Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις.

96d799f1d70d0a1b90b0d750d842c1e6.png

αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t

Did you mean: παραγοντοποιηση;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις.

96d799f1d70d0a1b90b0d750d842c1e6.png

αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t

Θεώρησε την f(t) ως x υπολόγισε κανονικά το ολοκλήρωμα και απλά μετά όπου x βάλε την f(t).

στο συγκεκριμένο παράδειγμα νομίζω θα είναι g(t)*f(t)^2/2*f'(t).

Δημοσ.

Θεώρησε την f(t) ως x υπολόγισε κανονικά το ολοκλήρωμα και απλά μετά όπου x βάλε την f(t).

στο συγκεκριμένο παράδειγμα νομίζω θα είναι g(t)*f(t)^2/2*f'(t).

νομιζω δεν καταλαβες την ερωτηση μου.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και ένα hubακι που μου εχουν κάνει δώρο δεν λειτουργεί σε όλες τις θύρες usb?Βασικά μαλακίζεται και πρέπει να το αλλάζω συνεχεια θύρα μέχρι να βρω μια στην οποία να δουλεύει.

Δημοσ.

Δε μου λέτε εσείς οι κομπιουτεράδες που ξέρετε από ψιψιψόνια...

...για ποιον λόγο το www.insomnia.gr είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα που ΔΕΝ φορτώνει γρήγορα συγκεκριμένος υπολογιστής; :rolleyes:

Δηλαδή, τι θα μπορούσε να φταίει; Τροφοδοτικό άλλαξα, λίνουξ έβαλα.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και ένα hubακι που μου εχουν κάνει δώρο δεν λειτουργεί σε όλες τις θύρες usb?Βασικά μαλακίζεται και πρέπει να το αλλάζω συνεχεια θύρα μέχρι να βρω μια στην οποία να δουλεύει.

Δε δινουν αρκετά αμπέρ από τη μητρική.

Δημοσ.

κατα 99 % μπορείς να στείλεις. Καλύτερα ομως καμια ACS...

Ο αδερφός μου ειναι εδω και κανα μηνα στον ΟΑΕΔ..Πηγε γράφτηκε και του είπαν να πάει ξανα σε εναν μήνα..πάει μετα απο 1 μηνα και του λενε οκ καθε 22 του μηνός τα χρήματα θα μπαίνουν στον λογαριασμό σου..Τώρα πρέπει να ξαναπάει ?

Δημοσ.

καλημερες :)

καλα, η αναζητηση μεσα στο θεμα καταργηθηκε; δεν την βρισκω..

τεσπα, νομιζω πως εδω ειχα διαβασει για ενα site με μαγαζια που εχει connx αλλα δεν το βρισκω...

θα μου πει κανεις περιστερι/μπουρναζι π.χ. που εχει conx-tv μπας κ δω κανα ματς κυπελλου;

Δημοσ.

Α αρα κάθε 22 του μηνός θα πρέπει να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ και να του βάζουν κατι σαν σφραγίδα του μήνα ??

και καλα πως γίνεται αυτο ? το πρωι πάει του βάζουν την "σφραγίδα" και μετα απο λίγο του βάζουν τα λεφτα??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...