anthis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτησω κατι και γω Υπαρχει τροπος να διαγραψω καποια αγγελια που εχω βαλει?? Π.χ. αν δωθει κατι κλειδωνω την αγγελια αλλα παραμενει! Υπαρχει καποια αυτοματη διαγραφη? Τι παιζει μαυτο? Καθως και επισης στις 4 αγγελιες (και ας ειναι κλειδωμενες) βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορεις να ανεβασεις αλλη. Ποτε θα ξαναμπορω να ανεβασω?? Thanks in Advance
anthis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Α ετσι παει?? Και τις παλιες δηλαδη δεν τις διαγραφουμε manually, απλα τις κλειδωνουμε
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 έχει κανείς να προτείνει κάνα ζευγάρι ηχεία (χωρις σαμπ) για το πισι, από όπου να ακούω αξιοπρεπώς μουσική (η μουσική η ίδια όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αξιοπρεπής), χωρίς απαιτησεις σε ένταση. Ή τουλάχιστον σε τι μάρκα να προτιμήσω; http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=Logitech+X-140+
slygeo87 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πώς απενεργοποιώ την υπηρεσία αυτόματης επέκτασης υπολοίπου στα καρτοκινητά CU;
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 για χαρα , επιδη θελω να παω αυριο στο village για παγοδρομιο-πατιναζ, ξερετε αν το εχουν κλεισει?
dermitzos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Γιατί από το vuze το ίδιο torrent το κατεβάζει με 380+ kb/s ενώ στο utorrent το πολύ με 50 kb/s;
JohnXarxas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 για χαρα , επιδη θελω να παω αυριο στο village για παγοδρομιο-πατιναζ, ξερετε αν το εχουν κλεισει? Village? μάλλον μιλάς για κάπου στην Αθήνα. στην θεσσαλονίκη πάντως όποιος ενδιαφέρεται θα είναι ανοιχτό μέχρι την τσικνοπέμπτη στην αριστοτέλους έτσι μου είπαν τουλάχιστον!
sugata Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα- Πώς κάνω ρισέτ στη νόβα? Συνήθως γίνεται πατώντας ένα κουμπί ή δυο (όπως στον δικό μου, που είναι πιο παλιός), τα οποία βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του αποκωδικοποιητή.
karabouzouk... Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Πρόσφατα σε μια γνωστή που είχε ένα γατί είπε ότι του είχε βάλει τσιπάκι για να μπορεί να το βρει αν της φύγει.. και όντως έπιανα κάτι σκληρό στο λαιμό του όταν μου το έδειξε βέβαια.. ήταν σε μέγεθος ενώς ριζιού.. πολύ μικρό.. Και λέει ότι μπορεί να δει που είναι με έναν υπολογιστή.. Ξέρετε πόσο μπορεί να έχει ένα τέτοιο, χαρακτηριστικά και μου μπορώ να βρω καθώς μπορεί να έχει άπειρες χρήσεις.. όχι σε ζώα βέβαια και τέτοιες μλκιες..! Ευχαριστώ..!
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 χαζομαρούλες σου είπε.... αυτό το chip απλά έχει έναν αριθμό μέσα του. η στην καλύτερη το όνομα και το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη αν το βρει κάποιος και το πάει σε έναν κτηνίατρο τότε ο κτηνίατρος θα περάσει το reader από πάνω του. και θα δει τα στοιχεία και θα πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη. ούτε από υπολογιστές ούτε από δορυφόρους ούτε από πουθενά αλλού δεν το βλέπεις
karabouzouk... Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Είσαι σίγουρος? Τότε βλακείες θα μου είπε δεν θα ήξερε..
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 πως παραγωγιζουμε το εσωτερικο γινομενο δυο συναρτησεων ως προς την μια απ αυτες τις συναρτησεις. αυτο δλδ ως προς την f και οχι ως προς t
Προτεινόμενες αναρτήσεις