fireflies Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Leftermann, να ρωτήσεις γενικά δικηγόρο, αλλά οχι, δεν ασκείται κατα εσου η προσφυγή αλλά κατα της απόφασης της ΤΔΕ. Αν θες μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες σε πμ και θα σου εξηγήσω καλύτερα τι είναι. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2010 από fireflies
karabouzouk... Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι απενεργοποιημένο το ελληνικό λεξικό; Μπορείς να το κοιτάξεις νομίζω από τον extension manager. Δε νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο γιατί δεν βλέπω σχετική επιλογή για απενεργοποίηση αλλά εκτός αυτού το έχω βγάλει και ξαναεγκαταστήσει πολλές φορές..
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ερωτηση για facebook. Εστω οτι εχω τρεις φιλους τον Χ, τον Ψ και τον Λ. Ποσταρω κατι στο προφιλ μου. Αποκλειω τον Χ και δεν βλεπει το post μου. Ο Λ και ο Ψ σχολιαζουν το post. Στο news feed του Χ φαινεται πως ο Λ και ο Ψ σχολιασαν το ποστ μου? sent from my Galaxy S using pigeons
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ναι. Αν και εφόσον οι λ + ψ έχουν επίσης φίλο τον χ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ξέρει κανείς τι γίνεται αν κάποιος ασκήσει προσφυγή κατά κάποιας απόφασης στο διοικητικό πρωτοδικείο; Έχω ένα θεματάκι με τον ΟΑΕΕ, η τοπική διοικητική επιτροπή αποφάσισε υπέρ μου, αλλά ο ΟΑΕΕ λέει άσκησε προσφυγή στο διοικητικό πρωτοδικείο θεσσαλονίκης. Κέσκεσε; Δικαστήριο φάση; Θα με καλέσουν κι εμένα; Να ψάξω δικηγόρο; Να υπολογίζω καναδυοτρία χρόνια για απόφαση; Ναι, είναι δικαστήριο φάση. Ναι, χρειάζεσαι δικηγόρο. Ναι, θα σε καλέσουν. Αν ήσουν Αθήνα θα σου'λεγα να υπολογίζεις 3-4 χρόνια για να πάρεις ημερομηνία δικασίμου. Σαλονίκη δεν έχω ιδέα.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ναι. Αν και εφόσον οι λ + ψ έχουν επίσης φίλο τον χ. Α ναι, ξεχασα να προσθεσω και αυτην την παραμετρο κοινης φιλιας. Ευχαριστω ΥΓ.Ψιλοβλακεια παντως γιατι ετσι δεν εχει παντα νοημα το να "κλειδωνεις" ενα ποστ σου. sent from my Galaxy S using pigeons
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ερωτηση για facebook. Εστω οτι εχω τρεις φιλους τον Χ, τον Ψ και τον Λ. Ποσταρω κατι στο προφιλ μου. Αποκλειω τον Χ και δεν βλεπει το post μου. Ο Λ και ο Ψ σχολιαζουν το post. Στο news feed του Χ φαινεται πως ο Λ και ο Ψ σχολιασαν το ποστ μου? sent from my Galaxy S using pigeons Βασικά, επειδή μπορεί να κάνω λάθος. Δοκίμασε το με 2 fake accounts για να είσαι σίγουρος. κάνε τα add μεταξύ τους και με σένα, και απόκλεισε το ένα από ένα wall post. και χρησιμοποιήσε το δεύτερο να σχολιάσει.
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Leftermann, να ρωτήσεις γενικά δικηγόρο, αλλά οχι, δεν ασκείται κατα εσου η προσφυγή αλλά κατα της απόφασης της ΤΔΕ. Αν θες μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες σε πμ και θα σου εξηγήσω καλύτερα τι είναι. Ναι, είναι δικαστήριο φάση. Ναι, χρειάζεσαι δικηγόρο. Ναι, θα σε καλέσουν. Αν ήσουν Αθήνα θα σου'λεγα να υπολογίζεις 3-4 χρόνια για να πάρεις ημερομηνία δικασίμου. Σαλονίκη δεν έχω ιδέα. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω μια φίλη ενός φίλου ενός μπατζανάκη δικηγόρο, λέω να ψάξω το τηλέφωνό της . Συμπερασματικά, το τεβε ντομπαίρνει... Φάηρ, στέλνω πμ μόλις επικοινωνήσω με τον εγκέφαλό μου, ευχαριστώ.
Andreas2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί κάνουμε κερί αυτοκινήτου;;;Για να είναι σαν καινούργιο;Δεν αρκεί το πλύσιμο;
gang Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί κάνουμε κερί αυτοκινήτου;;;Για να είναι σαν καινούργιο;Δεν αρκεί το πλύσιμο; αν δεν κάνω λάθος είναι σαν να μπαίνει ένα φιλμ πάνω από το χρώμα, που το προστατεύει λίγο περισσότερο από κάποια σωματίδια... χοντρικά όλα αυτά..
karabouzouk... Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ αλλά όπου και να έχω ρωτήσει δεν το έχουν εδώ και δεν μπορούν να το παραγγείλουν για εδώ Ελλάδα.. αυτό εδώ θέλω.. Τι γίνεται..? Έχω γνωστό Αμερική που μπορεί να το αγοράσει για μένα.. συμφέρει να το κάνω έτσι και να μου το στείλει..? άκυρο..! έχει ξαναρωτηθεί και από το φίλο που ήθελα να εξυπηρετήσω..!
panospc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μπορώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση σε ΚΕΠ; η μόνο σε αστυνομικό τμήμα γίνεται;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μπορώ να κάνω υπεύθυνη δήλωση σε ΚΕΠ; η μόνο σε αστυνομικό τμήμα γίνεται; Σε ΚΕΠ γίνεται.
morgankalamos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ξερετε παιδια ποιο τραγουδι παιζει στο σημερινο trailer της σειρας ΚΟΥΚΛΕΣ.το ακουω συνεχεια σημερα και εχω τρελαθει! αυτο ειναι το trailer με το τραγουδι που ψάχνω. τελικα το βρηκα, ειναι αυτο εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις