Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Power: USB powered, no external power needed άρα 5 VDC αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία και πως θα το χρησιμοποιησεις μετα.
Save1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς αν αυτό το site είναι αξιόπιστο για αγορά?
Save1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 απ οτι εχω ακουσει ναι ευχαριστώ καμιά άλλη απάντηση για να το σιγουρέψουμε 100% ?
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) άρα 5 VDC αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις εξωτερική τροφοδοσία και πως θα το χρησιμοποιησεις μετα. θέλω να τον κοτσάρω στην usb θύρα ενός dvd player, το οποίο όμως μάλλον δεν του δίνει αρκετό ρεύμα, γιατί ο δίσκος δεν στροφάρει αν και ανάβει το λαμπάκι του. Το καλώδιό του ειναι αυτό το διπλό, για να παίρνει ρεύμα από 2 θύρες, αλλά το dvd έχει μόνο μία. 5 βολτ λες ε; Σκατά, πού να βρώ μετασηματιστή 5 βολτ. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι δίνουν 1,5 - 3 - 4,5 - 6 κοκ... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από leftermann
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 θέλω να τον κοτσάρω στην usb θύρα ενός dvd player, το οποίο όμως μάλλον δεν του δίνει αρκετό ρεύμα, γιατί ο δίσκος δεν στροφάρει αν και ανάβει το λαμπάκι του. Το καλώδιό του ειναι αυτό το διπλό, για να παίρνει ρεύμα από 2 θύρες, αλλά το dvd έχει μόνο μία. 5 βολτ λες ε; Σκατά, πού να βρώ μετασηματιστή 5 βολτ. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι δίνουν 1,5 - 3 - 4,5 - 6 κοκ... Τσεκ δις Επίσης οι περισσότεροι φορτιστές usb δίνουν τόσο, αλλα και πάλι δεν ξέρω αν σου φτάνουν τα αμπερ.
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Φορτιστή usb; Αλλά πώς θα τον συνδέσω στην dc είσοδο του δίσκου;
gang Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Φορτιστή usb; Αλλά πώς θα τον συνδέσω στην dc είσοδο του δίσκου; εσύ δεν είπες μόλις, ότι ο δίσκος παίρνει ρεύμα από τα 2 usb και θες να δώσεις στο 2ο μόνο ρεύμα?
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Έχει dc είσοδο;; Εδω είναι το επίσημο της εταιρείας και δεν αναφέρει κάτι για εξωτερικό φορτιστή, λέει μονο usb powered.
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 έχει dc είσοδο. Και δίπλα αναφέρει την πολικότητα του βύσματος (κέντρο +, έξω -) αλλά όχι τα βολτ. Αλλά ο γκάνγκ έχει δίκιο, είμαι καθυστερημένος. Το Y-cable του δίσκου και έναν usb φορτιστή θέλω. Θα δοκιμάσω μόλις ξεθάψω τον φορτιστή μου, μιλ μερσί παίδες.
vasilis123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 γνωρίζει κανείς αν αύριο είναι ανοικτά τα καταστήματα? γιατί άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι.. ευχαριστώ!
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 γνωρίζει κανείς αν αύριο είναι ανοικτά τα καταστήματα? γιατί άλλοι μου λένε ναι και άλλοι όχι.. ευχαριστώ! Οχι δεν ειναι. Στα περισσοτερα γινεται απογραφη αυριο.
vasilis123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ok ευχαριστώ πολύ!! βασικά ενδιαφέρομαι για την acs(μήπως και παραλάβω ένα δέμα που στάλθηκε την παρασκευή)
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ok ευχαριστώ πολύ!! βασικά ενδιαφέρομαι για την acs(μήπως και παραλάβω ένα δέμα που στάλθηκε την παρασκευή) Συγκεκριμενα για ACS δεν ξερω, αλλα τα εμπορικα δεν ειναι...
vasilis123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Συγκεκριμενα για ACS δεν ξερω, αλλα τα εμπορικα δεν ειναι... οκ φίλε μου ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις