϊδεύει ο άλλος?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς ποιό νούμερο (τριψήφιο νομίζω είναι) παίρνει κανείς για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο;
Erleichda Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς ποιό νούμερο (τριψήφιο νομίζω είναι) παίρνει κανείς για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο; Από την τελευταία μου επίσκεψη στο λαϊκό, έχει κολλήσει στο μυαλό μου το 184 Μάλλον από κάποια αφίσα Τώρα αν λες αυτό...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά ποια είναι η ιστοσελίδα του Seven video net? εντιτ : το βρηκα seven spots είναι
leftermann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς ποιό νούμερο (τριψήφιο νομίζω είναι) παίρνει κανείς για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο; 1535 για όλα τα νοσοκομεία στην ελλάδα, εκτός από ελάχιστα που δεν έχουν μπεί στο σύστημα. Μόλις ανοίξει η γραμμή, άρχισε να λες "χρειάζομαι βοήθεια" (ή κάπως ετσι) για να βγει κάνας άνθρωπας να μιλήσεις μπας και βγάλεις άκρη. Με τα ηχογραφημένα είναι μαρτύριο, δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.
bosei Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ξέρετε ποιός είναι ο πιό γρήγορος τρόπος να πας από Παλαιό Φάληρο στην Πλατεία Κάνιγγος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις