Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α αρα κάθε 22 του μηνός θα πρέπει να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ και να του βάζουν κατι σαν σφραγίδα του μήνα ??

και καλα πως γίνεται αυτο ? το πρωι πάει του βάζουν την "σφραγίδα" και μετα απο λίγο του βάζουν τα λεφτα??

Αν πάει μετά τις έντεκα το πρωί θα μπουν την επόμενη ημέρα στο λογαριασμό (κατά τις 5) αν πάει πριν τις έντεκα τότε θα του τα βάλουν κατά τις πέντε της ίδιας ημέρας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αν είναι φοιτητής κάποιος στο μετσόβιο, γνωρίζει πότε αρχίζουν οι εγγραφές για το νέο εξάμηνο και μέχρι πότε είναι η προθεσμία;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

ΥΓ. Ρωτάω για το τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Λοιπον εχω παρει πτυχιο απο ΤΕΙ εχω τελειωσει με τον στρατο και δεν εχω δουλεια...Επειδη καθομαι και δεν εχω τι να κανω τωρα ειπα να παω να δωσω για Αγγλικα και Υπολογιστες μπορει καποια στιγμη να βγαλει κατι το ΑΣΕΠ και να χρειαστουν...

Για Αγγλικα θα παω να δωσω το TOEIC απο οτι ξερω μετραει στο ΑΣΕΠ,σωστα???Για ποσο κραταει το Τoeic??? 2 χρονια η παραπανω???

Για υπολογιστες πηγα ρωτησα για ECDL σε ενα φροντιστηριο και μου ειπαν οτι δινουν ενα ICP εκει σε ενα αλλο το Cambridge...Eιναι το ιδιο???Αυτο μετραει στο ΑΣΕΠ???Να δωσω τις 3 ενοτητες η να τα δωσω ολα???Τι ζητανε ως συνηθως απο ΑΣΕΠ???Για ποσο καιρο εχουν ισχυ???

Δημοσ.

Προσπαθώ να κλείσω ένα αεροπορικό, αλλά επειδή έχω δύο μικρά ονόματα, δεν το δέχεται, εκτός αν το βάλω σαν ένα όλο μαζί.

Εκτός του ότι φαίνεται γελοίο, θα έχω πρόβλημα?

Δημοσ.

Προσπαθώ να κλείσω ένα αεροπορικό, αλλά επειδή έχω δύο μικρά ονόματα, δεν το δέχεται, εκτός αν το βάλω σαν ένα όλο μαζί.

Εκτός του ότι φαίνεται γελοίο, θα έχω πρόβλημα?

παρε καλυτερα ενα τηλ. στην εταιρια που θελεις να κλεισεις. Λογικα δεν θα εχεις, αλλα ας εισαι σιγουρη/ος.

Δημοσ.

ξέρει κανεις γιατι ο πυρετός ανεβαινει συνήθως το απογευματάκι? κατα 6-7-8 ?

Η θερμοκρασία το σώματος παίζει μέσα στο 24ωρο. Είναι χαμηλότερη γύρω στις 4-5 το πρωί και υψηλότερη τις ώρες που αναφέρεις. Οπότε, αν έχεις πυρετό, είναι λογικό να είναι υψηλότερος τις ώρες που έτσι κι αλλιώς η θερμοκρασία σου ανεβαίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...