Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Power: USB powered, no external power needed

άρα 5 VDC αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία και πως θα το χρησιμοποιησεις μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άρα 5 VDC αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία και πως θα το χρησιμοποιησεις μετα.

θέλω να τον κοτσάρω στην usb θύρα ενός dvd player, το οποίο όμως μάλλον δεν του δίνει αρκετό ρεύμα, γιατί ο δίσκος δεν στροφάρει αν και ανάβει το λαμπάκι του. Το καλώδιό του ειναι αυτό το διπλό, για να παίρνει ρεύμα από 2 θύρες, αλλά το dvd έχει μόνο μία.

5 βολτ λες ε; Σκατά, πού να βρώ μετασηματιστή 5 βολτ. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι δίνουν 1,5 - 3 - 4,5 - 6 κοκ...

Επεξ/σία από leftermann
Δημοσ.

θέλω να τον κοτσάρω στην usb θύρα ενός dvd player, το οποίο όμως μάλλον δεν του δίνει αρκετό ρεύμα, γιατί ο δίσκος δεν στροφάρει αν και ανάβει το λαμπάκι του. Το καλώδιό του ειναι αυτό το διπλό, για να παίρνει ρεύμα από 2 θύρες, αλλά το dvd έχει μόνο μία.

5 βολτ λες ε; Σκατά, πού να βρώ μετασηματιστή 5 βολτ. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι δίνουν 1,5 - 3 - 4,5 - 6 κοκ...

Τσεκ δις

Επίσης οι περισσότεροι φορτιστές usb δίνουν τόσο, αλλα και πάλι δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα αμπερ.

Δημοσ.

Φορτιστή usb; Αλλά πώς θα τον συνδέσω στην dc είσοδο του δίσκου;

εσύ δεν είπες μόλις, ότι ο δίσκος παίρνει ρεύμα από τα 2 usb και θες να δώσεις στο 2ο μόνο ρεύμα?

Δημοσ.

έχει dc είσοδο. Και δίπλα αναφέρει την πολικότητα του βύσματος (κέντρο +, έξω -) αλλά όχι τα βολτ.

Αλλά ο γκάνγκ έχει δίκιο, είμαι καθυστερημένος. Το Y-cable του δίσκου και έναν usb φορτιστή θέλω. Θα δοκιμάσω μόλις ξεθάψω τον φορτιστή μου, μιλ μερσί παίδες.

• Moderators
Δημοσ.

γνωρίζει κανείς αν αύριο είναι ανοικτά τα καταστήματα?

γιατί άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι..

ευχαριστώ!

Οχι δεν ειναι. Στα περισσοτερα γινεται απογραφη αυριο.

• Moderators
Δημοσ.

ok ευχαριστώ πολύ!! βασικά ενδιαφέρομαι για την acs(μήπως και παραλάβω ένα δέμα που στάλθηκε την παρασκευή)

Συγκεκριμενα για ACS δεν ξερω, αλλα τα εμπορικα δεν ειναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...