Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας επαναφορτιζόμενος φακός έμεινε πολλές μέρες ανοιχτός(η μπαταρία έχει αδειάσει εντελώς) και τώρα μετά από αρκετές ώρες φόρτισης συνεχίζει να μην νιώθει και να μην ανάβει..

Παθαίνουν τίποτα αυτές οι μπαταρίες αν μείνουν πολλές μέρες "βραχυκυκλωμένες"..? τι να του κάνω να τον πετάξω στη θάλασσα..!?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε κανει να αδειαζουν τελειως οι μπαταριες

δοκιμασε να τον φορτισεις 3-4 φορες και να τον αποφορτισεις

ισως επιβιωσει

Δημοσ.

τον έχω και φορτίζει από το πρωί αλλά μόλις τον βγάζω από την πρίζα δεν ανάβει..

(όταν είναι στο ρεύμα ανάβει κανονικά)

θα τον αφήσω μέχρι το βράδυ μήπως νιώσει..!

Δημοσ.

Έχουμε ένα διαβατήριο με τουριστική βίζα. Γράφει οτι η διάρκεια της βίζας είναι 30 ημέρες, και οτι η βίζα ισχύει από 8/12 (ημέρα εισόδου στη χώρα) μέχρι 18/1. Μέχρι πότε μπορεί να παραμείνει στη χώρα το εν λόγω άτομο;

Δημοσ.

http://www.pickshoesonline.com/?language=en&sort=0

Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ? Πώς μπορώ να ξέρω οτι τα προϊόντα δεν είναι μαϊμού?

μάλλον μαϊμού είναι...ειναι πολυ χαμηλές οι τιμές .. τα official ΜΟΝΟ απο καταστημα νικε ...

πουλάνε οι πακιστανοι ακριβές αντιγραφα με 20-30 ευρώ , τα αγοράζουν 10-15 απο τους κινέζους στη μενανδρου όπως κ αλλα συνοικιακα μαγαζιά <ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ - ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

αγόρασα παπουτσια νικε-50ευρώ - προσφορα απο την ντιζελ κ η αερόσολα εσπασε... στη νικε ειχαν 115ευρω...

ενώ εχουν καταργηθεί απο τη νικε , η ντιζελ συνεχίζει να τα εχει σε προσφορα 50ευρώ :lol:

αλλα μια χαρά κανανε τη δουλεια τους ,δεν εχω παραπονο .. ;)

Δημοσ.
Δημοσ.

Μέρα καλή, δεν δουλεύει το ρημάδι σήμερα, έχω ερώτηση:

Ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας δεν μου έχει έρθει.

Κατά συνέπεια, μονόδρομος για παραλαβή του σήματος είναι μια οποιαδήποτε κοντινή Δ.Ο.Υ;

Δημοσ.

Κατά συνέπεια, μονόδρομος για παραλαβή του σήματος είναι μια οποιαδήποτε κοντινή Δ.Ο.Υ;

Ναι.

Δημοσ.

Μέρα καλή, δεν δουλεύει το ρημάδι σήμερα, έχω ερώτηση:

Ναι και καλή τύχη αύριο τελευταία μέρα παράτασης της περαίωσης.

Πρώτα βγάζεις διπλότυπο για τα τέλη (έχε μαζί την άδεια) και μετά πάς ταμείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αυτόν εδώ τον ρημάδη τον σκληρό, αν πω να του δώσω ρεύμα με έναν μετασχηματιστή, τι βολτ θα πρέπει να του δώσω; Δεν γράφει πουθενά τα βολτ, μόνο την πολικότητα... Επεξ/σία από leftermann
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...