Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κανεις για να πεσει η θερμοκρασια στο ασπραδι (ο κροκος ειναι πιο χαμηλη) και να το καθαρισεις πιο ευκολα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην αυριανή απεργία θα συμμετέχει και ο ΟΑΣΘ;

Απ' ότι γράφεται, τα ΜΜΜ δεν συμμετέχουν στην απεργία. Συμπεραίνω ότι ο ΟΑΣΘ θα λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν και που έχει σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στη Θεσσαλονίκη. Ψάχνω ένα προϊόν που μάλλον έχει μόνον εκεί και βέβαια δεν έχουν ιστοσελίδα...

Δημοσ.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ εισητήρια για τον αγώνας της Ελλάδας - Ισραηλ την Τριτη 12/10/2010? Και πόσο έχουν οι τιμές?

Εδώ όλες οι πληροφορίες.

Δημοσ.

Μία απορία...Τον Μάιο ακυρώθηκε η πτήση για Λονδίνο με την easyjet λόγω της στάχτης.στείλαμε το mail για refund αλλά ακόμα τπτ!το θέμα το έχει αναλάβει ο άλλος συνεπιβάτης και όποτε τον ρωτάω τι έχει γίνει μου λέει τπτ ακόμα περιμένουμε.σε ερώτηση που έκανε με mail πάλι,μας ξανά ζήτησαν 2 φορές τον αριθμό της πιστωτικής.σας έχει συμβεί τόση μεγάλη καθυστέρηση?η μήπως με κοροϊδεύει ο άλλος?

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς ποιό νούμερο (τριψήφιο νομίζω είναι) παίρνει κανείς για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο;

Από την τελευταία μου επίσκεψη στο λαϊκό, έχει κολλήσει στο μυαλό μου το 184

Μάλλον από κάποια αφίσα

Τώρα αν λες αυτό...

Δημοσ.
Γνωρίζει κανείς ποιό νούμερο (τριψήφιο νομίζω είναι) παίρνει κανείς για να κλείσει κάποιο ραντεβού σε ένα νοσοκομείο;

1535 για όλα τα νοσοκομεία στην ελλάδα, εκτός από ελάχιστα που δεν έχουν μπεί στο σύστημα. Μόλις ανοίξει η γραμμή, άρχισε να λες "χρειάζομαι βοήθεια" (ή κάπως ετσι) για να βγει κάνας άνθρωπας να μιλήσεις μπας και βγάλεις άκρη. Με τα ηχογραφημένα είναι μαρτύριο, δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.

Δημοσ.

Ξέρετε ποιός είναι ο πιό γρήγορος τρόπος να πας από Παλαιό Φάληρο στην Πλατεία Κάνιγγος ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...