status Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις. αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t Did you mean: παραγοντοποιηση;
nikolio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις. αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t Θεώρησε την f(t) ως x υπολόγισε κανονικά το ολοκλήρωμα και απλά μετά όπου x βάλε την f(t). στο συγκεκριμένο παράδειγμα νομίζω θα είναι g(t)*f(t)^2/2*f'(t).
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Θεώρησε την f(t) ως x υπολόγισε κανονικά το ολοκλήρωμα και απλά μετά όπου x βάλε την f(t). στο συγκεκριμένο παράδειγμα νομίζω θα είναι g(t)*f(t)^2/2*f'(t). νομιζω δεν καταλαβες την ερωτηση μου.
Sellers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 νομιζω δεν καταλαβες την ερωτηση μου. Και να ήταν ο μόνος. Ομάδα στο facebook φτιάξαμε.
censOred Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και ένα hubακι που μου εχουν κάνει δώρο δεν λειτουργεί σε όλες τις θύρες usb?Βασικά μαλακίζεται και πρέπει να το αλλάζω συνεχεια θύρα μέχρι να βρω μια στην οποία να δουλεύει.
slygeo87 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δε μου λέτε εσείς οι κομπιουτεράδες που ξέρετε από ψιψιψόνια... ...για ποιον λόγο το www.insomnia.gr είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα που ΔΕΝ φορτώνει γρήγορα συγκεκριμένος υπολογιστής; Δηλαδή, τι θα μπορούσε να φταίει; Τροφοδοτικό άλλαξα, λίνουξ έβαλα.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και ένα hubακι που μου εχουν κάνει δώρο δεν λειτουργεί σε όλες τις θύρες usb?Βασικά μαλακίζεται και πρέπει να το αλλάζω συνεχεια θύρα μέχρι να βρω μια στην οποία να δουλεύει. Δε δινουν αρκετά αμπέρ από τη μητρική.
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 (τελικα το παγοδρομιο ηταν ανοιχτο σημερα που πηγα.. )
flo1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ξερει κανεις αν μπορω να στειλω κατι με Ελτα με αντικαταβολη στην Κυπρο?
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 κατα 99 % μπορείς να στείλεις. Καλύτερα ομως καμια ACS... Ο αδερφός μου ειναι εδω και κανα μηνα στον ΟΑΕΔ..Πηγε γράφτηκε και του είπαν να πάει ξανα σε εναν μήνα..πάει μετα απο 1 μηνα και του λενε οκ καθε 22 του μηνός τα χρήματα θα μπαίνουν στον λογαριασμό σου..Τώρα πρέπει να ξαναπάει ?
Pantelwolf Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Κάθε 22 του μηνός για να του τα βάζουν.
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 καλημερες καλα, η αναζητηση μεσα στο θεμα καταργηθηκε; δεν την βρισκω.. τεσπα, νομιζω πως εδω ειχα διαβασει για ενα site με μαγαζια που εχει connx αλλα δεν το βρισκω... θα μου πει κανεις περιστερι/μπουρναζι π.χ. που εχει conx-tv μπας κ δω κανα ματς κυπελλου;
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Α αρα κάθε 22 του μηνός θα πρέπει να πηγαίνει στον ΟΑΕΔ και να του βάζουν κατι σαν σφραγίδα του μήνα ?? και καλα πως γίνεται αυτο ? το πρωι πάει του βάζουν την "σφραγίδα" και μετα απο λίγο του βάζουν τα λεφτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις