Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι και γω :) Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποια αγγελια που εχω βαλει?? Π.χ. αν δωθει κατι κλειδωνω την αγγελια αλλα παραμενει! Υπαρχει καποια αυτοματη διαγραφη? Τι παιζει μαυτο?

Καθως και επισης στις 4 αγγελιες (και ας ειναι κλειδωμενες) βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορεις να ανεβασεις αλλη. Ποτε θα ξαναμπορω να ανεβασω??

Thanks in Advance :)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει κανείς να προτείνει κάνα ζευγάρι ηχεία (χωρις σαμπ) για το πισι, από όπου να ακούω αξιοπρεπώς μουσική (η μουσική η ίδια όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιοπρεπής), χωρίς απαιτησεις σε ένταση. Ή τουλάχιστον σε τι μάρκα να προτιμήσω;

http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=Logitech+X-140+

Δημοσ.

Πώς απενεργοποιώ την υπηρεσία αυτόματης επέκτασης υπολοίπου στα καρτοκινητά CU;

Δημοσ.

για χαρα ,

επιδη θελω να παω αυριο στο village για παγοδρομιο-πατιναζ,

ξερετε αν το εχουν κλεισει?

Village? μάλλον μιλάς για κάπου στην Αθήνα.

στην θεσσαλονίκη πάντως όποιος ενδιαφέρεται θα είναι ανοιχτό μέχρι την τσικνοπέμπτη στην αριστοτέλους

έτσι μου είπαν τουλάχιστον!

Δημοσ.

Καλησπέρα-

Πώς κάνω ρισέτ στη νόβα?

Συνήθως γίνεται πατώντας ένα κουμπί ή δυο (όπως στον δικό μου, που είναι πιο παλιός), τα οποία βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

Πρόσφατα σε μια γνωστή που είχε ένα γατί είπε ότι του είχε βάλει τσιπάκι για να μπορεί να το βρει αν της φύγει.. και όντως έπιανα κάτι σκληρό στο λαιμό του όταν μου το έδειξε βέβαια.. ήταν σε μέγεθος ενώς ριζιού.. πολύ μικρό..

Και λέει ότι μπορεί να δει που είναι με έναν υπολογιστή..

Ξέρετε πόσο μπορεί να έχει ένα τέτοιο, χαρακτηριστικά και μου μπορώ να βρω καθώς μπορεί να έχει άπειρες χρήσεις.. όχι σε ζώα βέβαια και τέτοιες μλκιες..!

Ευχαριστώ..!

Δημοσ.

χαζομαρούλες σου είπε....

αυτό το chip απλά έχει έναν αριθμό μέσα του.

η στην καλύτερη το όνομα και το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη

αν το βρει κάποιος και το πάει σε έναν κτηνίατρο τότε ο κτηνίατρος θα περάσει το reader από πάνω του. και θα δει τα στοιχεία και θα πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη.

ούτε από υπολογιστές ούτε από δορυφόρους ούτε από πουθενά αλλού δεν το βλέπεις

Δημοσ.

πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις.

96d799f1d70d0a1b90b0d750d842c1e6.png

αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...